Kocam da ben de yüzük takmıyoruz. Sonuna kadar okumadım bile. Kıskandıracak adam en fazla sevgilim var der. O bile saçma da. Kendinize gelin akşam akşam saçmalama sınırını zorlamışsınız
korku filmi gibi kadın.devamlı adamı inceliyorKızım senden korkulur sen adamın yuvasını yıkarsın ama şunu unutma yuva yıkanın yuvası olmaz
Profilde değil bana at dedim atamadıEşim de ben de yüzük takmayız. Evlilik fotoğrafımız da öyle profilde yok. İkimizde de çocuğumuz var. Biraz fazla hayalperestsiniz
Yok, ne arasın eşimin tlfnunda evlilik fotomuzEvlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
benim yok sakıncası mı vardı?Evlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
Kendi telefonumda bile yok valla.Evlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
Evlilik fotoğrafı cep telefonunda me arar zaten. Ya bilgisayardadır, yada albümde. O gece telefonla fotoğraf çekmezsin ziraEvlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
teee allahımmm pc de tel de yoktur belki .ayrıca varsa da sana neden atsın özelini eşini?Profilde değil bana at dedim atamadı
Bizde de yok fotoğraf. Hiç bir zaman da olmadı. Sizin beyniniz yanmış gerçekten.Profilde değil bana at dedim atamadı
Atanamamış metreskardeş git başka adam bull sev sevil.yeterince metres gördük sitede.sen olma bunlardan .
Sana ne ya nerdeyse nerde. Yahu evliyim kelimesi bile yeter uzak durmaya bunun şakası mı olur? Uzak dur evli barklı adamdan. Ne meraklısınız metresliğeEvlendiyse fotograf nerede ? Yuzuk nerede
Yok kardeş. Flaşta saklıyoruz. Yüzükte yok fotoda yok. Tövbe bismillah böylesini de ilk kez görüyorum.Evlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
Sana neden atsın kanıt diye, kimsin ki?Evlilik fotonuzda mı yok eşinizin telefonunda
Peki yalan söylemiş olsun. Böyle bir yalan söylediğine göre istemiyor seni. Sen niye sülük gibi yapışıyorsun?Profilde değil bana at dedim atamadı
He bi de o var, adam evli değilse ve evliyim diyorsa düş yakamdan diyordur sana. Töbest ne ruh hastaları var yarebbim.Adam sende kurtulmak için demiş olsa bile bu sana bişi anlatmıyor mu
Peki bunu niye söylemiyor .albüm yaptık demiyor.beni niye öağırmadım öeyrek altın takardım dedim .ceyrek yetmez diyor.Evlilik fotoğrafı cep telefonunda me arar zaten. Ya bilgisayardadır, yada albümde. O gece telefonla fotoğraf çekmezsin zira
Benim hiç telefonumda gelinlikli fotom olmadı
umutsuzun bile durumu bu üyeden bin kat iyiiHe bi de o var, adam evli değilse ve evliyim diyorsa düş yakamdan diyordur sana. Töbest ne ruh hastaları var yarebbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?