Sana niye, neyi kanıtlamak zorundaProfilde değil bana at dedim atamadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana niye, neyi kanıtlamak zorundaProfilde değil bana at dedim atamadı
psikolog adresi veriyorummm hazırla kağıdını kaleminiiiiiPeki bunu niye söylemiyor .albüm yaptık demiyor.beni niye öağırmadım öeyrek altın takardım dedim .ceyrek yetmez diyor.
Size bir şey ispat etmek zorunda mı? Size biri evliyim diyorsa daha ne uzatıyorsunuz? Evli olmasa bile belli ki sizi istemiyor. Bırakın milleti belli ki sizin kendinize bile saygınız yok.Profilde değil bana at dedim atamadı
O ihtimal de çok vahim yalnız yurdum erkeğini bu kadar kendinden soğutmayı nasıl basardıysa artık.He bi de o var, adam evli değilse ve evliyim diyorsa düş yakamdan diyordur sana. Töbest ne ruh hastaları var yarebbim.
Bu direkt sarı binalık olmuş.umutsuzun bile durumu bu üyeden bin kat iyii
Zorunda mı? Alyans takıp her yere dış çekim fotoğraflarını döşemek zorunda mı??Evlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
Bu kadar mı acınacak haldesinş? Bu kadar mı yokluktasın. Utanman da yok herhalde. Allah akım fikir versinPeki bunu niye söylemiyor .albüm yaptık demiyor.beni niye öağırmadım öeyrek altın takardım dedim .ceyrek yetmez diyor.
He bi de o var, adam evli değilse ve evliyim diyorsa düş yakamdan diyordur sana. Töbest ne ruh hastaları var yarebbim.
Adam sana her şeyi ayrıntılı açıklamak zorunda mı? En iyisi şey yap evlilik cüzdanı fotokopisi istePeki bunu niye söylemiyor .albüm yaptık demiyor.beni niye öağırmadım öeyrek altın takardım dedim .ceyrek yetmez diyor.
Benim eşim de şantiye şantiye geziyor, yüzüğünü işteyken takmıyor. Bir kere kaybetti çünkü. Haberim var tabii ki bundan, yüzüğün ne önemi var.evliler artık yüzük takmıyorlar çoğunlukla eşim takmaz mesela.bekar mı oluyor?
Cidden ya. Normal şartlarda dişi sineğe yürürler.O ihtimal de çok vahim yalnız yurdum erkeğini bu kadar kendinden soğutmayı nasıl basardıysa artık.
Fotoğraf paylaşmak zorunda mi yada yüzük takmak?Evlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
Adam sizinle Billur geçiyor ayrıcaPeki bunu niye söylemiyor .albüm yaptık demiyor.beni niye öağırmadım öeyrek altın takardım dedim .ceyrek yetmez diyor.
Kim kim?Zorunda mı? Alyans takıp her yere dış çekim fotoğraflarını döşemek zorunda mı??
Size ne? Evli olmanın kuralı mı bu saydıklarınız??
Adam da siz de ilginçsiniz.
Sizin tanıdık olduğunuzu düşünüyorum, eğer cidden o kişiyseniz ciddi anlamda terapi almanız lazım.
Raporluyorum, iş başına otri
( haksız isem özür dileyeceğim )
Kız dur araştır deme şimdiFotoğraf paylaşmak zorunda mi yada yüzük takmak?
Bence sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Eğer dediğiniz gibi yalan söylüyorsa da araştırın öğrenin evliyse lütfen peşini bırakın.