Evli bayanlarda rüyalanma

Nar tanesii

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
67
27
31
Merhaba arkadaşlar daha oncede burda konu açmıştım cinsel sorunumla ilgili vajinamda hissizlik var hiçbir şekilde bisey hissetmiyorum iliskide ne zevk nede orgazm oluyorum yalnız benim başka bir sorunum daha var ara ara ruyalanma oluyor bende işte o zaman vajinamda tuhaf biseyler hissediyorum çok hassaslasiyor ve dokunamıyorum bunun yanında zevk verici ama iliskide buna benzer asla bisey hissetmiyorum yalnız ruyalanmayi genelde eşimle iliskiye girdikten sonra uyuyunca o akşam oluyor bu bana çok tuhaf geliyor 3 yıllık evliyim çok araştırdım kendimle ilgili mesela normalde g noktami bile bulamıyorum yok gibi bisey hissetmiyorum ama bu tür ruyanmalarda oluyor biseyler benimki psikolojik de değil onuda biliyorum normalde istekliyim evli olup benim gibi bu sorunu yaşayan varmi acaba merak ettim canımı sıkmaya başladım artık

Psikolojik mi acaba ilişki sırasında kendinizi tam vermiyorsunuz bekli

Önceden psikolojik olduğunu düşünüyordum ama bence değil çünkü yavaş yavaş ilişkiye basliyoruz en azında bi kere bile olur zaten tek o da değil tamamen hissizlik var bende
Yeni evlendiyimiz zaman bu durum bendede vardı ama evlendikten 15 gün sonra hamile kaldım doğumdan sonra eşim dokunsa bile aşırı bi zevk vardı belki de hormonlarla alakalıdır

Tatmin olamadığınız için oluyor bence. Mastürbasyon yaptığınızda da oluyor mu?

Vajinanızda sorun yok hisssizlik hiç yok, G noktası dediğiniz şey de var mıdır yok mudur belli değil. Rüyalanma dediğiniz şeyin sebebi de (ki bu tabiri çok naif buldum genelde kamyonu devirme ,hamamcı olma denir) tatmin olamamanız ve bastırılmış duygularınızın hep yarıda kalmasından. Aslında tuhaf birşeyler hissedip dokunamıyorum diyorsunuz ki, bence biraz kendinize dokunduğunuzda orgazm olacaksınız.G noktasını çok kurcalamayın önce bi kendinizi keşfedin. bunun için zamana ihtiyacınız var yalnız kalabiliyorsanız kalın.Kendinizi yoklayın önce ne diyim ya

Rüyanızda orgazm olabilirsiniz gerçek hayatta tatmin yaşamıyorsanız

Dokunamıyorum derken çok hassas tuhaf bisey onun öncesinde zevk verici cinsel iliskide asla zevk almıyorum 3 yıldır netten araştırıyorum psikolojik olarak hazırım ama his yok penisi içinde bile hissetmiyorum

Normal olarak zevk almasam da pesnisi hissedecekmiyim

Malasef bende aynıyım 3 senede bir kez bile orgazm olmadım . Sadece rüyamda görerek veya klistarol şekilde tatmin olabiliyorum

Eşinizle ilişkiye girdiğiniz zamn bisey hissediyor musunuz sadece orgazm mi olamiyorsunuz
Öyle çılgınca zevk almıyorum ama eşimi mutlu etmek adına zevk almaya çalışıyorum pek başarılı olamasamda . Ya ben çözemedim bu olayı Yada ben vajinal zevk alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…