evli bir adama aşık oldum .

Di mi yani

Ay bir de sanki pipi sadece evli erkeklerde mi var ayol ? Bi bıraksınlar şu evli adamlari.

Bu konu kesinlikle fake. Hepimiz gerilelim diye tasarlanmış bir senaryo, birilerinin 2.hesabı bile olabilir.
Bir annenin bunu desteklemesi mümkün değil.

Adam evli olduğunu gizlememiş bile.
Düşün konu sahibi, o derecesin.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
İçerik silinmiş kib yaptım ama doğrusu bu tür konular bir an evvel kapatılmalı diye düşünüyorum.
Pişkince yasak ilişkisini anlatıp akıl danışanlara buradan ne gibi bir destek verilebilir. Hangi kadın çıkıp da fikir verebilir şimdi bu kadına? Amaç nedir, sinir zıplatmaktan başka birşey değil.
Yazık gerçekten.

Di mi yani

Ay bir de sanki pipi sadece evli erkeklerde mi var ayol ? Bi bıraksınlar şu evli adamlari.
En uyuz olduğum kadın tipidir. Gençliğimden bu yana bir adamda (istediği kadar hoş olsun) ilk baktığım şey alyansıdır. Var mı yok mu. Yoksa da bir şekilde öğrenmeye çalışırdım yani. Evli mi bekar mı diye.

Bide konu sahibine bakın. Hele de annesine bakın. Böylelerini verecekler elime var ya

Konu sahibi baştan sona hatalı , kendimi bir de evli karısının yerine koydum . eğer olay adamın anlattığı gibi ise o da hatalı . Adam beni 5 yıldır aldatıyor ben de boşamıyorum . İnanılır gibi değil . Ne taraftan bakarsan bak .
Ama kınamıyorum , akıl da veremiyorum . Allah sonunuzu hayır etsin . Hepinizin ne diyeyim...

Sizler nezdinde herkese cevap vermek isterim.
Biz bu tip konular açıldığında sizlerin aksine nötr kalmak, her üye eşittir, her üye konu açma hakkına sahiptir ilkesine bağlı kalmak zorundayız.

Sizler duygularınızla hareket edersiniz, biz kurallara göre hareket ederiz, üyenin konusu kurallara da, kanunlara da aykırı değil, bu sebeple sizlere ters gelse de ortada hakaret, küfür, aşağılama, önlenemez bir polemik, konu sahibesinin topiği kapattırma talebi veya üyenin yaptığı gibi tepkiler sonrası içerik silme vb bir durum olmadıkça konuları kapatmıyoruz.

İşin kadın olmak, evli biri olmak, anne olmak, sizlerle empati kurmak kısmına gelirsek, biz siteyi duygularla değil kurallarla yönetmek, kurallarla hareket etmek, konulara kurallara göre müdahale etmek zorundayız ama sitede bir konunun yer almasına izin vermemiz konuları açanları desteklediğimiz anlamına gelmiyor, sizin de desteklemenizi beklemiyoruz, sizlerden böyle bir isteğimiz yok, konular açık bırakılıyor diye sizden desteklemenizi beklediğimiz kanısına varmanızı istemiyoruz.

Sizler gibi bir üyeyim ve aldatma, evli biriyle birlikte olma vs konularda sizlerden farklı düşünmüyorum, aldatma mı evli biriyle birliktelik mi aman çok normal demiyorum, böyle düşündüğüm sanılıyorsa yanılıyorsunuz ama birinin açtığı konuda yine her üye eşittir ilkesi ve site kurallarının 1. maddesine istinaden hakaret etmeniz, aşağılamanız, üslubunuza dikkat etmeden aklınıza estiği gibi yazmanız halinde banlanırsınız.
"Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz."

Zira siteye üye olurken tek şart kadın olmaktır, üyelerin ahlaki değerleri, statüleri, eğitimleri, evli ya da bekar olmaları, özel hayatları yönetimi ilgilendirmez, üyeleri sen ahlaklısın, sen ahlaksızsın diye kategorilere ayırıp banlamayız, bizim için kriter site kurallarına uyup uymamanızdır.

Son düzenleme:
Tamam hepiniz beni suçlayın . Ben suçluyum . Adam sevmiyor karısını birlikte olmak istemiyor . Bu yüzden beni de bırakmıyor . Hepiniz beni suçluyorsunuz . Kim böyle bir şey ister ki ama oldu işte
Aldatilan 2 çocuğuyla ortada bırakılan bir kadinim benden sana tavsiye azcik Allah inancı varsa sebep olma sakin cunku o ahlarin Ya Kahharlarin bedelini ödeyemezsin bir anlık zevk için hayatını mahvetme sakin tövbe et Allaha sığın yawrum yoksa kendi kaderini kendin mahvedersin

Benim evli eski sevgilim bana mesaj atmıştı kalpli direk karısına gönderdim mesajları.Hemcinsime bu kötülüğü yapmak istemem.Evliliği kötüymüş güya.Kötüyse boşanırsın sonra bana yazarsın.Dertleşmek istiyormş güya.Evli bir erkek aldatıyorsa aynısını bana da yapar % 10000.Bir de acelesi varmış gibi 20-21 yaşında evlenmiş.Kadına acıdım inşallah evliliğini böyle bir adamla devam ettirmiyordur.

Evlilik ve cocuklar degerli degil de metreslik hayatina verilmiş 5 yil cok degerli, buyuk emek (!) sonucta
Yuva kurup cocuk sahibi olmak istiyormus; ay kiyamam, nasil da biliyor ailenin degerini..
Cefakar ve de fedakar anası da destekliyor, herifle konusuyor, cok etkileyici..
Konu eski, belki de sahte ama boyle seyler de var gerçek hayatta ne yazik ki; Allah korusun hepimizi boylelerinden de boyle olmaktan da..

Aradan yıllar geçmiş, konu sahibine şunu sormak istiyorum, sonra ne oldu?
Umarım hatasını anlayıp tövbe edip aradan çekilmiştir

Allah senin ve senin gibilerin belasını versin inşaAllah mutlu bi yuvan olmaz ahlaksız yuva yıkanın yuvası olurmu beyinsiz ülkede adammı kalmadı da gittin yuvası olan birini buldun bide çok seviyormuşmuş adamda çok seviyormuşmuş salakmısın sen seni seven senin yanında olur kaz kafalı senin gibileri ibreti alem için ortalık yerde kutusundan dağlamalı yılannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…