evli bir adama aşık oldum .

Görüştüğünüz kişinin eşi gelip bize bu durumu anlatsa emin olun burdaki herkes size lanet ederdi. Ailenizin desteğine de çok şaşırdım. Resmen boşansın da sizi alsın diye bekliyorlar. Bir de çocuklarından kıskanıyorsunuz. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Hadi evli olduğunu baştan bilmeyip kendinizi kaptırsaydınız bi nebze olsun aşkınıza saygı duyardım (tabiki de öğrenir öğrenmez görüşmeyi keserseniz). Belli ki siz onun eşinden daha gençsiniz. Gün gelir sizden güzelini gencini bulur ettiğinizi bulursunuz.

Kesin eşiyle arası kötüdür kesin eşi boşanmamak için direniyordur. 5 yıl çok güzel kullanılmışsın seni akıllı.
O çocukların ahından bi ömür kurtulamayacaksın

Sanırım kendinizden nefret ediyor veya hakaret duymaktan keyif alıyorsunuz.
Kim gelip size destek verebilir ki böyle bir konuda?
İlerde evlenirseniz kocanızın ikinci bir eş isteği olursa normal karşılayın olur mu?

Ya buradaki kadınların boyle evli adam falan başlıklarında "aman ya bugün boyle bi kadın benim kocami da ayartirsa!!!!" temelli aşırı tepkileri beni çok güldürüyor ya. Hanımlar, kocalariniz 5 yasında çocuk değil, sizi aldatmislarsa bunu bilerek ve isteyerek yapmışlardır, siz onunla evli olduğunuz için, size karşı sorumlu olan da o'dur, tanımadığınız bi kadın kocanizla ilisii yaşıyo diye en büyük suç, midesizlik, ahlaksızlık kadında değildir, sizinle evli olan o kadın değil çünkü, kadının size karşı sorumluluğu yok, kocanizin var o yüzden gidin aldatan kocalara cemkirin lütfen. Kadını metres metres diye güya asagiliyosunuz, adam için bulduğunuz bi sıfat var mi? Yok yuva yikiyomus da bilmem ne adam karakterli olsaymis da yiktirmasaymis yuvasını. Kocasını aldatan kadın görseniz "vay ahlaksız kadın hem evli hem yaptığına bak" dersiniz, evli adamla olan kadın görseniz "vay ahlaksız kadın ne işi varmış evli adamla" dersiniz, derdiniz hep kadın, erkeğe herşey mübah!!

Bu arada konu sahibi hanımefendi, bence mutlu olmazsiniz. Adamın "dışarda naparsan yap" diyen midesiz bi karisi ve ailesi var, bu anlayış kendi ailesinde de hakimdir büyük ihtimalle, kaldı ki sizi oyaliyo da olabilir. Bence en fazla 2 hafta tanığın ben nerden bilicrm senin gerçekten ailenle ters düştüğünü belki yalan söylüyorsun falan deyin daha da sıkıştırınca çıkar zaten asıl niyeti. 5 senenizi bile bile lades demissiniz gencliginize yazık.

Agziniza saglik aynı şeyi ben yazicaktim

Hayir sana ennn komik şeyi söyliyim mi evde karısının da pervane gibi dönüyor dur arkasindan..o sana gelip konuşan arkadaslarida kendi ayrlamistir arkandan da "MALLL" diye bi güzel gulmuslerdir.

Konu sahibi için hanımefendi diyorsunuz, bize de gülüyorsunuz. Eğlendirdiysek ne mutlu.
Sorunuza cevap vereyim. Aldatan adama adam demiyoruz, şerefsiz, ahlaksız, .... vs diyoruz. Bazılarını yazamıyorum. Konu sahibinin sevgilisi olacak şerefsiz burada olsa emin olun ona da neler neler yazardım.

Artık nasıl normal geliyorsa size bu durum, buraya konu açıp normal bir şekilde akıl vermemizi beklemişsiniz, çok yazık !!!

Beraber gidin

Eski bir konuymuş ama umarım mağdur olan kadına ve çocuklara yaşadıklarınızı daha beterini yaşamışsınızdır.

Aşk ı memnu çıkalı etraf Firdevs hanımlar dan bihterlerden geçilmiyor

Bizim bir komşumuzun kocası var başka kadınla 20 yıllık ilişkisi var diğer kadından oğlu falan var
Karısıyla ayrılmıyor da karısı da boşanmak istemiyor
Diğer kadınla düğünlere falan gidiyormuş yani gizlemek saklamakta yok

Yuh artık bunu bide dert diye buraya mi açtınız kusura bakmayın da bekar adamların kökü mü kırıldı o karşıdaki kadının çocuğun hakkını nsl ödeyeceksiniz ya ben anlamadım adam evli barkli çocuklu kendini o kadının yerine koy empati kurun once eşin sana yapsa ne yapardınız demekki sizin mideniz bunu kaldırırmış bunu şu yazdığından çıkardık Bravo valla insan Allah'tan korkar mrk etmeyin o kadının çocuğun Ahı o adamı da sizide tutar Allah görüyor

Adam burda olsaydı oda yerin dibine sokulurdu emin ol. Senin bu şeref yoksunu kadına hanımefendi yazmanda ayrı komik onada gül.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…