EVLI BEKAR

Nerozey

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
83
Puanlar
298
Jinekolog evlimisin bekârmısin diye sorduğuna göre sistemde bizim medeni halimizi göremiyor o zaman degilmi

Kuzum evlide olsan olmasanda soruyor gorse bile evliysen ne kadrlik bekar olup hamile kalanda cok o yuzden tedbir amacli hepsi soruyor :)

Jinekolog evlimisin bekârmısin diye sorduğuna göre sistemde bizim medeni halimizi göremiyor o zaman degilmi
Sistemde doğru olanı görse bile ona göre muayene yöntemi uygulayacak mecbur soruyor

Kuzum evlide olsan olmasanda soruyor gorse bile evliysen ne kadrlik bekar olup hamile kalanda cok o yuzden tedbir amacli hepsi soruyor :)
Benim bunu kesin olarak öğrenemem lazım ama ona göre doktora gidicem

Benim bunu kesin olarak öğrenemem lazım ama ona göre doktora gidicem

Nikahım var ama bekarım demiştim.Her halükarda soruyor.Düğünden önce kıymıştık nikah

Nikahım var ama bekarım demiştim.Her halükarda soruyor.Düğünden önce kıymıştık nikah
Yani muhakak soruyorlar ama. Bende yenide çok kötü bir muayeneye maruz kaldım. 1 ay sonra evleniyorum o nedenle nikâhlıyım demeyi düşünüyorum. Ama sistemde bu görünüyorsa diyemeyeceğim tabiki

Yani muhakak soruyorlar ama. Bende yenide çok kötü bir muayeneye maruz kaldım. 1 ay sonra evleniyorum o nedenle nikâhlıyım demeyi düşünüyorum. Ama sistemde bu görünüyorsa diyemeyeceğim tabiki

Şikayetine bağlı sorar heralde canm.18 yaşındayken gitmiştim regl bitiminden 3 gün falan Sonra 25 günlük kanamam olmuştu.Bekarım biliyor Ve bakıcam demişti.Kaçtım hemen ordan

Resmi olarak evli olmayıp imam nikahiyla birliktelik yaşayanlarda muayne oluyordur. Orda bekar yazar doktora evliyim der öyle yani.

Doktoru sana evli-bekar mısın diye vajinal muayene yapıp yapamayacağını bilmek için sorar. Bizim gibi bekaret konularında takıntılı, bu konuları rahat konuşamayan ve sadece evlenince cinsellik yaşayabileceğini düşünen toplumlarda da tepki almamak için bu soruyu bu şekilde sorarlar. Yoksa hastalar utanır ya da trip atar doktor bana ne demek istedi diye.
Eğer evli-bekar sorusu kafanı karıştırıyorsa 'bakireyim ya da değilim' diye cevap verebilirsin, onların da işine gelir. Bunu sorduğunu düşünüyorum yanlış anlamadıysam, yoksa senin medeni halinle ilgilenmezler.
Doktorunla ne kadar açık konuşursan o kadar iyi, tıpta ayıp olmaz. Soru sormaktan çekinme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…