- 23 Ağustos 2022
- 322
- 765
- 23
- Konu Sahibi gweny chopstick
merhabalar herkese. ortak kitap bölümü yazmak için doktoralı bir adamla çalışıyorum birkaç aydır. kendisini ilk aramamla iletişimimiz başlamıştı o gün bile ses tonundan etkilendim. hani olur ya bazen telefondan dahi o kişiye çekilirsiniz sesi hoşunuza gider. bu benim başıma ilk defa geldi. zaten birkaç yıldır yalnızım ve son ilişkim hüsran dolu bitti, tüm hayallerim bitmişti ve ben ilişki yaşayacak kafada halen değildim.
adamla buluştuk çalışıyoruz ama inanılmaz donanımlı inanılmaz kültürlü, görünüş olarak babacan sempatik ama mesafeli ve ciddi de duruşu var. yılışık değil. benim hayatımda istediğim profilin bu kadar aynısı olabilirdi. bana fazladan fazladan yardımcı oluyor yardımsever de biri. daha ne olsun dedim ve yıllardır üzerimde olan bunalımı bu adam sayesinde atıp kendime bakmaya başladım. asla aklımdan çıkmamaya başladı ve liseli insanlar gibi arada akademik sitelerden profiline bakıp yav ne tatlı adam bu da derken kendimi buluyordum. onunla ilişki yaşama ihtimali bile benim geçmişten gelen kırılganlıklarıma iyi gelmişti. bu arada evli olduğu aklıma asla gelmiyor yüzüğü yok, biz çalışırken arayanı soranı yok, adamla akşam dahi iş konuşuyoruz çekinmiyor. yardımcı olabileceği başla makalelerimi gönderiyorum onları da düzenliyor benim için. oldukça ilgili. tabi bunlar evli olmadığını göstermez lakin evli olduğunu da göstermedi işte.
bugün öğrendim ki bu arkadaşımız evliymiş
biz daha yıllarca aynı projede çalışacağız. tahmin ederseniz ki ben bir mesafe koyacağım. aklıma takılan şu, neden hoşlandıklarım genelde evli çıkıyor ? bende mi anlamamazlık var bilmiyorum ama nadiren birinden hoşlanırım onun da bir süre sonra evli olduğunu öğrenirim hiç şaşmaz. bu adam 32-33 yaşında öyle yaşı fazla büyük de değil. daha küçük yaşta olup da evli çıkan biri de olmuştu. bundan sonra birinden hoşlandığımda direkt medeni durumunu mu öğrenmeliyim sizce ? artık şu duruma düşmekten sıkıldım gerçekten..
adamla buluştuk çalışıyoruz ama inanılmaz donanımlı inanılmaz kültürlü, görünüş olarak babacan sempatik ama mesafeli ve ciddi de duruşu var. yılışık değil. benim hayatımda istediğim profilin bu kadar aynısı olabilirdi. bana fazladan fazladan yardımcı oluyor yardımsever de biri. daha ne olsun dedim ve yıllardır üzerimde olan bunalımı bu adam sayesinde atıp kendime bakmaya başladım. asla aklımdan çıkmamaya başladı ve liseli insanlar gibi arada akademik sitelerden profiline bakıp yav ne tatlı adam bu da derken kendimi buluyordum. onunla ilişki yaşama ihtimali bile benim geçmişten gelen kırılganlıklarıma iyi gelmişti. bu arada evli olduğu aklıma asla gelmiyor yüzüğü yok, biz çalışırken arayanı soranı yok, adamla akşam dahi iş konuşuyoruz çekinmiyor. yardımcı olabileceği başla makalelerimi gönderiyorum onları da düzenliyor benim için. oldukça ilgili. tabi bunlar evli olmadığını göstermez lakin evli olduğunu da göstermedi işte.
bugün öğrendim ki bu arkadaşımız evliymiş