• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bir kadın başka bir erkeğin ilgisinden neden hoşlanır?

Beğenilmek herkesin hoşuna gider bence. Özellikle belli bir yaştan sonra insan yaşlanıyor muyum moduna giriyor. Tabii evli birine de ilgi belli edilmez yani çok yanlış bir davranış. O insanların amacı farklı da olabilir. Yok sayın

kim ne derse desin robot gibi karı koca sürekli işte vakit geçiriyor bir süre sonra karısından kocasından çok görüyor iş arkadaşını.
evlilik birliği zaman geçtikçe amaç birliği oluyor.
amaçlarını gerçekleştirmen değişmez insan kocan fakat eskisi gibi sevgili romantizmi gizemi kalmamış oluyor herşey mekanik.bu mekaniklikte kendimizden geçiyoruz.
" napeem boşucaz mı yani" diye düşünüyorsun.
sonra nasıl evlilik bir kumarsa daldan dala atlamak da kumar oluyor(çoğunlukla evdeki bulgur mevzusuna dönme ihtimali yüksek oluyor bu ince işin sonu)
.sonra içinden geçirdiğin"yaa bu beni kendi kocam gibi çeker mi katlanır mı?ya aşkın alevi püf diye sönerse?"ile bunları içinde kaynatırken
bazen herkesin ilgisini toplamak için bilerek yada kibarlığından ilgilenen kişi ilgi sofrasını toplayıp ortadan kayboluyor.
sen kendini kaptırırsan bu ilgi veren erkeğin gururu okşanıyor.
birden bulunmaz hissedip,gt tavana yükseliyor.(benden evliler bile etkileniyor ben neymişim heyt oluyor çoğunlukla)
en kötüsü de kadınlar bu kadar beyin fırtınası yaparken erkek bu kadar düşünmeyip evli olduğunu bile umursamadan kendisine ışık yakan kadına hemen kelebek gibi yapışması.

Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Çünkü esinden gereken ilgiyi sevgiyi saygıyı ve hatta belki cinsel ihtiyaçlarini karsilayamiyorsun canim. Ve malesef o kor topal giden ilişkiler bigün cukura düşüyor sonu daha hazin bitiyor bu benim düşüncem. Insallah kocan bekledigin bi erkek tipi olur sana karsi eger düzelmezse sonunu söyledim kör topal olmaz bu işler evlilik iki kişiyle yürütülecek birşey! Bir kisinin beklentisi ile olmaz

mahkemeye kadar gidecek noktaya gelio bosanmamak niye?

ve ben sevdigim disinda birinin benimle degil ilgilenmesi bakmasindan dahi rahatsiz olurum. sorunuzun cevabi oyle belli ki...

Herkes ilgiyi sever ...ilginin övgünün begenilmenin verdiği haz farklıdır ve bunları kimin yaptığının bir önemi yoktur ...ama eşten gerekli ilgiyi görmezsen o zaman başka erkeklerin söyledikleri küçük iltifatlar bile çok büyük mutluluk verebilir sadece içinden yaşayıp mutlu oluyosan sıkıntı yok ama ilerisine giderse çıkmaz sokağa girersin ...

Konu sahıbıne yüklenenlere seslenıyorum sizler sevgısiz ilgisiz ve kendınızı yanında kadın gibi hıssetmediğiniz kocalarınız yoksa böyle konusmakta haklısınız.olayı bıde öbür tarafından düşünün bizler kadınız sevgi ilgi bir iki çift güzel söz beklıyoruz kocalarımızdan hala kadın olduğumuzu hıssetmek istiyoruz.cinsellık yönünden geri çevrilmek istemıyoruz.bazılarımız bas bas bağırdığımız halde hala anlamayan kocalara sahıbız bazılarımızda el üstünde tutup şımartılıyoruz.kimse mutlu bır yuvası varken bu tarz düşüncelere itilmez.itene bakacaksın.senı bu düşüncelere sürükleyene.

Sevgi açlığı olabilir. Veya beğenilme iltifat alma v.b. davranışlarda insanın egosu tatmin oluyor.

Bu bir duygu açlığı mıdır yoksa kadınların tabiatından mıdır? 6,5 yıllık evliyim, çok tartışmalar yaşadım hatta mahkemeyi gördüm sonunda, sonunda yine kör topal idare ediyoruz ama... ben neden başka bir erkekten ilgi görünce hoşuma gidiyor , kendimi sorguluyorum, çok rahat bir insan değilim aslında , ahlaki değerler de önemidir bende, sadece kendi içimde yaşıyorum ve hislerime doğru anlamı bulmaya çalışıyorum, he tabi şöyle de oluyor örneğin bugün ilgi duyan kişiye kafayı takıyorum evet ama bi süre sonra siliniyor yani o kişilerle bişeyler olacağından değil sadece ben neden böyle hissediyorum, kalbim neden pır pır oluyor?
Eşini sevmiyorsun
İlgiden herkes hoşlanırda
Kalbin pır pır ediyorsa bir başkasına
O kalp boş olduğundandır

İlgiden kastinin tam olarak ne olduguna da bagli.
İlgi var, ilgi var ;)

Çok normal her insan ilgiden hoşlanir kocana deli gibi aşik olsan bile baskalarinin sana hayran olmasi bakışı iltifati insanin hosuna gider hic bir insan tanimiyorumki ilgiden iltifattan sıkılsın buna ünlülerde dahil

Eşini sevmiyorsun.
Ne alaka sen kimseden ilgi gormedin sanirim normaldir 30kiloluk halinle yürüyen ceset gibisin heralde ha bu arada sikayet edebilirsin tatlim ben senin gibi 7.24 k
Eşini sevmiyorsun.
Ne alaka cok komiksin yorumlarin 10 numara kafanin çalistigi yorumlardan belli canim sen kimseye bisey yazma zaten insanlarda senin yorumlarindan irrite oluyor sen sadece oku emi

Ne alaka sen kimseden ilgi gormedin sanirim normaldir 30kiloluk halinle yürüyen ceset gibisin heralde ha bu arada sikayet edebilirsin tatlim ben senin gibi 7.24 k

Ne alaka cok komiksin yorumlarin 10 numara kafanin çalistigi yorumlardan belli canim sen kimseye bisey yazma zaten insanlarda senin yorumlarindan irrite oluyor sen sadece oku emi

Bunca hakarete sadece 1 gun banlanip geri donecek ya...

Mune Mune

Sadakatini sorgulamaya başlamışsın . bence sorun ilgi görmek veya ilgiden hoşlanmak değil . bu ilgiye cevap verince devamındakini düşünüp istemek... gibi geldi bana . yanlış mı düşünüyorum konu sahibi ?

bunun aynısını eşiniz düşünse ve siz bunu öğrenseniz olay çıkarırsınız. buraya yazsanız tüm hanımlar tarafından eşinize hakarette dahil olmak üzere bir linç girişimi gerçekleşir.
ilgiye açsınız bunu çözmekte eşinizle olan diyalogdan geçer.

Bunca hakarete sadece 1 gun banlanip geri donecek ya...

Mune Mune
Tatlim benim icin banlanmak dert degil cok da tın bence sende 7 24 burada takilacagina millete laf yetistirecegine azcik git de cocugunla falan ilgilen yazik gunah senden ilgi bekliyodur yemek bekliyodur hadi volfor hadi

kocanı sevmıyorsun

Back
X