evli biriyle iliski

Birde anlayamadığım şu var biz karı koca beraber çalıştığımız halde zor yetişirdik masraflara bu nasıl zenginlik kaç tane kadınla ilişki. Birde anlayamadığım genelde karıları kötü adamlar ruhsal bunalımda hepsi iyilik meleği bu adamların hayatında hayat kurtarıcı olmuşlar yazıkki ne yazık.

ben çok pişmanım keske helâlık istemeye yüzüm olsa stelik kadının var olan huzurunu bozmuş olmaktan başka bir işe yaramaz daha büyük enkaza neden olur cok pişmanım ama

ben asla parasını yemedim su dahi istemedim ben hediye aldim o bana yeri geldi alması alsada cok ufak tefek şeylerdi

Gerçekten yazıklar olsun evlilerle beraber olanlara
Başka adam mı kalmadı kendinizi o kadının yerine koyun kimbilir ne hayallerle evlendi sizin yüzünüzden hayatı boyunca unutamayacağı şeyler yaşıyor. Kalbinizde zerre kadar merhamet olsa insanlık olsa acırsınız insan insana bunu yapmaz. Gerçekten kadına eşine üzüldüm.

Olmicak duaya Amin demeyin ,vaktinizi boşa harcamayın hiçbir erkek boşanıp sevgilisiyle kolay kolay evlenmez.önünüze bakın yeni biriyle tanışmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…