• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir kadın ve cesareti

nurgl-87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
39
26
3
37
Merhaba arkadaşlar, dün gece rastladım şu yazıya ve okumayı bir daha bırakamadım. Evli bir kadının cesareti ve gözü karalığı beni gerçekten şaşırttı. Aynı şekilde karşısındakinin. Gerçek olduğu söyleniyor. Sizce mümkün mü ?

Google'a ''storia nigel gruff'' yazın zaten direk çıkıyo ilk sayfadan hikaye.

Son düzenleme:
kafalar iyi mi ?
ne kadar iyi olursa olsun ilk cümlede ki gibi ne kadar alçakça değil mi?
be şerefsiz koş iki saatte karının yanına çocuğunun yanına ....
ay okudum da yazamıyorum benim literatürüm kaldırmaz buraları direk banlanırım.

Biz okuyup okuyup ibret alıyoruz zaten sıkça.

İhtiyacı olan da alıyordur umarım..

Linki açıp okumadım ama tahmin ediyorum. Evli kadının başkasıyla aşk! yaşaması cesaret değil korkaklıktir.

O evli kadın siz misiniz?
Derdinizi o siteye mi yazdınız?

Ben henüz evli değilim nişanlıyım. Konuyu sanırım yanlış yere açmışım. Admin arkadaşlar ister konuyu taşıyabilir ister silebilir. Oradan da kimseyi tanımıyorum.

Ben henüz evli değilim nişanlıyım. Konuyu sanırım yanlış yere açmışım. Admin arkadaşlar ister konuyu taşıyabilir ister silebilir. Oradan da kimseyi tanımıyorum.
Adı üzerinde Bir Derdim Var.:KK51:
Derdi olanlar çözüm arıyorlar bu platformda.
Adminler görünce gerekeni yapar zaten.:KK31:

Noolmus noolmus? Evli kadin ask mi yasiyormus baskasiyla okumadim linki. Ornek soruyorsaniz ben de evli bir adama asik olmustum ama evli oldugunu bilmeden. Ogrenince beynimden silip attim. Zor bir sey degil askin da mantigi var,gururu var,insanligi var. Ayh ben asigim diye hersey bana mubah degil,olamaz da zaten.

Hikayenin devamını? Sonraki sayfa yazmıyor. Reddedildimde bitti. Hikaye yazıyorlar orda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebep ve yasananlar ne olursa olsun, bir insani aldatmak bana cok yanlis geliyor. Allah hicbirimizi seytana uydurmasin. Gonlu kayan adam akilli bosanip askini yasasin. Aski her zaman savunurum. Ama ask adinda insanlari aldatmak bence cok yanlis.

Evli olduğu nerde yazıyor ben hala anlamadim. Ne okudum onu da anlamadim. Neden şaşırdınız bu kadar onuda anlamadim. Hayatın gerçekleri diye birşey var. Bi de saçma buldum sırf okunup viral olsun diye yazılmış bir yazı, siz de destekçi.

Evli kadin cesareti deyince aklima direkt bungee jumping yapan evli kadin geldi :27: icimdeki adrenalini bastirmam gerek :70:

Back
X