- 21 Kasım 2014
- 63
- 26
- 18
- Konu Sahibi cokbilindik
Ben buna ihtimal vermiyorum ama o bayansa gerçekten bunlari yazan şimdi onlara daha da üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar tesadüf olur mu ya bilmem...gerci kk buyuk bir kitle tarafindan takip ediliyor ama kendiyle ilgili konuyu sip diye bulmasi ilginc ...kafam karisti cidden...tamam o olmayabilir. ha olabilirde. benzerlik anlaşılmasın diyede böyle demiştir bilemem. ben sadecce diğer mesajdaki kadın beraberken ayartıp evlenmiş kısmı için yazdım.
orada ayrılmıştı demiş, esinedelidivane
Bence degil...bu konu fake olsa bu kadar detayli olmaz.erkek olsa dis bugdayi falan bunlari bilmez heralde..
Bence cokbillindik ile esinedelidivane ayni kişi. Burnuma degisik kokular geliyor
oo. burada kaç elti birbirinin konusunu buldu yazdı,kaç koca karısının konusunu bastı. bu gözler nelere şahit oldu.O kadar tesadüf olur mu ya bilmem...gerci kk buyuk bir kitle tarafindan takip ediliyor ama kendiyle ilgili konuyu sip diye bulmasi ilginc ...kafam karisti cidden...
işte oda tanınmamak için bazı gerçekleri değiştirmiş olabilir. sen yine dikkatli olBirde benim eski sevgilim de böyle bir durumla evlenmişti yani zorla evlendi denebilir biz ayrilinca ailesinin ona bulduğu kişiyle birlikte oldu sonra evlendiler bir ay içinde.çok benzerlik var ama eşimin arkadaşının kardeşi demişti eski sevgilisi için demekki bu olayları yaşayan sadece ben değilim bu tarz evlenip sevgilerine sahip çıktığını düşünen insanlar var
yok banlanmadı. ama konusunu silmiş. mune görünce ban yer.Peki bu uye nerde şu an.banlandi mi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-eski-sevgilisini-unutamamasi.772236/ bu kpnuda esim ayrilik sebebi olarak beni sucluyor dems. Orada da ayrildiktan sonra dems. Ayrildiktan sonra olduysa esi niye onu suclasin? Bilemiyorum.ama bu konu sahibi yeterli destek alamayinca kendince o kadinin agzindan da konusmus olabilir. Cunku kadn once beni seviyo bana deli divane derken ilginc bir sekilde aslnda esi tarafndan sevilmedigini falan anlatiyor. Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama bu kadar tesaduf normal hayatta pek mumkun gorunmuyor.yanılıyorsunuz.
diğer konudaki mesajı bu.
esinedelidivane dedi: ↑
burda yazılan eski sevgili ve eş hikayesi beni cok sinirlendirdi ve bu konuyu acıyorum. eşimle evlendigimde eskisinden yeni ayrılmıstı ve bende onu cok sevdim ve evlenmek için birlikte oldum evlendik baslarda ilgisizdi hatta o kızı unutmaDıgını düsündüm sonra hamile kaldım dogurdum simdi esim sadece bana asık yani bir esin eski sevgilisini unutamama hikayesi sadece türk filmlerinde olur ve eski sevgililerde evli erkekleri unutamayarak saçma saPan üzülürler. ama evli erkekler her gece karılarının koynundadır ve bence evlenince erkek sadece karısına ait olur kalp beden olaraak. yani benim esim beni simdi cok seviyor sizce de sacma degil mi bu gereksiz eski sevgili olayları ? yani insan esiyle eski kız arkadasını aynı kefeye bile KOYAMAZ
Bir şey söyleyeyim mi hayatı bir erkekten ibaret olan zavallının tekisin sen.Gerçeği bildiğin için bu kadar saçmalıyorsun aksi takdirde ispatlama yoluna gitmezdin.Benim eski sevgilim yeni ayrıldığı eski sevgilisine aşıktı da ben bütün iletişimimi kestim bu kadar gurursuz olamam dedim.Şimdi söyle bir erkeği kendine bağlamak için yatağa giren kadının mı hakkıdır mutluluk benim mi? Aç iki kitap oku beynine oksijen gitsin hırsından ruhun nefes alamıyor.canım nerdesın yahu yoksa eskı sevgılını karısının koynundan alma pılanları mı yapıyosun ama tutmaz soyleyım
Iste bubyuzden o oldugunu düşünüyorum ya kafayi yemiş aptal bir eş ama vakur cokbilindik. Ben emin gibiyim ikisinin ayni kisi olduğuna. Esinedelidivane o kadar aptalca sey yazdiktan sonra esinin eski sevgilisine asik olduğunu falan filan yazmis. Gorun bakin ben size demistim icin yapilmadiysa ben de bir sye bilmiyorumBence de değil.. çok farklı tarzları. cokbilindik hala düzgün düzgün yazıyor. Cıvıtmadı. esinedelidivaneyle pek muhattap olmadı.
bir gariplik var. tesadüfler ilginç ,o konuda haklısınhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-eski-sevgilisini-unutamamasi.772236/ bu kpnuda esim ayrilik sebebi olarak beni sucluyor dems. Orada da ayrildiktan sonra dems. Ayrildiktan sonra olduysa esi niye onu suclasin? Bilemiyorum.ama bu konu sahibi yeterli destek alamayinca kendince o kadinin agzindan da konusmus olabilir. Cunku kadn once beni seviyo bana deli divane derken ilginc bir sekilde aslnda esi tarafndan sevilmedigini falan anlatiyor. Kimseyi zan altinda birakmak istemem ama bu kadar tesaduf normal hayatta pek mumkun gorunmuyor.
Ne bilim ilginc..vay bee ..oo. burada kaç elti birbirinin konusunu buldu yazdı,kaç koca karısının konusunu bastı. bu gözler nelere şahit oldu.
ha konu sahibi,, hamilenin işi ne o saatte dedin ya,o üyenin konusuna bak,yazanların bir kısmı aralıkta ocakta doğum yapacak üyeler.
Konunun fake olduguni düşünmüyorum ama cokbilindik ile esinedelidivane ayni kisi bence. Bakinnn iste esi boyle ve hala bana aşık kanitlamak istercesineBence degil...bu konu fake olsa bu kadar detayli olmaz.erkek olsa dis bugdayi falan bunlari bilmez heralde..
Sen gerçekten şaka mısın yani bir kaç kişi yine boyle birşey yazdı ama o bayanın benim konumu görünce sinirlenip o tarz bir saldırıda bulunduğunu düşünüyorum. Ben ise burda herseyi en ince detayına kadar anlatıyorum sizden destek almak içinKonunun fake olduguni düşünmüyorum ama cokbilindik ile esinedelidivane ayni kisi bence. Bakinnn iste esi boyle ve hala bana aşık kanitlamak istercesine
Hı hı :)Sen gerçekten şaka mısın yani bir kaç kişi yine boyle birşey yazdı ama o bayanın benim konumu görünce sinirlenip o tarz bir saldırıda bulunduğunu düşünüyorum. Ben ise burda herseyi en ince detayına kadar anlatıyorum sizden destek almak için
Biriyle evlenmek için yatağa giren var mı var bu yüzden ona cevap yazdım ben de ama divanenin açtığı konular bana da garip geldi.Önce ispat etme çabası sonra kabulleniş falan..Konunun fake olduguni düşünmüyorum ama cokbilindik ile esinedelidivane ayni kisi bence. Bakinnn iste esi boyle ve hala bana aşık kanitlamak istercesine
Seni iftiradan dolayı şikayet ediyorum. Eğer iddian söylediğin gibi gerçekten böyle bir ruh problemi yasicak kadar hastaysam hesaplarım zaten kapatılır ama kimse kimseye iftira atamaz özellikle böyle hassas konularda o yüzden seni şikayet ediyorumHı hı :)