evli bayanları ben de kıskanıyorum..

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
bende evlenmek istiyorum hayırlısı ile rabbime yalvarıyorum olmuyor ne olur rabbim beni ve burda evlenmek isteyen arkadaşlarımı dur sen bize yardım et hadi amin diyinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hayirlisiyla iyi bir es bulursunuz ins.:Saruboceq:
ama
yani neden bu istek bir kacis mi kurtulusmu olucak baba evindeki baskidan:sinifsinif:

Cnm 86 doğumluyşmuşsuın. Bu ne acele?? Daha en güzel çağındasın. Bu yaşta depresyona girersen 27-28de naparsın?

amannn daha 23 yaşındaymışsın.
ben de yaşın çok büyük diye düşündüm.
evlenirsin telaşlanma.
duamı tekrarlıyorum
Allah gönlüne göre versin...

Evlenince madalya takacaklar mı sanıyorsunuz...
Nedir bu evlilik merakı....
Bence biran önce evlenmek için değil doğru insanla doğru zamanda karşılaşmak için dua edin, bir an önce evlenmek için değil hayırlı bir evlilik için dua edin....

Veee bekar günlerinizin kıymetini bilip tadını çıkarın, evlendikten sonra çok arayacaksınız çünkü....

evlilik kıskanılcak bişey değil canım yaa :delphin:
hergün ne yemek yapçam derdi ev işi bekarlığını
arıcaksın bence sür sefanı ilerde evleniceksin zaten
allah hayırlısını versin.

ilk başta tatlı bi tebessüm oluştu vallahi yanaklarımda
Allah nasip etsin inşallah duların en güzel dilde en güzel şekilde olsun Rabbime :Saruboceq:

bende tebessüm etmenede geçemedim konuyu okuyunca kaydirigubbakcemile3

anam evlenince başınız göğe ermiyo merak etmeyinn
evlilik çok güzel ama büyük bi sorumlulukkk

allahtan hayırlısını iste canım öncelikle

allah gönlüne göre versin ne diyem :asigim:

Senin gibi dusunen bir arkadasim va daha yasi 20..butun arkadaslarim evlendi ben kaldi diyere sitem ediyor,ona yakismayan tarzi ipi olmayan biriyle sohbet ediyordu,hoslanmadigin takdirde bu adimi neden attn diye sordugumda cevap yine ayni bende dedim ki an gelmeden zamani dolmadan yaprak dahi dusmez agactan,vakti gelmemistir...bekliyordur bi yerlerde hem sunu da unutma..senin esin olacak insani kimse alamaz ..zemuszemus cunku o SENIN ESIN OLACAK

Ben kendı duamı senın ıÇınde tekrarlıycam rabbım en uygun zamanda hayırlısıyla karŞılaŞtırsın

"evli bayanları kıskanıyorum" tabiri ve düşüncesi hoş değil öncelikle..

bu düşünce insanları girmek istemedikleri konumlara sürükleyebilir..

"artık evlenmek istiyorum" daha uygun olur..

evlilik : evcilik değildir..

tanıdğın evlilerden ; evlilik hayatlarını kısaca özetlemelerini iste..

amaç sadece evlenmek olmasın.. eninde sonunda boşanma kaçınılmaz olur..:olmaz:

Back