• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sagehumain

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
16
3
36
29
Evli değilim bebeğim yok ultrason çektirdim ilk izlenim mastit ama kanser olma ihtimali var dediler büyük şehire sevk ettiler başına gelen oldu mu?

Geçmiş olsun, konu ile ilgili bir bilgim yok maalesef ama.merak ettim,bu kadar alakasız etiketi neden koydunuz 🤔
IMG_20211116_003323.jpg

Geçmiş olsun, tedavi edilebilir bir enfeksiyon imiş. Kendinizi en kötüye şartlamayın böyle🙌🏻

Bu yaz mastit oldum konu sahibi. Sizin gibi kanser sandım ben de.

Yedi yıldır bekar bir anneyim. Cocuklarim var ama büyüdüler. Inanin cok şaşırdım ama doktorum böyle seylerin olabildigini söyledi.

Cok agrim oldu. Kızardı. Bomba gibi derler ya silikon 650 takmis gibiydim. Antibiyotik kullandim ve 3 günde düzeldim.

Evli olmanız çocuk emzirmeniz gerekmiyor hormonlardan ki artış sebebiyle olmuş olabilir basit enfeksiyondur antibiyotik tedavisi ile geçer çok takilmayin ama ihmal de etmeyin ayrıca evli olsun bekar olsun her kadın hem jinekolojik hemde göğüs kanseri ihtimali göz önünde bulundurarak rutin kontrolden geçmesi gerekiyor

Bu yaz mastit oldum konu sahibi. Sizin gibi kanser sandım ben de.

Yedi yıldır bekar bir anneyim. Cocuklarim var ama büyüdüler. Inanin cok şaşırdım ama doktorum böyle seylerin olabildigini söyledi.

Cok agrim oldu. Kızardı. Bomba gibi derler ya silikon 650 takmis gibiydim. Antibiyotik kullandim ve 3 günde düzeldim.

Geçmiş olsun bende emzirirken oldum bir göğsüm hem küçüldü hemde sütü bitti ağrıya ateşe sebebiyet sarhoş gibiydim resmen Loğusallığa denk gelmesi hastane köşelerinde bir üşüme dehşet bir durum hiç basit değil.Göğüs üzerine soğuk peynir tedavisiyle geçti bebeğimi 3,5 ay göğüste 1 bucuk ay pompayla emzirebildim gerçekten anne olmak büyük birşey. En dibine kadar anne olarak her türlü acıyı yaşadım anneliği i sorgulayanlarıda Allaha havale ediyorum mama versen süt ver süt verme demir eksikliği yapar ne verim kardeşim etraf çenebazlar geçer canm stres yapma

Back