Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dinsizin hakkından imansız gelir bakınızCidden ya. Normal şartlarda dişi sineğe yürürler.
Ağlıyorum bu yoruma gülmektenAtanamamış metres
Sarı bina mııııııı hangi sarı binaBu direkt sarı binalık olmuş.
Direk nikah cüzdanını sor , inanmam de, olamaz de ayılıp bayılmadan. 35 yaşında ergence davranan adamda tam sevilmelik ,yakasına yapisilmalik. Evli değilse bile senin kendi kendine gelin güvey olacağını anlayip yan çizmiş daha fena benceEvlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
zorunda mi?Arkadaslar siz acikladiniz yuzuk takmayi sevmiyoruz foto telefonda yok vs.o nite söyleyemiyor da sessiz kalıyor
Hadi haklısın diyelim. Hiç şu açıdan baktın mı? Adam illallah etmiş belki de senden son artık he yaptıysan evlilik taklidi yapam da düşsün yakamdan demiş bu açı daha acınasıArkadaslar siz acikladiniz yuzuk takmayi sevmiyoruz foto telefonda yok vs.o nite söyleyemiyor da sessiz kalıyor
Evet cınku yakınızzorunda mi?
İzahı olmayan şeyin mizahini yapıyoruzAğlıyorum bu yoruma gülmekten
Ne kadar yakınsınız mesela anlatsana birazEvet cınku yakınız
Hayır açılmam için yapıyorHadi haklısın diyelim. Hiç şu açıdan baktın mı? Adam illallah etmiş belki de senden son artık he yaptıysan evlilik taklidi yapam da düşsün yakamdan demiş bu açı daha acınası
Yav seven insan evli numarası yapar mı? Siz bozuk mantar falan mı yediniz naptınız iyi misiniz??ikimizde seviypruz ama anlaşılmasın diye abi kardeş ilişkisine sığınıyoruz bundan nasıl çıkarım?
Beni de evlendir kardeşin var mı vs desem.ya da laf arasımda ben de seninle evlenmek isterfim desem
yoo buradan bakinca yakin gibi gorunmuyorsunuz. milletin kocasi da size hesap vermek zorunda degil.Evet cınku yakınız
Hahahahahahahahhahahaa kusucam gülmektenHayır açılmam için yapıyor