evli bir adama aşık oldum .

Üzgünüm, çok klişe olacak ama karısını bırakıp seni aldığında, birkaç yıl sonra aynısı başına gelecek.
Bunu ister kabullen ister kabullenme.
İstediğin kadar aşk de buna, seni kullanıyor çünkü sen onun için heyecan veriyorsun. Gerçekten seni sevdiğini düşünüyor musun, yazık o zaman.

Yol yakınken terk et, bir gün seni metres konumuna düşürmeyecek kadar seni seven ve düşünen biri bulacağına eminim.

Konu sahibi ortalıkta yok bende ciddi ciddi yazıyorum madem konu açtın gelde bir bak yorumlara be kadın

Hadi siz sağlıklı düşünemiyorsunuz (daha ağır konuşurdum ama banlanmak istemiyorum), ama anneniz nasıl bu işe çanak tutuyor?

Umarım o aldatılan kadının yaşadıklarından ve yaşayacaklarından daha kötülerini yaşarsınız. Sizin gibi kadınlar/erkekler yok olsun istiyorum bu dünya üzerinden, mide bulandırıcısınız!

Derdimiz kadın erkeğe mübah mi
Boşa harcanmış birkaç dakikanız var. Ama diğerlerinin yanında bu nedir dimi

Annenize ve size çok uygun sıfatlar var güzel Türkçemizde ama ban yemek istemiyorum...

Adam seni sevmiyor sevse karısından 50 kez boşanırdı bırakın şu ergenler gibi düşünmeyi ya kendini kandırmak için bahaneler arama adam seni sevmiyor sen bi eğlencesin , bi anlık eğlence senin yaninda gidip karisinin koynuna giriyor ve emin ol cokda mutludur birakin bu aptal oyunlari artik evli adan seviyor ama boşanmıyor hikayesine inanan bi kafaya herşey müstahak...dilerim aynısını sizde yaşarsınız ki sonunuz bu zaten bu adamla.bu arada annenizin genisliginedehayran kaldım sizin gibi rezil bir aile yapısı görmüştüm bana onları anımsattınz ...Bes kuruşluk erkek beyninin oyuncağı olmak için bahaneler aramayın aptal olmayın bekar adamlar tukendi mi ... midem bulanıyor artık sahtekar arsız ve hayasız insanlar görmekten yaaa

Benim aptal kocamda sizin gibi bir sürtük le gezdi tOzdu ...mutsuzmus boşanacakmış falan halbuki alakası yok gayet iyi giden herşey ...Ne mi oldu kOsakosa bana gelmeye calisti o kadini oracikta arkasinda birakti ama o aptal öyle inanmış ki evli olduğunu bile bile gitmemiş ...arsız birde meziyet gibi bunları bana anlattı yani boyle kadınları edebi kayboluyor hayasız yaşamaktan...Su an ne mi oldu çöp gibi kenara atilan bir peynir turu oldu bile bile evli adamla olduğu için benim durumumu boşver evliyim veya boşandım önemi yok alnım açık kalbim rahat..siz bu ahlaksızlıkla nasıl yaşayacaksınız acaba

Benim aptal kocamda sizin gibi bir sürtük le gezdi tOzdu ...mutsuzmus boşanacakmış falan halbuki alakası yok gayet iyi giden herşey ...Ne mi oldu kOsakosa bana gelmeye calisti o kadini oracikta arkasinda birakti ama o aptal öyle inanmış ki evli olduğunu bile bile gitmemiş ...arsız birde meziyet gibi bunları bana anlattı yani boyle kadınları edebi kayboluyor hayasız yaşamaktan...Su an ne mi oldu çöp gibi kenara atilan bir peynir turu oldu bile bile evli adamla olduğu için benim durumumu boşver evliyim veya boşandım önemi yok alnım açık kalbim rahat..siz bu ahlaksızlıkla nasıl yaşayacaksınız acaba bu adamlar sizleri ancak metres dost olarak alır çünkü düzgün bir kadin evli bir adamla olmazz

Sana değilde kardeşinle annene hayret ettim gerçekten pes

Yorumlar beni konudan daha cok sasirtti.yok koca karisini severmis yom diger kadin eglenceymis.boyle avutmayin kendinizi.esiniz sizi cok sevse asik olsa baskasina gitmezdi.asik olan sadece sizsiniz esiniz sizi aldatiyorsa.siz evde duzeni saglayan,cocuklarina bakan evin bir parcasisiniz.ayni evde ask beklemek sacma zaten disardaki kadin genelde sevilen ozlenen kadin oluyor.ha dogru mu bu peki ahlakli mi elbette hayir.her kahrini sen cek,sefasini disaridaki sursun.elbette adaletsiz.ama malesef hanimlar kocam beni seviyo pis metresler dediginiz surece o adamlar ihya olmaya devam edecek.ve ya evli adam ama bana cok asik esi bosamiyo dendigi surece o adamlar keyfini bozmayacak.aldatan adam sizi sevmiyo.bunu bi kafaniza sokun artik.kandirmayin kendinizi

Oha diyorum bari o adamla birlikte ikinciyide sen al, sen iki o iki hep birlikte yasayin ,bir de utanmadan buraya yazmissin. Canim insan karisindan senin gibi bir insan icin ayrilir mi cocuklarinin da annesi sen istedigini yap yazik karisina acidim insallah allah seni ve o adami islah eder senin gibi insanlar herkesin kapisindan uzak dusmanimdan bile evlerden ırak olsun. Yazik ne cahil nasil bir toplum olduk.. hadi kadina acimiyorsun bari cocuklarina acida bir yuvayi yikma. Zaten senin gibi genis bir adam senij uzerinede birini daha getirir.. bence sen zaman kaybetme sen de 2,3 falan bul hepsiyle ayni evde yasa alismis kudurmustan beterdir ben boyle pis bir iliskide sevgi ask aramam arkadas allah seni bu dunyada da diger dunyada hakkini versin ne diyim allaha haval ediyorum o kadinin yerine yazdim bunlari simdi gec annenle karsi karsiya birbirnizin yuzune tukurun. İslah etsin

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte

Kusura bakmayın ama karısını sevmese çoktan boşanırdı. Yok akrabaymış, yok o onu demiş, bu bunu demiş boş laf bunlar. Sizinle iyi zaman geçiriyor belli ama fazlası yok. 5 yıllık değil 25 yıllık olsa olan size olacak. Bir an önce bu adamdan kopup kendi yuvanızı kurmaya bakın yoksa sonunda sadece siz üzüleceksiniz ve aldığınız vebal büyük. Ayrıca sizi metres durumuna düşüren adam sizi de aldatacak çünkü bu karakter meselesi. Bu şekilde ve böyle bir adamla mutsuz olacaksınız önce buna ikna olun sonrada yolunuza bakın

Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Sen istemissin iste adam evli belli ki seni kullanmak amacli yaklasmis evli bir insandan ne bekliyorsun ki.. tabi seni suclayacaz senin gibi insanlar olmasa o sapik adamlarda daha fazla yuva yikmaz insanlarin gunahinada girmez. Sen ve senin gibiler yani kadin kadina mi dusman erkege hic bisey olmaz gunah o kadina belkide guzl bir evlilik yasadigini saniyor adam oynamis be dupeduz hayla evlilikleri kotu diye kendini avutma adam karisinin koynunda yatiyor sana da evliligim kotu seni seviyorum diyor.bu ne guven be.. gunahini yaptigin hatayi bil sana kadin bile denmez senin gibiler sadece yaratik hersey altinizda bitiyor iki kivirin sizdeki kimsede yok zaten allah askina bu adama hayla inanip kendini avutma..

Disardaki kadin çoğu zaman sevilen özlenen kadin olmuyor bence bir heyecan bir eğlence oluyor...seven insan sevdiği kadına gidiyor zaten...karaktersiz adamların yediği haltlar hep aynı aynısını bu kadinada elbet birgün yapacak yani disardaki kadınlarda ay karısından.bikmis.usanmis beni seviyor artık diye avunmasın bence bu sadce bir avuntu adamların çoğu bile bile gelen bu kadinlari egelnceden ote gormuyor

Kusura bakmayın burada hayatımda hic tanışmadığım insanlara, sırf benim onaylamadigim birşey yaptiklari için namussuuuuz serefsiiiz diye kafa göz dalamiyorum ben. En tepki gösterdiğim insanlara bile hanımefendi diye hitap ederim.
Böyle bi durumu kişisel olarak onaylamasam da puu yazıklar olsun diye girmem kesinlikle, zira hayat toz pembe değil, tek bi düzlemde ilerlemiyo, bi eylemin hakli ya da haksiz pek çok sebebi olabilir.

Adam burda olsaydı oda yerin dibine sokulurdu emin ol. Senin bu şeref yoksunu kadına hanımefendi yazmanda ayrı komik onada gül.

Hanımefendi yerine ahlaksız kadın!!! Falan mi tercih ederdiniz hanımefendi? Ben kimseye ömrüm boyunca bu ani bekliyomusum gibi kin kusamiyorum kusura bakmayın, üslubuma da dikkat etmeye özen gosteriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…