Evli bir erkeğin rüyalanması ?

durmagogebakalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
127
109
18
32
Bu sabah uyandığımızda eşim gece bir sıcaklık hissettim uyandım ve boşalmışım dedi nasıl yani dedim rüya görmedim nasıl oldu çok şaşkınım dedi. Dün gece beraber olmuştuk. sabahına böyle birşeyin olması moralimi bozdu. Her gün ilişki isteyen libidosu tavan yapmış biri de değil. 2-3 güne bir olur.
Evli bir erkeğin rüyalanması normal mi başına böyle birşey gelen oldu mu? Rüya görmeden boşalma olabilir mi?

Neden sorun ettiniz bu durumu? Gayet normal. Ben de rüya görüyorum bazen. Kendinizde ya da eşinizde bir sorun olduğunu düşünmeyin.

Neden sorun ettiniz bu durumu? Gayet normal. Ben de rüya görüyorum bazen. Kendinizde ya da eşinizde bir sorun olduğunu düşünmeyin.
Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine

Erkeklerin anatomisine bile karışır hale geldik yazık adamlara vallahi
Kimse kimsenin anatomisine karışmıyor. gece boşalması sperm biriktiğinde atılması gerektigi icin mast. veya iliski yoksa cinsel içerikli rüya gorerek olan bir rüya ben böyle biliyorum ve akşamdan ilişkiye girip gece tekrar boşalması bu yuzden merak ettirdi

Takılmayın böyle şeylere olur insanlık hali. İllahaki sinir bozucu birazcık ama önemsemeyin böyle şeyleri eşinizide utandırırsınız.

Kimse kimsenin anatomisine karışmıyor. gece boşalması sperm biriktiğinde atılması gerektigi icin mast. veya iliski yoksa cinsel içerikli rüya gorerek olan bir rüya ben böyle biliyorum ve akşamdan ilişkiye girip gece tekrar boşalması bu yuzden merak ettirdi
ee tamam varsayalım rüyasında birini gördü napacaksınız yani nereye varmak istiyorsunuz?
adama akşam benimle seviştin niye başka biriyle rüyanda sevişiyorsun mu diyeceksiniz anlamadım ki

Rüya görmediğini söylüyor. Olabilir mi rüya görmeden bu durum ? O kafama takıldı eğer rüya görmeden böyle bişey olmuyorsa bana neden görmedim diyor gördüm demek yerine
buraya konu açacak kadar takıntılı biri olduğunuzu bildiği için olabilir mi

Sizce neden bir düşünün?
Adamın gece bilinçsizce yaşadığı bir şeye bile trip atıyorsunuz,korkunç kıskanç ve tribal gibi hissettim sizi. Eşiniz de cekinmistir haliyle

Hatırlamıyordur rüyayı belkide. Yapacak birşey yok ki olağan birşey sonuçta.

ee tamam varsayalım rüyasında birini gördü napacaksınız yani nereye varmak istiyorsunuz?
adama akşam benimle seviştin niye başka biriyle rüyanda sevişiyorsun mu diyeceksiniz anlamadım ki
Rüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?

Rüya görmedim diyor ve bende rüya görmeden bu olayın olup olmayacağını merak ediyorum çok merak ettiyseniz öyle söyliyim. Çünkü eşim rüya görmedim derken yalan mı soyledı neden yalana gerek duydu bunu anlamaya calısıyorum oldu mu ?
:27: valla bu kadar takıntılı bir insana ben de rüya görmedim derim, başıma iş almam yani ;)

Çok afet bir sarışınla halvette gördüm kendimi karicim dese,mesela...
Napardiniz

Back
X