- 30 Kasım 2013
- 5
- 1
- 34
evet evet neresı var. ama aynı zamanda kaynak yardımı istedim ama dersten çok muhabbet daha tatlı geldiğinden pek ilgilenen olmamışCanım benimde soru sıkıntım vardı internetten site vereyim istersen sana ordan çözüyorum bazı konular için ucuz fotokopiciden çıkartacağım tümay yayınları çözümlü soruları da var
evet evet neresı var. ama aynı zamanda kaynak yardımı istedim ama dersten çok muhabbet daha tatlı geldiğinden pek ilgilenen olmamış
evet evet neresı var. ama aynı zamanda kaynak yardımı istedim ama dersten çok muhabbet daha tatlı geldiğinden pek ilgilenen olmamış
çoook teşekkürler ilgiliniz için ancak link hata veriyorhttp://erdem802.kadinlarkulubu.com.tr/2014/09/tumay-yaynlar.html?m=1
Canım benimde durumum yok malesef en yakin liseye gidip hocalardan isteyebilirsin belki yardımcı olurlar ...
Bizim bu grupta bulunmamızın amacı hem dertleşip konuşup hem de kpss ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişi yapmaktır.Biz çoktandır buralardayız yeri geldi kaynak yardımlaşması da yaptık,sorunlarımızı da paylaştık yeri geldi soru çözümü de yaptık burda.Nihayetinde kadınız ve anneyiz,tabiki muhabbet edeceğiz kaldı ki başlığımız da bunun yansıması zaten.Siz başlığımızı baştan beri okusaydınız,böyle bizi yargılayıp konuşmazdınız.Dün en çok ben konuşmuşum,yorum yapmışım ki kimseye soracak değilim. Ama telaşlıydım arkadaşlarımla paylaşıyordum sıkıntımı,ders düşünecek durumda değildim.Umarım siz de böyle sıkıntıya düşmezsiniz.İsterseniz muhabbetin tatlı olmadığı,sadece ders konuşulan başlıklardan yardım alabilirsiniz.İyi günler.evet evet neresı var. ama aynı zamanda kaynak yardımı istedim ama dersten çok muhabbet daha tatlı geldiğinden pek ilgilenen olmamış
zahmet edip kinaye ne demek bir öğrenin isterseniz... Üstü kapalı birşey söylemedim. Arkadan konuşmadım. Gördüğümü direk söyledim
Haklisin canimEvet canım iyi düşünmeye çalışıyorummm 2016 kasımda belki kadrolar daha iyi gelecek inşallah diye.Belki şimdi ekonomik krizdeyiz,belki sadece bu seneye özeldir bu kadrolar.İyi düşünüp devam etmek istiyorum yoluma.Şansımızı denemekten başka çaremiz yok canımm
Aynen bende canım kaldığım yerden devam ediyorum.Baya bir sarsıldım ama toparlandımHaklisin canim
Bende iyi dusunmeye calistigim icin yeniden hazirlanmaya karar verdim.
Hakkimizda hayirlisi.
Canım çok sevindim herşeyin yoluna girmesineKPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 192
kızlaaarrr çok mutluyum.kitaplarım geldi.
kk dan bir arkadaş gönderdi sağolsun.
evdeki sounlardan azbuçuk bahsetmiştim.
eşim bugün işe başladı, umarım her şey yolunda gider bundan sonra.
heyecanla kitaplarımı karıştırdım, ders çalışma isteğiyle doldum taştım resmen.
tek sorunum vakit.kızlardan vakit bulabildikçe kitaplarımla baş başayım artık.
Allah zihin açıklığı versin hepimize.
kadrolardan vs bahsetmişsiniz.insanın moralinin bozulmaması imkansız ama tekrar denemek zorundayız.denemeden bilemeyiz.ucunda pişman olmak var, azıcık daha asılsaydık derslere demek var.
2016 bizim yılımız olsun.
haydi çalışkan fıstıklar Allah yardımcımız olsun.
KPSS-LİSANS için geri sayım;
kadrolardan vs bahsetmişsiniz.insanın moralinin bozulmaması imkansız ama tekrar denemek zorundayız.denemeden bilemeyiz.ucunda pişman olmak var, azıcık daha asılsaydık derslere demek var.
Canim herseyin yoluna girmesine inan cok sevindim her geceden sonra bir sabah var mutlaka hep beraber sahit olduk Rabbim hepimizin sikintilarini bir an once gidersin vakit sorunu hepimizde var neyazik ki artik buldukca calisiyoruz iyi calismalar tatlimKPSS-LİSANS için geri sayım;
:) :) Aminn canımmm. Senin de,hepimizin de olsun inşallah :)Hayirli cumalar kuzum...
Gunlerin aydin olsun
KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 191
matematik çalışıyorum.10 dk mola verdim.
başka ders çalışan var mı???