Evli bir kadının lezbiyen ilişki kurması aldatma sayılır mı?

Evli bir kadının lezbiyen ilişki kurması aldatma sayılır mı?

• Sayılır

• Sayılmaz

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.265
48.182
Merhaba, bunu arkadaslarla uzun suredir tartisiyoruz. Genel olarak ne dusunuldugunu merak ettik.

Sormamin sebebi cevremde "sayılmaz" diyen erkek sayisi daha cok :KK70: Tabi onlara uzaktan eglenceli geliyor, baslarina gelse hala ayni mi dusunurler bilmiyorum. Kadinlar duygusal baktiklari icin daha cok "sayilir" diye dusunuyor.

Bir de erkekler kendi aralarinda yaptigi zaman "kesin gay" denilebilecek hareketleri kadinlar kendi aralarinda yapinca garipsenmiyor. Bu durum bazi seylerin aldatma sayilip sayilmayacagini da belirler mi merak ettim :)

Siz ne dersiniz?

Merhaba, bunu arkadaslarla uzun suredir tartisiyoruz. Genel olarak ne dusunuldugunu merak ettik.

Sormamin sebebi cevremde "sayılmaz" diyen erkek sayisi daha cok :KK70: Tabi onlara uzaktan eglenceli geliyor, baslarina gelse hala ayni mi dusunurler bilmiyorum. Kadinlar duygusal baktiklari icin daha cok "sayilir" diye dusunuyor.

Bir de erkekler kendi aralarinda yaptigi zaman "kesin gay" denilebilecek hareketleri kadinlar kendi aralarinda yapinca garipsenmiyor. Bu durum bazi seylerin aldatma sayilip sayilmayacagini da belirler mi merak ettim :)

Siz ne dersiniz?
Ya pro olunca +18 konulara cevap yazabiliyormuşuz :KK70: nisankralicesi nisankralicesi işledi durdu olduğumdan beri :KK70: bir yazı rengi bir +18 bir yazı rengi bir +18 =D yazayım da adet yerini bulsun :KK70:

Cevap veriyorum, aldatma sayılır :) çünkü cinsel isteğin eşinden farklı biri olarak ister erkek, ister kadın olsun, bunu hissedebilmesi aldatmadır zaten. Aslında adam daha çok "Beni erkeklerden hoşlandığı konusunda aldatmış" olarak düşünebilir :) ama bu da aynı şiddette bir aldatma sayılıyor

Ya konu sadece pipi mi :halay:
Öyle bir sayılır ki şaşar da kalırlar.
Bundan 11 sene önce Londra da parkta otururken Lezbiyen bir çifti öpüşürken gördüm.
Sadece öpüşmek yaaaaaa
Ben böyle bir tutku böyle bir sevgi böyle bir özlem görmedim.
O çift bir öpüşmenin insana neler anlattığını öğretti bana :KK52:

Konu eski yeniden açılmış , öyleyse fikir bildireyim :)
Tabi lezbiyen ilişki evli bir kadının bir erkekle ilişkiye girmesinden daha masum geliyor ilk başta . :ıslık:

Ama işin aslı öyle değil tabi , aldatmaktır mutlaka...

İlginçmiş.
Erkeklerde malum organ takıntısı var.:KK51:
Bana kalırsa organı olmayanı kendi dengi olarak kabul etmiyor, olabilir. :63:
Kesinlikle doğru tespit bu, tr de erkek egemen düşünce ağır bastığından işlev bir tek organa yuklenmis durumda. Psikolojik ve duygusal boyutu kimse dusunmuyor. Bişey bir yere giriyor mu? Girmiyor mu? Olay buraya indirgenmiş.
Mesela erkekler arasında olan eşcinsel yaklasimlarda Avrupa yada birçok dünya ülkesi aktif ve pasif olan iki tarafıda eşcinsel olarak tsnimlar,tr de pasif olan eşcinsel aktif olan erkek olarak görülür. Kendi hemcinsini tercih ediyor denilmez. Yine organ odakli düşünceden kaynakli. Oysa olayın psikolojik ve duygusal boyutu incelenirse her iki taraf da eşcinseldir.
Evli bir kadın lezbiyen ilişkisi olursa evet aldatmis sayilir.

2 kere aldatmaktır bence.
Hem duygusal veya değil birliktelik birlikteliktir aldatması.
Hem de biseksüel olduğu için eşine tercihleri hakkında bilgi vermemesi aldatması. :KK51:

X