Evli bayanlara gelsin

Korkuyorsa rahat dursunmuş az biraz.

Haydar Dümen'e sorsun.. Gerçi 30 bin tane hazır sorulmuşu var açsın okusun..

Bi de nasıl konu başlığı dedim herhalde evli bayanlara şarkı isteği yapmış, girmiyordum da merak ettim...

Surtunmeden bisey olmaz merak etmesin bari preservatif falan kullansinda veledi zina getirmesin dunyaya

aynı anda yazmısısızzz
başlık gözüme çarpıyo ısrarla bakmıyorum cidden bunu düşünmüştüm. Açınca ne alaka oldum.

Evli bayanlara gelsin başlığı yanlış, evli olmayıp iç çamaşırıyla her haltı yiyenlere gelsin olmalıymış. Evliler bu kademeyi aşalı yıl olmuş

Spermin çamaşırı delip geçerek rahme ulaşma ihtimali bana çok kuvvetli geldi bence hamiledir.

Bayanlar çok yakın kız arkadaşım sevgilisiyle iç çamaşırları varken bi sürtüşme yaşamış.Şuan regl dönemi 2gün gecikti korkuyor.Sizceee??

Hamile olabilir cicim. Biz hrp sürtünürüz verimli oluyo

konu başlıgını görünce acaba hangı şarkı dıye baktım da ,cıkkk sarkı yokmus

Bayanlar çok yakın kız arkadaşım sevgilisiyle iç çamaşırları varken bi sürtüşme yaşamış.Şuan regl dönemi 2gün gecikti korkuyor.Sizceee??

İç çamaşırları varken bir şey olmaz. Niyetliyse susuzluktan dengeler bozulabiliyor, değilse de sıcaktan, stresten 2 gün kaymıştır. Korkmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…