Esinizin yaklasimi cok ayip ve cok kirici,ama onuda anlamaya ugrasin...toplumumuzun bizi sürükledigi yer iste...yani bakin hakli demiyorum esinize ama oda böyle büyütüldügü icin istemesede akli karismistir,aaa size güvenmemekte ve söyledikleri,davranislarinda haksiz ama maalesef dedigim gibi böyle beynimize asilandigi icin her iki tarafta o kani bekliyor iste...sizde kan gelmeyince nasil akliniz karistiysa kötü hissetiyseniz,esinizdede bi nevi öyle olmus...siz kendinizden eminsiniz,alttan almayin cok agir sözler etmis,sizin gelmesi icin onu mecbur edin yoksa bi rapora belki yine rahatlamaz yada daha sonralarda belki sahtedir diye bahseder,o yüzden kesinlikle beraber biran önce kadindoktoruna gidin ve onu utandirin...evet size güvenmesi gerekir ama böyle birakirsaniz evliliginiz daha cok yipranir,gidin kendi kulaklariyla doktordan duysun ve yerin dibine girsin...ondan sonrada siz kendinizi cekin,oda kendini affettirmek icin baya bi cabalasin bakalim...tabiiki yillar sonra bile hep aklinizda olacaktir,ama siz kendinizi aklamis olursunuz,ondan sonrasi esinize kalmis kendisini nasil affettircek...sizde bakarsiniz duruma göre daha onu istiyormusunuz affedebilcekmisiniz...gercekten üzüldüm,keske daha anlayisli olsaydi...ben olsam sirf kendisini kötü hissetsin diye doktora onu sürükleyerek götürüp ispat ederdim,ondan sonrada yaslan arkana o düsünsün,sende ozaman bi karar verirsin nasil yürüyecegine...yanina birakma derim yoksa sizi hep ezecektir...ipleri siz elinize alinki ezilip büzülen o olsun...