- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Aynen bende de oyle ama osm kultur medeyitten sonra daha kisa kisa sankiBende tarih konu video ozet gidiyorum bide temize cekicem .. Tarihten bi konu rahat 1 hafta suruyor bende :/
Evet canım . ismi gibi yasasinlar.Aaa senin kizinin ismi de mi hira adaslar benimkiyle
Ramazan Yetgin hocaya ait.Youtube den benim hocam bölümünden izleyebilirsin.Gayet iyi anlatıyorİzlediğiniz tarih videoları kime ait. Bi içime sinen anlatım bulamadım.
Ben de özet çıkararak çalışıyorum.Vakit buldukça tekrar ediyorum.Ama asıl tekrarları videolara başlayınca yapacağım.Öyle işte şimdilik konu çalışmaca yapıyorumMerhaba kızlar nasılsınız? Coğrafya'nın ilk konusunu baştan aldım. Çünkü; soru çözdüğüm de konunun oturmadığını gördüm .Biraz ara verdim ,eşim gelir. Yemekten sonra matematik mutlak değer soru çözümü yapmak istiyorum sonra da coğrafya coğrafi konum soru çözümü yapacağım. Sizin Çalışmalar nasıl gidiyor coğrafyayı nasıl çalışıyorsunuz?
Çok güzel ALLAH(c.c) kolaylık versin Ben de konu ve özet olarak gidiyorum videolara bakıyorum. Dershane hocamdan coğrafya konusunda pek verim alamadım açıkçası.Ben de özet çıkararak çalışıyorum.Vakit buldukça tekrar ediyorum.Ama asıl tekrarları videolara başlayınca yapacağım.Öyle işte şimdilik konu çalışmaca yapıyorum
İnceliyorum hemenRamazan Yetgin hocaya ait.Youtube den benim hocam bölümünden izleyebilirsin.Gayet iyi anlatıyor
Aminnnnn inşallahhhh canım cümlemizee...Zaten dershaneden çok şey beklemek hata olur canım,bu konuda deneyimli biri olarak konuşuyorum kesinlikle her şey bizde bitiyor.Az mı çekmiştim zamanında valla dershanedeki hocalar yüzünden motivasyonum bile düşmüştü.Ben o yüzden bu yıl gitmekten vazgeçtim.Sen aldırma hocaya,moralini de bozma önden bitir konuları,dershane tekrar gibi olur senin böylelikleÇok güzel ALLAH(c.c) kolaylık versin Ben de konu ve özet olarak gidiyorum videolara bakıyorum. Dershane hocamdan coğrafya konusunda pek verim alamadım açıkçası.
Aynen bende de oyle ama osm kultur medeyitten sonra daha kisa kisa sanki
Aynen kızlar ya iflahım kurudu bu tarih yüzünden benimde.Ama yapcak birşey yok çalışcaz mecburBende tarih konu video ozet gidiyorum bide temize cekicem .. Tarihten bi konu rahat 1 hafta suruyor bende :/
Deme ya kendimi oyle motive ediyorum korktum sinava kadar tarih calismaktanAynen kızlar ya iflahım kurudu bu tarih yüzünden benimde.Ama yapcak birşey yok çalışcaz mecburOsmanlı'dan sonrası daha da uzun valla o kadar çok ezberlencek şey var ki Allah yardımcımız olsun cidden.
Raman yetgin video izliyorum cok verimli oluyo 70 kusur var 26 dayim valla o kada dersaneye gittim hic bu kadar anlamamistim diger sozelleri de oyle yapmayi dusunuyorum
Korkma canım.Tarih herkes için öyle sonuçta canını sıkma cnm.Halledeceğiz Allah'ın izniyleDeme ya kendimi oyle motive ediyorum korktum sinava kadar tarih calismaktan
Nasil anlamadim canim daha 3.unete oluyo 26 video yarilamadim bile ben de cografyaya baslayacagim artik26 super valla ben 12 deyim :/ 15 de konu bitiyoo sanirim sonra turkce bi konu sonra cografya bi konu gidicem