Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Çok haklısın. Allah sizede kolaylık ve aziminizin devamını versin. İnsan bazen rahatlıgın kıymetını bilemiyor.

aynen
ben bekar arkadaslarada bakıyorum,evlılık yok çocuk yok daha rahatlar bence..bız sıkıntıyı gorduğumuz ıcın daha azımlıyızyaparız Allah ın izniyle
Katılıyorum bu dusunce ne
Ben bakarken hiç kiss hazırlanması. Evlendikten sonra hırs yaptım h azirlandim 87 aldım
Atanamadim şimdi açıktan okuyorum 4 sene lige tamamlanmak için.

Bunları bekarken daha kolay yapabilirdim

Kizlarrrr goruyorum ki cok giremiyoruz eskisi gibi .. Ama calismayi bırakmayın aman diyeyim.. Bekarlarrrrr vaktinizin kiymetini bilin.. Ders calismak icin can atmak ama calisamamak cokk zorrr coookkk(
Anneler Allah hepimizin yardimcisi olsun )
Aynen bekarlarrr kesinlikte vaktinin kıymetini bilsin:) En büyük örnek bizleriz burda valla...Değil mi canım?En ufak bir çamaşır işi bile nasıl vakit alıyor bir bilseniz...Aklınız derste eliniz işte olunca inan çok mutsuz oluyor insan Ama tabi pes etmek yok,yolun sonuna kadar devam hayırlısıyla...

Aynen cnm kesinlikle

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 169

bi 10 gündür ders çalıştığım yok.
biri gelse tokatlasa keşke.
foruma giriş yapamadım.sorun vardı.umarım sizler bol bol ders çalışmışsınızdır.
şimdi kızları kv bıraktım.1 saatim var.tarihten konu tekrarı ve soru çözeceğim.
görüşürüz kızlar

tarih video+özet çıkardım-yarın soru çözülecek
mat. video + soru çözümü
benden bu kadar.şimdi uyku vakti.görüşürüz kızlar

KPSS LİSANS İÇİN GERİ SAYIM
KALAN GÜN: 168

bebişle nasıl gidiyo,ben su an pek bişey hıssetmiyorum ama ağırlaşmaya başladınız mı?normal devam ediyormu hayatınız?
ben dershaneye gıdıyorumda bırde merak edıyorum ne kadar daha rahat gıdebılcem

Merhabalar,yeni gördüm yazdığınızı kusura bakmayın:) Yani idare eder çok şükür diyorum yinede.Masada çok uzun süre oturduğumda belim çok ağrıyor;hemen yoruluyorum o yüzden dinlenmeye geçiyorum bende mecburen.Normal insanlar gibi enerji dolu olamıyoruz tabi bu da normal bir durum.Ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Gerisini Allah'a bıraktım,nasip dedim devam ediyorum.Hayırlısı.Sizin doğum da Mayıs'ta görünüyor takvime göre.Yine baya vaktiniz var.Benim Mart'a kadar halletmem lazım konuları,malum gerçekçi olmak lazım:))) Bebek geldikten sonra zorlaşacak baya:) Kısmet her şey bakacağız artık:)

Kizlar nerdesiniz calismalar azaldi mi yoksa yogunlasti mi da giremiyorsunuz

Ben de pek giremiyorum instagramdan da takip ediyorum vs .. Calismaya calisiyorum cnm genelde geceleri.. Bu aralar geceleri benim ufak kuzu pek uyumasa da konu konu gidiyordum ya ders ders gitmeye karar verdim daha biten dersim yok ama yavas sindirerek gidiyorum .. Bizim sinav ekim de o yuzden yazi bol bol soru cozerek gecirecegiz sanirim Hayirlisi insallah cnm.. Zor gercekten cok zor evli olmak hadi bi derece ama evli cocuklu hele hele iki cocuklu olmak oyy oyy Allah yardimcimiz olsun insallah

estagfırullah ne kusuru
evet ya bebısler doğana kadar halletmek lazım konuları,inş.bebişlerimizde uslu olurda sınava kadarda bol bol tekrar ederız..
rızkı veren Allah bi kolaylığınıda verir elbet..

estagfırullah ne kusuru
evet ya bebısler doğana kadar halletmek lazım konuları,inş.bebişlerimizde uslu olurda sınava kadarda bol bol tekrar ederız..
rızkı veren Allah bi kolaylığınıda verir elbet..
Ay inşallah canım yaa işte başımıza ne gelecekse çekeceğiz,bebişler çok üzmez inşallah sınava kadar:))artık hayırlısı diyorum.Tabi çabalamayı bırakmadan devam etmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…