evli erkekler neden bekarmış gibi davranır?

yliiiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
33
0
36
İstanbul
merhaba,

başlıktanda anlaşıldığı gibi konum EVLI erkek.

şimdi size soruyorum evli erkekler neden başka birisi ile bir ilişkiye başlarlar?

bende evliydim ve eşimden ayrılma sebebim bana bunu yaşattığından hani ben tek geceliklerden bahsetmiyorum o davranışlar artık çok masum kalıyor. erkekler bildiğiniz ilişki yaşıyor evliliğinin yanı sıra paralel başka birisi ile beraber oluyor sevgili yani....neyseki benim yuvam yıkıldı vsvsvs

şimdi birkac aydır görüştüğüm birisi vardı, biraz gizemli hep bir şüpe sarıyordu beni....ACABA EVLIMI diye....neyseki ben bunun gercekten evli olduğunu öğrendim...ve tabiiki dünyam yıkıldı ....okadar tertemiz duygularla karşısına cıkıyorum anlatıyorum herşeyi oda bir sevgi dolu bir s,şefkatli aan allahım insan bukadarmı oyuncu olabilir.
benki oun ailesi ile tanışmayı ümid ederken onun evli olduğunu ögrendim.

hala ondan bir açıklama bekliyorum NİYE NEDEN ... diiyeceksinizki neyini bekliyosun...

anlamak istiyorum bunları iten nedir....

heee benimkisine gelince 3 yıldır 3 defa mahkemeye gitmişler hala bir sonuc yok...sanırım en son hep birileri caydı....enson 2010 basında gitmisler...ve sanırım biz kadın ayrılmak istemiyor....

adam telefonuna resimlerimi yüklüyor, beni DENİZİM (im e dikkat) kayıt ediyor peki eşi hicmi telefonuna bakmıyor hicmi msjlaştığımızda bunu görmüyor hicmii herif kücücük telefonda kullanmıyorki bildiğin Iphone...

yani arkadaşlar anlıyacagınız şuki....evet gönlüm kaydı ona illaki ilk eşten olan hayalkırıklığı ve üzüntü sonra Onunla okadar mesut ve huzur içinde bir beraberlik yıkıldım tabiiki....DİLE GETİREMESEMDE İÇİMDEN keşke evli olmasaydı demiyo degilim doğruya doğru yada keşke boşanma esnasında olsalar...:(( bu çok bençilce evet....biliyorum !
ilk başta onun eşine yazmak istedim şu meşhur face oradan buldum kadını
yazsammı yazmasammı.... hala bir umudu var belli...:( ama erkek denilecek o yaratık (gönlümün kaydığı herif) ona bunu yaşatıyor...

bilmiyoruz 1. neyin nesi neyin fesi
2. neden 3 defa mahkemeye gittiler demekki bir anlaşmazlık zaten var
3. cıkmazda olduğumu biliyorum..... ve sadece ounla konuşmak ve anlamak istiyorum...

ve tabiiki isyanlardayım

Öncelikle,kendine yapılmasını istemediğini,başkasına yapmamalısın.
İlk eşten hayalkırıklığı ve üzüntü yaşadım,şimdi bu ilişkide yıkıldım diyorsun.
Eee ilk eşte yaşadığın üzüntünün sebebi konumuna geçmişsin.
Bilinçaltı bir intikam dürtüsü olabilir."Hayattan" intikam alıyor olabilirsin.

Ve...Eşini aldatan erkeklerin,2. kadına karşı geleneksel bahaneleri,zaten anlaşamadıkları,hatta boşanmak üzere olduklarıdır.
Gerçekten mahkemeye gittiklerinden emin misin ? Boşanmak isteselerdi boşanırlardı.
Veya inişli çıkışlı,fırtınalı bir evlilikleri de olabilir.Her ilişkinin seyri farklıdır.Belki onlarınki bol didişmeli-restleşmeli bir ilişkidir.
Bu şekilde ilişkiden zevk alan,kavga sonrası barışma keyfini seven çiftler az değil.

Adamın eşine ulaşmak istemen çok yanlış.
Ne diyeceksin ona ? Kocan beni seviyor,haberin olsun mu diyeceksin ?
Nereden biliyorsun ? Belki adam karısını seviyor.

2. kadınların,böyle toplumsal sorumluluk kisvesiyle,aldatan erkekleri,eşlerine ispiyonlamalarına asla hoş bakmam.
Bu sadece rakibi ekarte etmek için son bir çırpınıştır ve genellikle ters teper.

tek bir telefon taşıdığını nerden biliyorsun? başka telefonu olamazmı eşinin yanında taşıdığı ....boş hayallere kapılma derim hala neyin mücadelesini veriyorsun Allah aşkına ?kendine yapılan şeyi başkasına mı yapmaya çalışıyorsun ?anlamadım faceden eşine yazmak ne demek?evli olduğunu öğrenmişsin kes at seni kandırmış bu adam herşeyi geç bunu nasıl sindireceksin?bu olaydan şunu anlıyorum herzaman erkekler suçlu değil tamamen bu suça sözde sevgilileride ortak oluyor tekmeyi basmayarak !:20:

"adam telefonuna resimlerimi yüklüyor, beni DENİZİM (im e dikkat) kayıt ediyor peki eşi hicmi telefonuna bakmıyor hicmi msjlaştığımızda bunu görmüyor hicmii herif kücücük telefonda kullanmıyorki bildiğin Iphone..."

Bunun senin için ne manası var ki ?
Kadın,eşinin telefonuna bakmıyorsa,eşiyle ilgilenmiyor mu olacak ?
Veya adam senin resmini sakınmıyorsa,senin aşkın için dünyaya meydan okuyor mu olacak ?

Oysa ki kadın,kocasına çok güveniyor ve telefonuna bakmaya tenezzül etmiyor olabilir
Veya sadece teknoloji özürlü olduğu için iphone u karıştıramıyor olabilir.
Adam,evdeyken telefonuna şifre koyuyor olabilir.
Minareyi çalan kılıfını hazırlar.

Suç yine kadında değil mi? Evli kadınlar neden eşlerinin telefonunu karıştırmaz ki? Oysa diken üstünde yaşamak gerekir, telefon karıştırmak, hesap sormak, paranoyak takılmak gerekiyor(?).

Sen ne kadar güvenirsen güven, yapacak adam her türlü yapıyor zaten.... Kişilik bozukluğuyla alakalı tamamen.

kendinizde bunu yasamis biri olarak en cok sizin bilmeniz gerek ne kadar aci birsey oldugunu bunu bile bile bi baskasinada ayni seyi yasatmaniz dogru degil size yalan söylemis bir adamla gercek bir hayat kurmaniz zaten mümkün degil bence rüyanizdan ne kadar erken uyanirsaniz sizin icin okadar iyi olur

evli erkeklerle ilişki yaşayanlar açtıkları konularda hep benzer şeyleri söylüyorlar.

" eşiyle boşanma aşamasında, aylardır ayrı yaşıyorlar" vs. vs.

Back