evli olan arkadaşlardan yardım bekliorumm balayı ile ilgili

amili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
38
0
26
Ankara
aslında konuyu nereye açacağımı çok düşündün uygun yer bulma konusunda nese uzatmadan konuya geceyim bu yaz düğünüm var arkadaşlar ve düğünden 2 gün sonra balayına gideceğiz benim sormak isteğim şu malum ilk gece düğün gecesi olacak 2 gün sonra balayına gidince havuzda veya denizde enfeksiyon kapma gibi bi durum olur mu yani havuza ve denize girmek sakıncalı olur mu ya da başka bir sakıncası olur mu cevaplarınızı merakla bekliorum şimdiden herkese teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun ben balayında havuza da denize de girdim hiç problem yaşamadım zaten büyük bi çoğunluk düğünden sonra balayına gider çok nadir böyle olaylar yaşanıyo sanırım ki ben çevremde hiç kimsede görmedim duymadım
ancak gideceğin yer önemli tabi çok kalitesiz pis bi yer olmadığı sürece sorun yaşanacağını sanmıyorum ki balayı için gideceğiniz yer çok kötü değildir sanırım
hiç kafana takma böyle şeyleri insan tiksinince daha çabuk hastalanır ben öyleyim mesela şimdiden iyi tatiller canım tatilin tadını çıkar keyfine bak
bu arada nereye gideceksiniz merak ettim

teşekkür ederim cnm balayı otelimiz martı resort hotel marmaris gayette kaliteli bir yerr balayı paketiyle gidicezzz bayada para saydık da o kadar paar vermişken balayında otelin nimetlerinden yararlanamazsan die sordum :) saol cnmm

merhabaa.. hayırlı olsun diyor ve hemen konuya giriyorummmmm :)) biz de balayı için martı resort u düşünüyoruz. nasıldı? memnun kaldınız mı????*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…