Evli eski sevgilim peşimi bırakmıyor

Adam tabi ki sorunlu biri ama turkiye gibi herseye hakki oldugunu dusunen yuksek egolu erkeklerin oldugu bir ulkede, bir erkekten ayrilirken daha egosunu ezmeden daha uzlasmaci sekilde ayrilamaz miydiniz? Bana da sevgilim dogru duzgun saygili sekilde konusarak ayrilmayip birden "seni sevmiyorum seni istemiyorum" gibi cumleler kursa ben de o insanin benden sonra mutsuz olmasini isterim ve bunun icin de elimden bir sey gelirse esirgemem. Ki ben normal turk kadiniyim. Bu adamsa psikopat. Inanin boyle cumleler kurmak iliskileri sadece toksik hale getirir, karsi tarafin sizi takinti haline getirmesine sebep olur, hem nefret eder, hem de o sevgiyi geri elde etmek icin hirs yapar, ayriligi kabullenmekte pek ise yaramaz. Kurtulmaniza ve mutlu olmaniza sevindim.

Zor olsa da kurtulmuşsunuz.
Büyük çocuğunuz 10 yaşında vardır o zaman.
O yanınızda mı?

Her insan hata yapabilir sizde yanliş yapmışsınız. Ama bunun bedelini oğlunuz odemesin olur mu? Onu yanınıza alın o ikinci çocuğunuza nasıl sevgi, ilgi alaka gösteriyorsanız ona da gösterin. Yoksa ilerde içinde anne sevgisizliğiyle büyür. Çok ciddi söylüyorum. Allah bilir babası ve onun ailesi sizi nasıl karalayarak sizden nefret ettiriyordur. Lütfen buna izin vermeyin. İnşallah oğlunuz sizinledir. Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum

Böyle bisey yok. Aldatan kadın olsa bile cocuk küçük olduğunda velayet anneye veriliyor. Kaldı kadın evliyken aldatmış ustelik yine verilmis.. Bekar bir kadin evli bir adamla ilişki yaşadığı diye velayet babaya verilmez. Çocuğun yanına eve getirip gözünün önünde seks, kavga vs yapması lazım komsular tanık olacak çocuk çok etkilenecek vs. Sizin dediğiniz durum olsa sosyetede unlulerde boşanmış ve evli erkeklerle ilişki yaşayan kadınların hepsi velayeti kaybederdi. Kadının dışarıda ne yaptığı ile çocuğun velayetinin alakası yok yüz kızartıcı uyuşturucu fuhuş vs olmadığı sürece. Arkadaşımın başına geldi şu oldu bu oldu deyip uydurup okuyan ve bu konuda korkusu olan kişileri de urkutuyorsunuz. Hikaye yazmayın artık kafanızdan

cok sevindim senin adina.o pislikte mezarda belasini bulur artik.bundan sonraki yasamina odaklanirsin ve evliligine hayatina sukredersin.

Takıntılı bir adamdan onun ölümüyle kurtulmanız ne acı.. kadınları koruyacak gerçek kanunlar olmadığı sürece güvende değiliz

Haketmişsin su testisi su yolunda kırılır. Sen evli adamla birlikteyken karısını çocuğunu kocanı kendi çocuğunu düşündün mü de şimdi onun düşünmesini bekliyorsun. İki katın yaşında olan adamla her ş eyi riske atmaya değer miydi? Ne sandın patroniçe falan mı olacam? Anca rezil olursun.

Tabiki uzaklastirma dava vs dicem ama oncesinde benden sogumasini denerdim. Ters davranarak degil yapişarak kiskancliklar havada ucussun, sıkıcı sohbetsiz biri ol, onu kizdirma kendinden sogut öhkkk bu ne desin. Hep bakimsiz gez herseye agla falan

Ne alakası var canım.
Ben ozellikle bunu söylemesini isterim sevmiyorum seni demesini.
Çünkü o zaman kendimi suclamam benim hatamdu demem en azından.
Beni sevmedigini açık açık söylemesini bahaneler uydurmamssini isterim.
Normal sağlıkli bir piskolojideki bir kadın da bu durumu takıntı falan yapmaz sadece üzülür ağlar unutmaya calisir piskopata bağlamaz yani.
Gerektiği yerde çekilmeyi bilmek gerekir.
Istemiyorsa istemiyordur nedeni sonucu falan beni ilgilendirmez.
O saatten sonra tek bir adım bile atmam atmadım da ne kadar uzulsem de.
Ilişkiler başlayıp bitebilir biriyle ilişki kurarken bunu göze almak gerekir.

Bu kadar katı bir şekilde yargilamamalısınız. Ben de normalde aldatma ve gayri ahlâkî davranışları hemen kestirip atarım ama burada kadın dediğimiz aslında aklı beş karış havada bir ergenmiş. Daha 20 yaşında, kucağında bir bebekle boşanma aşamasında belli ki kol kanat gerilmeye ihtiyacı var ve 50 küsur yaşında adam bu durumdan yararlanmış açıkça.

Kurtulabildiniz mi ?

Aslında ben bu dediklerinizi de yaptım öncesinde ev alacaktı kiralamasını sağladım vs vs ama dediğim gibi asla bir çözüm olmadı hiçbir şey

Oğlum boşandığından beri benimle hiç ayrılmadım babasından da kaç kez kaçırmasına rağmen geri aldım.çok şükür oğlum da çok mutlu.

Oğlum boşandığından beri benimle hiç ayrılmadım babasından da kaç kez kaçırmasına rağmen geri aldım.çok şükür oğlum da çok mutlu.
Adınıza sevindim. Şimdiki hayatınızda mutluluklar dilerim

Umarim yasadiklrinizdan bir ders cikarmissinizdir
Sanmam ama ..
O zaman 20 yasindaydiniz
Herkes hata yapar bu hayatta kim gunahsiz ki
Allahtan baska kimse kimsdyi yargilamamali
Ben cok uzuldum size

Ama bir pismanlik lafi da beklerdim sizden pesinizi brakmadigi icin degil ama ,
Ne icin biliyor musunuz;

siz evli adamla birlikteyken hatta babaniz uasinda bir herifle birlikteyken onun parasini harcarken size bol bol guzel hediyeler gelirken o adamin karisi kimbilir neler yasadi Allah belasini versin kendi cocugunun ailesinin rizkindan calip elin karisina kizina yediren adamlarn.. o donem bunlara uzuldugunuzu yazmamissiniz ya bunla ilgili bir psimanlik belirtisi okumadim ya o yuzden belki hala yaptigniz hatanin yanlisligini anlamamissinizdir diye yazayim dddim

Simdi ne yapiyorsunuz bilmiyorum
Ama ins kendi ayaklariniz uzerindd duruyorsunuzdur
Ve ins cikar icin kimseyle olmazsiniz bundan sonra

Kusura bakma ama taviz tavizi doğurur mecburen savcılığa gideceksin tehdit edildiğin için şikayet edeceksin.ailende duyarsa duyacak yapacak birşey yok ömür boyu bu adama boyun eğecek halin yok sen söylediklerini yaptıkça fazlasını ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…