- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Ben tarih calisiyorum ama hickimse ugramamis burayaHerkes nerde...
Günaydın kızlariyi çalışmalarrr
Hangi dersleri bitirdiniz ders ders mi ilerliyosun
Benim turkce bitti tarihle mat beraber gidiyorum da mesala tarihe baslayinca video not al soru coz zaman aliyo o zaman diger derse ara verince unutuluyo sanki ders ders mi bitirsem die dusundum de o yuzden kizlara sorim dedim canimBen konu konu gidiyorum cnm turkce ve matten ilerideyim de digerlerinden sadece ilk konulari bitti ikinci konularina gectim..
Sen nasil ilerliyorsun?
Valla canım bir şekilde götürmeye çalışıyorum dersler çok ağır geliyor eskiye göre çünkü zor soruluyor artık.Önceden kolay soruluyordu tabi :) Hayırlısı bakalım :) Senin nasıl gidiyor?Kizlar calismalar nasil gidiyo
Aynen canim cocukla elimden geldigince calismaya calisiyorum biraz yavas ilerlesemde biran once konular bitse bol bol soru cozebilsekValla canım bir şekilde götürmeye çalışıyorum dersler çok ağır geliyor eskiye göre çünkü zor soruluyor artık.Önceden kolay soruluyordu tabi :) Hayırlısı bakalım :) Senin nasıl gidiyor?
Ben pegem ve evveliyatı aldım ama çözümlü olarak.Çözümsüz pek tercih etmiyorum :) Dershaneye gitmediğim için çözdürecek kimse bulamıyorum sonraKizlar soru bankasi.alacagim moduler seklinde. Yani ayri ayri kitaplar halinde.
Simdi inceledim 2016 kitaplari cigunlukla cozumlu soru bankasi. Ben sadece soru bankasi istiyorum.
Siz hangi yayini aldiniz ?
Olsun canım yavaş ilerlesek de verimli olarak ilerlemek daha önemli bence.Aynen ya konu çalışmaktan bıktım canım artık.Ben de bol bol soru çözmek istiyorum :)Aynen canim cocukla elimden geldigince calismaya calisiyorum biraz yavas ilerlesemde biran once konular bitse bol bol soru cozebilsek