Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü esinden gereken ilgiyi sevgiyi saygıyı ve hatta belki cinsel ihtiyaçlarini karsilayamiyorsun canim. Ve malesef o kor topal giden ilişkiler bigün cukura düşüyor sonu daha hazin bitiyor bu benim düşüncem. Insallah kocan bekledigin bi erkek tipi olur sana karsi eger düzelmezse sonunu söyledim kör topal olmaz bu işler evlilik iki kişiyle yürütülecek birşey! Bir kisinin beklentisi ile olmazBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Eşini sevmiyorsunBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Ne alaka sen kimseden ilgi gormedin sanirim normaldir 30kiloluk halinle yürüyen ceset gibisin heralde ha bu arada sikayet edebilirsin tatlim ben senin gibi 7.24 kEşini sevmiyorsun.
Ne alaka cok komiksin yorumlarin 10 numara kafanin çalistigi yorumlardan belli canim sen kimseye bisey yazma zaten insanlarda senin yorumlarindan irrite oluyor sen sadece oku emiEşini sevmiyorsun.
Ne alaka sen kimseden ilgi gormedin sanirim normaldir 30kiloluk halinle yürüyen ceset gibisin heralde ha bu arada sikayet edebilirsin tatlim ben senin gibi 7.24 k
Ne alaka cok komiksin yorumlarin 10 numara kafanin çalistigi yorumlardan belli canim sen kimseye bisey yazma zaten insanlarda senin yorumlarindan irrite oluyor sen sadece oku emi
Tatlim benim icin banlanmak dert degil cok da tın bence sende 7 24 burada takilacagina millete laf yetistirecegine azcik git de cocugunla falan ilgilen yazik gunah senden ilgi bekliyodur yemek bekliyodur hadi volfor hadi
kocanı sevmıyorsunBu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?