Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Kızlar kaç gündür buraya ugramiyorum sebebi ise istediğim kadar çalışamam dan kaynaklanıyor ...

Yaptıklarım ise matematikte kati cisimleri analitik geometriyi çalışıp not çıkardım ce test çözdüm simdi çember ve daireden not çıkarıp test çözüyorum mat de bu işlemi bir bitirsem çok sıkıldım mat den bu bitse de diğer derslere gecsem ... not çıkardıktan sonra artik hep soru cozucem inşallah

Ben konu konu gidiyorum cnm turkce ve matten ilerideyim de digerlerinden sadece ilk konulari bitti ikinci konularina gectim..
Sen nasil ilerliyorsun?
Benim turkce bitti tarihle mat beraber gidiyorum da mesala tarihe baslayinca video not al soru coz zaman aliyo o zaman diger derse ara verince unutuluyo sanki ders ders mi bitirsem die dusundum de o yuzden kizlara sorim dedim canim

Merhaba kızlar ,kaç gündür giremedim .Dün bütün gün genel tarih İslamiyet öncesi Türk tarihi konusunu bitirdim ,sorusu mu çözdüm ,Çok ayrıntı vardı. Bugün Coğrafyadan Türkiye'nin yer şekilleri konusunda son rötuşlarını yaptım, sadece soru çözmek kaldı. Türkçe ses bilgisini bitirdim şu anda matematik mutlak değer çalışıyorum ve yatmadan Allah izin verirse inkılap tarihini çalıştığım yerleri tekrar etmeyi düşünüyorum hepinize başarılar Allah'a emanet olun.

Kizlar soru bankasi.alacagim moduler seklinde. Yani ayri ayri kitaplar halinde.
Simdi inceledim 2016 kitaplari cigunlukla cozumlu soru bankasi. Ben sadece soru bankasi istiyorum.

Siz hangi yayini aldiniz ?

Aynen canim cocukla elimden geldigince calismaya calisiyorum biraz yavas ilerlesemde biran once konular bitse bol bol soru cozebilsek

Kizlar soru bankasi.alacagim moduler seklinde. Yani ayri ayri kitaplar halinde.
Simdi inceledim 2016 kitaplari cigunlukla cozumlu soru bankasi. Ben sadece soru bankasi istiyorum.

Siz hangi yayini aldiniz ?
Ben pegem ve evveliyatı aldım ama çözümlü olarak.Çözümsüz pek tercih etmiyorum :) Dershaneye gitmediğim için çözdürecek kimse bulamıyorum sonra :)

Aynen canim cocukla elimden geldigince calismaya calisiyorum biraz yavas ilerlesemde biran once konular bitse bol bol soru cozebilsek
Olsun canım yavaş ilerlesek de verimli olarak ilerlemek daha önemli bence.Aynen ya konu çalışmaktan bıktım canım artık.Ben de bol bol soru çözmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…