Zor olsa da kurtulmuşsunuz.Yıllar geçmiş bu yazdıklarımı okuduğumda nekadar acı çektiğimi ne kada rüzülüp yırandığımııı tekrar tekrar yaşadım şuan,
evet ben gidip şikayet ettim davalar mahkemeler savcılıklar koruma kararları herşey havada uçuştu. ama beni bırakmadı yıllarca ailem çocuğum onu ailesi herkes öğrendi hatta eşi bile aradı bu adam seni istiyor sen de istiyorsa aradan çekileceğim diye. ama ben kabul etmedim parada pulda asla gözüm yoktu çünkü ailemle beraber şehir değiştik buna rağmen buldu ve girdiğim işlerden çıkartıldım. en son ben biri ile tanışıp herşeyi anlattım ve evlenmek istedi herşeye rağmen. şuan çok mutluyum evliyim ortak bir bebeğim de oldu. Ve o adam geçen sene öldü ancak öyle kurtuldum. Evlendiğimde de rahatsız etmeye devam etti çünkü.
Neyse tüm yorum yapanlar için teşekkür ederim. iyi ki intihar girişimlerim başarısız olmuş , iyi ki ahiretimi yakmadım , iyi ki eşimi tanımışım iyi ki iyi ki..
Böyle bisey yok. Aldatan kadın olsa bile cocuk küçük olduğunda velayet anneye veriliyor. Kaldı kadın evliyken aldatmış ustelik yine verilmis.. Bekar bir kadin evli bir adamla ilişki yaşadığı diye velayet babaya verilmez. Çocuğun yanına eve getirip gözünün önünde seks, kavga vs yapması lazım komsular tanık olacak çocuk çok etkilenecek vs. Sizin dediğiniz durum olsa sosyetede unlulerde boşanmış ve evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınların hepsi velayeti kaybederdi. Kadının dışarıda ne yaptığı ile çocuğun velayetinin alakası yok yüz kızartıcı uyuşturucu fuhuş vs olmadığı sürece. Arkadaşımın başına geldi şu oldu bu oldu deyip uydurup okuyan ve bu konuda korkusu olan kişileri de urkutuyorsunuz. Hikaye yazmayın artık kafanızdanCanım anlıyorum ne demek istediğini, arkadaşımın başına geleni söyleyeyim: evli adamla ilişki yaşadığı için velayetini babaya verdiler, çocuğun ahlaki altyapısı gelişimin engellenmesi v.s.. yani hemen öyle savcılığa başvurmak bence riskli bir husus. dediğin örnekteki gibi açık açık fu.ş yapan kişiler zorunluluklarını ispatlarlarsa yargı önünde farklı bir konumda oluyorlar (benim bildiğim daha doğrusu bana anlatan avukatın söylediği - kızın avukatı çocukluk arkadaşımız) yani vergiyle falan..
Arkadaşın ilişkisinin boyutunu bilemem beni de bu şekilde bir karşlaştırma enterese etmez, yanlış anlaşılmasın lütfen, ancak yargı bu durumu (evli bir erkekle ilişki yaşamayı- mesajlı sözlü fiziksel farketmiyor); aile yapısını bozan bir unsur olarak kabul ediyor, çocuğun gelişimi açısından bakıyorum olaya, yargıya intikal ederse babanın dava açma hakkı doğuyor, velyaeti almak için diye biliyorum. ha ilişki yaşadığı kart pislik arkadaşın yaşında ve bekar olsaydı durum temizdi.
Arkadaş kusura bakmasın kullanılan kelimelerden ötürü, lakin yargıda olanlar bunlar bence bu hatayı tekrarlamasın kesssinlikle bir daha, savcılığa hemen gitmek ya da birşeylerin ortaya döklmesi menfaatine olur mu onu mutlaka iyi bir avukatla tartışsın aman diyeyim ölçüp biçip adımlarını ona göre atsın bence... hele ki ilişki iki taraf daevliyken yaşanmış bunun affı pek olmaz
Çok pis bir durum Allah kurtarsın
cok sevindim senin adina.o pislikte mezarda belasini bulur artik.bundan sonraki yasamina odaklanirsin ve evliligine hayatina sukredersin.Yıllar geçmiş bu yazdıklarımı okuduğumda nekadar acı çektiğimi ne kada rüzülüp yırandığımııı tekrar tekrar yaşadım şuan,
evet ben gidip şikayet ettim davalar mahkemeler savcılıklar koruma kararları herşey havada uçuştu. ama beni bırakmadı yıllarca ailem çocuğum onu ailesi herkes öğrendi hatta eşi bile aradı bu adam seni istiyor sen de istiyorsa aradan çekileceğim diye. ama ben kabul etmedim parada pulda asla gözüm yoktu çünkü ailemle beraber şehir değiştik buna rağmen buldu ve girdiğim işlerden çıkartıldım. en son ben biri ile tanışıp herşeyi anlattım ve evlenmek istedi herşeye rağmen. şuan çok mutluyum evliyim ortak bir bebeğim de oldu. Ve o adam geçen sene öldü ancak öyle kurtuldum. Evlendiğimde de rahatsız etmeye devam etti çünkü.
Neyse tüm yorum yapanlar için teşekkür ederim. iyi ki intihar girişimlerim başarısız olmuş , iyi ki ahiretimi yakmadım , iyi ki eşimi tanımışım iyi ki iyi ki..
Takıntılı bir adamdan onun ölümüyle kurtulmanız ne acı.. kadınları koruyacak gerçek kanunlar olmadığı sürece güvende değilizYıllar geçmiş bu yazdıklarımı okuduğumda nekadar acı çektiğimi ne kada rüzülüp yırandığımııı tekrar tekrar yaşadım şuan,
Tabiki uzaklastirma dava vs dicem ama oncesinde benden sogumasini denerdim. Ters davranarak degil yapişarak20 yaşındayken patronumla ilişkiye başladık o ara boşandım eşimden bi anlık gafletle sonra beni hiç bırakmadı ailem öğrenir diye sustum hep ama artık kaldıramıyorum ayrılmak istedim yine tehditler havada uçuşuyor işimden ayrıldım onun yüzünden evden dışarı çıkamıyorum beraberken aldığı ufak tefek şeylere kadar istiyor şimdi ev tutmuştu kirasını ödemişti peşin onu bile istiyor babana anlatıcam diyor ondan alıcam vs vs . Eski eşine de söylicem oğlunu senden alsın diyor istemiylrum sevmiyorum dedikçe kudurdu kimseden korkusu kalmadı artık eşi de çocukları da umrunda değil babam öğrenirse onu öldürür diyoeum bu da umrunda değil be yapmam lazım savcılık durdurabilir mi ya da başka yolu var mı sağlıklı düşünemiyorum çok korkutorum şimdi 27 yaşındayım o da 52 yaşında korkusu kalmamış kimseden çekinmiyor
Ne alakası var canım.Adam tabi ki sorunlu biri ama turkiye gibi herseye hakki oldugunu dusunen yuksek egolu erkeklerin oldugu bir ulkede, bir erkekten ayrilirken daha egosunu ezmeden daha uzlasmaci sekilde ayrilamaz miydiniz? Bana da sevgilim dogru duzgun saygili sekilde konusarak ayrilmayip birden "seni sevmiyorum seni istemiyorum" gibi cumleler kursa ben de o insanin benden sonra mutsuz olmasini isterim ve bunun icin de elimden bir sey gelirse esirgemem. Ki ben normal turk kadiniyim. Bu adamsa psikopat. Inanin boyle cumleler kurmak iliskileri sadece toksik hale getirir, karsi tarafin sizi takinti haline getirmesine sebep olur, hem nefret eder, hem de o sevgiyi geri elde etmek icin hirs yapar, ayriligi kabullenmekte pek ise yaramaz. Kurtulmaniza ve mutlu olmaniza sevindim.
Bu kadar katı bir şekilde yargilamamalısınız. Ben de normalde aldatma ve gayri ahlâkî davranışları hemen kestirip atarım ama burada kadın dediğimiz aslında aklı beş karış havada bir ergenmiş. Daha 20 yaşında, kucağında bir bebekle boşanma aşamasında belli ki kol kanat gerilmeye ihtiyacı var ve 50 küsur yaşında adam bu durumdan yararlanmış açıkça.Haketmişsin su testisi su yolunda kırılır. Sen evli adamla birlikteyken karısını çocuğunu kocanı kendi çocuğunu düşündün mü de şimdi onun düşünmesini bekliyorsun. İki katın yaşında olan adamla her ş eyi riske atmaya değer miydi? Ne sandın patroniçe falan mı olacam? Anca rezil olursun.
Kurtulabildiniz mi ?20 yaşındayken patronumla ilişkiye başladık o ara boşandım eşimden bi anlık gafletle sonra beni hiç bırakmadı ailem öğrenir diye sustum hep ama artık kaldıramıyorum ayrılmak istedim yine tehditler havada uçuşuyor işimden ayrıldım onun yüzünden evden dışarı çıkamıyorum beraberken aldığı ufak tefek şeylere kadar istiyor şimdi ev tutmuştu kirasını ödemişti peşin onu bile istiyor babana anlatıcam diyor ondan alıcam vs vs . Eski eşine de söylicem oğlunu senden alsın diyor istemiylrum sevmiyorum dedikçe kudurdu kimseden korkusu kalmadı artık eşi de çocukları da umrunda değil babam öğrenirse onu öldürür diyoeum bu da umrunda değil be yapmam lazım savcılık durdurabilir mi ya da başka yolu var mı sağlıklı düşünemiyorum çok korkutorum şimdi 27 yaşındayım o da 52 yaşında korkusu kalmamış kimseden çekinmiyor
Evet oğlum 17 yaşında benimle hiç bırakmadım ki zatenZor olsa da kurtulmuşsunuz.
Büyük çocuğunuz 10 yaşında vardır o zaman.
O yanınızda mı?
Aslında ben bu dediklerinizi de yaptım öncesinde ev alacaktı kiralamasını sağladım vs vs ama dediğim gibi asla bir çözüm olmadı hiçbir şeyAdam tabi ki sorunlu biri ama turkiye gibi herseye hakki oldugunu dusunen yuksek egolu erkeklerin oldugu bir ulkede, bir erkekten ayrilirken daha egosunu ezmeden daha uzlasmaci sekilde ayrilamaz miydiniz? Bana da sevgilim dogru duzgun saygili sekilde konusarak ayrilmayip birden "seni sevmiyorum seni istemiyorum" gibi cumleler kursa ben de o insanin benden sonra mutsuz olmasini isterim ve bunun icin de elimden bir sey gelirse esirgemem. Ki ben normal turk kadiniyim. Bu adamsa psikopat. Inanin boyle cumleler kurmak iliskileri sadece toksik hale getirir, karsi tarafin sizi takinti haline getirmesine sebep olur, hem nefret eder, hem de o sevgiyi geri elde etmek icin hirs yapar, ayriligi kabullenmekte pek ise yaramaz. Kurtulmaniza ve mutlu olmaniza sevindim.
Oğlum boşandığından beri benimle hiç ayrılmadım babasından da kaç kez kaçırmasına rağmen geri aldım.çok şükür oğlum da çok mutlu.Her insan hata yapabilir sizde yanliş yapmışsınız. Ama bunun bedelini oğlunuz odemesin olur mu? Onu yanınıza alın o ikinci çocuğunuza nasıl sevgi, ilgi alaka gösteriyorsanız ona da gösterin. Yoksa ilerde içinde anne sevgisizliğiyle büyür. Çok ciddi söylüyorum. Allah bilir babası ve onun ailesi sizi nasıl karalayarak sizden nefret ettiriyordur. Lütfen buna izin vermeyin. İnşallah oğlunuz sizinledir. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum
Ölünce evetKurtulabildiniz mi ?
Adınıza sevindim. Şimdiki hayatınızda mutluluklar dilerimOğlum boşandığından beri benimle hiç ayrılmadım babasından da kaç kez kaçırmasına rağmen geri aldım.çok şükür oğlum da çok mutlu.