Yok canım çarpmıyoruz tamamen şaşırtma amaçlı yazılmış o 3 ün hiç bir etkisi yokAllah razi olsun boyle dedim ama sonra vicdan yapıyorum bi daha şikayet etmicem çok şükür rabbime :)
cevapta mantığı anlamadım 2 kişilik 3 takim oluşturulacak senin yaptığın işlemi birde 3 le çarpmak gerekmiyormu bir türlü mantığım almadi
Yoğunlugun arasında yılmayıpgece 12 den 3 e kadar gösterdiğin azim varsa gerisini de gösterirsin. Kendine haksızlık edip pes etme. Yoğunluğun elbet geçecek ve daha çok odaklanacaksın.İyi geceler kızlar girmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki moralim çok bozuk her gün misafirim var ya da biz bir yerlere gidiyoruz eşim gündüz okulda akşam ya maçta ya da arkadaşlarının yanında daha önce beni motive ediyordu hayal kuruyorduk kazanmışım falan diye ama kızımdan ve misafirlerden dolayı saat gece 12 de başlayıp 3 e kadar ders çalışıyordum ama eşim bir haftadır boşver çalışmayı evinde otur çocuğuna bak bu çalışmayla 80 küsür alamazsın diyo sözde ben ders çalışırken o çocuğa bakacaktı ama bakmıyor o kadar doluyum ki galiba bırakıyorum kızlar ben inşallah bir gün bende atanırım ama ne zaman olur bilmiyorum Rabbim sizin emeğinizi boşa götürmesin inşallah hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız Allah'a emanet olun
şu erkekleri hiç anlamıyorum.alt tarafı biraz destek olacaklar.amaan boşver moduna giriyorlar.seneye ne diyecek eşin bi sınavı veremedin!!!İyi geceler kızlar girmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki moralim çok bozuk her gün misafirim var ya da biz bir yerlere gidiyoruz eşim gündüz okulda akşam ya maçta ya da arkadaşlarının yanında daha önce beni motive ediyordu hayal kuruyorduk kazanmışım falan diye ama kızımdan ve misafirlerden dolayı saat gece 12 de başlayıp 3 e kadar ders çalışıyordum ama eşim bir haftadır boşver çalışmayı evinde otur çocuğuna bak bu çalışmayla 80 küsür alamazsın diyo sözde ben ders çalışırken o çocuğa bakacaktı ama bakmıyor o kadar doluyum ki galiba bırakıyorum kızlar ben inşallah bir gün bende atanırım ama ne zaman olur bilmiyorum Rabbim sizin emeğinizi boşa götürmesin inşallah hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız Allah'a emanet olun
Canim benim oğlum 4 yaşında seneye ana okuLuna basliyacak inşallah. Ben iki senedir sınavlara girdiğim için oğlum alışık bu hallerime seninki küçükmuş alisir oda zamanla ; )Ay ne güzel kaç yaşındaydı oğlun canım benim kiİm 14 aylık çizgi film acsamda illa ben olaxam yanında bide kitaplarını çok kariatiriyorizin vermiyor bana çalışayım hele elimde kalem gorduyse tamam kalemi almak için baya savaş veriyor :)
Canim cok gecmis olsun yine verilmis sadakaniz varmis yanigin insallah buyuk degildir ayyvbende dudukluden cok korkuyorum ya niye patlar altini mi cok actin kiKızlar cuma günü sağ kolum yandı düdüklü patladı Allahtan sadece kolum da yanık oldu ders calisamiyorum
dün kendimi biraz iyi hissedim de sadece test çözdüm
Not alamiyorum malesef video izleyerek devam edicem artık iyileşne kadar
Çok geçmiş olsun canım çok şükür daha büyük bir şey olmamış...Düdüklü olayı gerçekten sıkıntı :/ Videolar daha etkili oluyor zaten aklında daha çok kalır.Bu yüzden bunun için canını sıkma tekrar geçmiş olsun canım...Kızlar cuma günü sağ kolum yandı düdüklü patladı Allahtan sadece kolum da yanık oldu ders calisamiyorum
Evet canım kesinlikle iş bizde bitiyor .Dershane tekrar gibi,.. Bazı derslerde önden gidiyorum zaten anlamadım olursa tekrar başa dönüyorum.Önemli olan önden gitmek değil bazen anlamak değil mi? :)Aminnnnn inşallahhhh canım cümlemizee...Zaten dershaneden çok şey beklemek hata olur canım,bu konuda deneyimli biri olarak konuşuyorum kesinlikle her şey bizde bitiyor.Az mı çekmiştim zamanında valla dershanedeki hocalar yüzünden motivasyonum bile düşmüştü.Ben o yüzden bu yıl gitmekten vazgeçtim.Sen aldırma hocaya,moralini de bozma önden bitir konuları,dershane tekrar gibi olur senin böylelikle:)
Aynen öyle canımEvet canım kesinlikle iş bizde bitiyor .Dershane tekrar gibi,.. Bazı derslerde önden gidiyorum zaten anlamadım olursa tekrar başa dönüyorum.Önemli olan önden gitmek değil bazen anlamak değil mi? :)
Saol canım çok şükür yangim büyük değil bilegim birde elimi üzerinde var biraz. Düdüklü de mercimek hava alan yere yapismis ben farketmedim açarken patladı Allahtan biraz beklemistim de çok büyük bir şekilde patlamadi kapağı firlamadi Allahtan.Canim cok gecmis olsun yine verilmis sadakaniz varmis yanigin insallah buyuk degildir ayyvbende dudukluden cok korkuyorum ya niye patlar altini mi cok actin ki
Saol canım . Aman diyim sizde dikkat edinn kızlar valla yanık acısı çok kötü yaÇok geçmiş olsun canım çok şükür daha büyük bir şey olmamış...Düdüklü olayı gerçekten sıkıntı :/ Videolar daha etkili oluyor zaten aklında daha çok kalır.Bu yüzden bunun için canını sıkma tekrar geçmiş olsun canım...
Kızlar cuma günü sağ kolum yandı düdüklü patladı Allahtan sadece kolum da yanık oldu ders calisamiyorum
Amin . sağol canımAhh canim cok gecmis olsun :/ Bende dudukluzedeyim benimde kendimi cekince ayagima bosalmistti tencere gunlerce yuruyemedim fln cok zor gunlerdi :/ Allah sifa versin cnm cok gecmis olsun
çok geçmiş olsun.çok üzüldüm, bir yandan da iyiki yüzüne falan gelmemiş .Allah beterinden korusun canım.Kızlar cuma günü sağ kolum yandı düdüklü patladı Allahtan sadece kolum da yanık oldu ders calisamiyorum
Geçmiş olsun canım.Kızlar çok moralim bozuk oğluşlar 24 saatin nerdeyse18 20 saatini ayakta geciriyorlar uyumuyolar ve 1.5 aydır hastalar hiç bi düzelme yok her hafta doktordayiz kaç kutu ilaç bitti napcami şaşırdım çok yoruluyorum derse tekrar başlamıştım ama calismaya vakit bulamıyorum vicdan azabı çekiyorum çalışmadığım için bir an önce iyilesseler bi düzenleri otursa calissam diye dört gözle bekliyorum
Saol canım miniklere allah şifa versin anneleri de rahat etsin ya çocuk hasta olunca evin hiç neşesi kalmıyorGeçmiş olsun canım.
Gecmis olsun canim nekadarliklar bilmiyorum ama bol meyve takviyesi yap ben onunde geziyom yedirebilmek icin ben de bugun hic ders calisamadim canim sikkindi anne es aile ev gecimi derken dersler en sona kaliyo Rabbim yardimcimiz olsun hepimizinKızlar çok moralim bozuk oğluşlar 24 saatin nerdeyse18 20 saatini ayakta geciriyorlar uyumuyolar ve 1.5 aydır hastalar hiç bi düzelme yok her hafta doktordayiz kaç kutu ilaç bitti napcami şaşırdım çok yoruluyorum derse tekrar başlamıştım ama calismaya vakit bulamıyorum vicdan azabı çekiyorum çalışmadığım için bir an önce iyilesseler bi düzenleri otursa calissam diye dört gözle bekliyorum