- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.349
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hak etmişsin demeden önce iyice düşündünüz mü? Hata yapmış çok zor durumda bi kadın sizden akıl istiyor ve siz hak etmişsin mi diyorsunuz?Haketmişsin su testisi su yolunda kırılır. Sen evli adamla birlikteyken karısını çocuğunu kocanı kendi çocuğunu düşündün mü de şimdi onun düşünmesini bekliyorsun. İki katın yaşında olan adamla her ş eyi riske atmaya değer miydi? Ne sandın patroniçe falan mı olacam? Anca rezil olursun.
evliyken ilişkiye başlamam büyük bir hata,fakat hatanın neresinden dönersen kardır, çocukların var sakın tehtitlere boyun eyme derim , polise savcılığa muhakkak haber ver yoksa o seni asla rahat bırakmaz.20 yaşındayken patronumla ilişkiye başladık o ara boşandım eşimden bi anlık gafletle sonra beni hiç bırakmadı ailem öğrenir diye sustum hep ama artık kaldıramıyorum ayrılmak istedim yine tehditler havada uçuşuyor işimden ayrıldım onun yüzünden evden dışarı çıkamıyorum beraberken aldığı ufak tefek şeylere kadar istiyor şimdi ev tutmuştu kirasını ödemişti peşin onu bile istiyor babana anlatıcam diyor ondan alıcam vs vs . Eski eşine de söylicem oğlunu senden alsın diyor istemiylrum sevmiyorum dedikçe kudurdu kimseden korkusu kalmadı artık eşi de çocukları da umrunda değil babam öğrenirse onu öldürür diyoeum bu da umrunda değil be yapmam lazım savcılık durdurabilir mi ya da başka yolu var mı sağlıklı düşünemiyorum çok korkutorum şimdi 27 yaşındayım o da 52 yaşında korkusu kalmamış kimseden çekinmiyor
Ne düşüneceğim ya kendi düşünmüş mü çoluğu çocuğu eşleri. Aşk bile yok ortada sırf adam zengin diye iki yuvayı dağıtmış. Karşı tarafı bırak kendi çocuklarına bile acımamış. Niye böyle birine empati yapmak zorundayım.Hak etmişsin demeden önce iyice düşündünüz mü? Hata yapmış çok zor durumda bi kadın sizden akıl istiyor ve siz hak etmişsin mi diyorsunuz?
Öldü mü nasılÖlünce evet
Babasi yasindaki adam ona hediyeler alirken o adamin karisini cocugunu dusunmus mu?Hak etmişsin demeden önce iyice düşündünüz mü? Hata yapmış çok zor durumda bi kadın sizden akıl istiyor ve siz hak etmişsin mi diyorsunuz?