Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Canım benimde soru sıkıntım vardı internetten site vereyim istersen sana ordan çözüyorum bazı konular için ucuz fotokopiciden çıkartacağım tümay yayınları çözümlü soruları da var
evet evet neresı var. ama aynı zamanda kaynak yardımı istedim ama dersten çok muhabbet daha tatlı geldiğinden pek ilgilenen olmamış

zahmet edip kinaye ne demek bir öğrenin isterseniz... Üstü kapalı birşey söylemedim. Arkadan konuşmadım. Gördüğümü direk söyledim

evet evet neresı var. ama aynı zamanda kaynak yardımı istedim ama dersten çok muhabbet daha tatlı geldiğinden pek ilgilenen olmamış
Bizim bu grupta bulunmamızın amacı hem dertleşip konuşup hem de kpss ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişi yapmaktır.Biz çoktandır buralardayız yeri geldi kaynak yardımlaşması da yaptık,sorunlarımızı da paylaştık yeri geldi soru çözümü de yaptık burda.Nihayetinde kadınız ve anneyiz,tabiki muhabbet edeceğiz kaldı ki başlığımız da bunun yansıması zaten.Siz başlığımızı baştan beri okusaydınız,böyle bizi yargılayıp konuşmazdınız.Dün en çok ben konuşmuşum,yorum yapmışım ki kimseye soracak değilim. Ama telaşlıydım arkadaşlarımla paylaşıyordum sıkıntımı,ders düşünecek durumda değildim.Umarım siz de böyle sıkıntıya düşmezsiniz.İsterseniz muhabbetin tatlı olmadığı,sadece ders konuşulan başlıklardan yardım alabilirsiniz.İyi günler.

zahmet edip kinaye ne demek bir öğrenin isterseniz... Üstü kapalı birşey söylemedim. Arkadan konuşmadım. Gördüğümü direk söyledim

Kinayenin ne oldugunu cok iyi biliyorum kinaye mecazi de icerir nitekim sizde muhabbeti tatliya vs baglamissiniz !!!

Boşverin kinayeyi de insan olun bence!! Kimse size kaynak soylemek zorunda degil..ilk sayfalarda defalarca yazilmis!!! Dersten muhabbet tatli gelmis ya da gelmemis sizi ilgilendirmez!!! Biz burda herseyi konusuyoruz!! Bunun yorumu size kalmamis!!!
Sizin gibi usluba boyle cevap !!!!!

Haklisin canim
Bende iyi dusunmeye calistigim icin yeniden hazirlanmaya karar verdim.
Hakkimizda hayirlisi.

Haklisin canim
Bende iyi dusunmeye calistigim icin yeniden hazirlanmaya karar verdim.
Hakkimizda hayirlisi.
Aynen bende canım kaldığım yerden devam ediyorum.Baya bir sarsıldım ama toparlandım Amin arkadaşım,hepimiz eminim hayırlısı diyip çıktık bu yola Yaşayıp görcez İyi çalışmalarr canım :)

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 192

kızlaaarrr çok mutluyum.kitaplarım geldi.
kk dan bir arkadaş gönderdi sağolsun.
evdeki sounlardan azbuçuk bahsetmiştim.
eşim bugün işe başladı, umarım her şey yolunda gider bundan sonra.
heyecanla kitaplarımı karıştırdım, ders çalışma isteğiyle doldum taştım resmen.
tek sorunum vakit.kızlardan vakit bulabildikçe kitaplarımla baş başayım artık.
Allah zihin açıklığı versin hepimize.
kadrolardan vs bahsetmişsiniz.insanın moralinin bozulmaması imkansız ama tekrar denemek zorundayız.denemeden bilemeyiz.ucunda pişman olmak var, azıcık daha asılsaydık derslere demek var.
2016 bizim yılımız olsun.
haydi çalışkan fıstıklar Allah yardımcımız olsun.

Canım çok sevindim herşeyin yoluna girmesine Yeni kitapların hayırlı olsunn Amin canım 2016 bizim yılımız olsun inşallah :) Ben de bu dediklerini düşünerek yeniden başladım çalışmaya,iyi çalışmalarrr canım :)

Ayy cnm bnm cok sevindim esinin ise baslamasina :))

Rabbim tum sikintilarinizi gidersin insallah cnm bnm

Ohh miss kitaplarin hayirli ugurlu olsun cnm bol netlerin olsun

Vakit sikintisi var cok haklisin gece ve sabah erken kalkip yapacagiz insallah

Canim herseyin yoluna girmesine inan cok sevindim her geceden sonra bir sabah var mutlaka hep beraber sahit olduk Rabbim hepimizin sikintilarini bir an once gidersin vakit sorunu hepimizde var neyazik ki artik buldukca calisiyoruz iyi calismalar tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…