Evli,çocuklu ve kpss'ye hazırlanan var mı?

mlkhkn

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
297
14
643
42
İstanbul
Benim 2 yaşında bir oğlum var.kpssye hazırlanmaya çalışıyorum güya..haftada bir gün kursa gidiyorum.çocuğun uyku düzeni yok.hiç bir şey planladığım gibi olmuyor.kendimi veremiyorum ya.benim gibi olupta çalışmaya başaran yada atanan oldu mu acaba?Belki bana da biraz motivasyon olur..

valla ben evlıyım cocugum yok ama esım cocuk ıstıyor ben de kpssy hazırlanıyorum ama ben bende ıstedım ıkı ay korunmadık dogum kontrol ıgnesı kullndıgım ıcın olmadı ıyıkı olmadı dıyorum sımdılık bakalım cocukla va hamılev ollarak bende nasıl olur mu acaba dıyorum

ben varım, evli çocuklu ve yarı zamanlı olsa da çalışan bayanım. ama benim umudum var, geçen seneki puanıma da güveniyorum belki ondan umudum. ama neden olmasın diyorum.

bende evliyim ve 2,5 yaşında bir oğlum var zorlanıyorum ama olsun bu sene iyi bi puan alıcam nasipse :)

çalışıyorum...

hedefim eylüle kadar 15000 soru çözmek, şimdilik günde 100 soru ve konu anlatımlarımı aksatmadan devam ediorum..

ama oğluş da çok zorluyo... inş.elimdeki bütün soru bankalarını bitirir de öle girerim sınava...

ben varım evli 2 yaşında çocuk sahibi ve çalışan biri olarak. haftada 2 gün dershaneye gidiyorum inşallah başarılı olurum

bende evli çocuksuz olarak hazırlanıyorum ama bu seferde kazanamassam aranıza katılıcam sanırım

bunu gercektn kalben iste canım ama gercekten..bak abkalım ozaman butun zorluklar varolsada sana vız gelecektır diye dusunuyorum

evliyim 2.5 yasında oglum var bu yıl dogu tayını gorucez ve bu sekılde ders calısmaya calısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…