evli bayanlara bir sorum

BDESI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2014
7
0
86
Ankara
Evli bayanlar ilk gecede p.. Zorlaması gerekiyor diye duydum ilk giriş olduğunda bozulmuyor galiba bir sure ugrasmakmi gerekiyor girdikten sonra ve vajina girisiniz de yirtiklar var mi ben ilişki yasamadim fakat mastrbsyn yaptgm için korkuyorum durustlukle ve fake olmadan cevaplarsaniz sevinirimm

bu dediklerinz değişr duruma göre....mastrbsyn nasıl yapyosnz?

konularınızı inceledim. bir sene mastürbasyon falan yapmamışsınız. sonra gene konu açmışsınız orda yapmışsnız falan ben pek inanmadım. hesabınız bence fake hatta erkek bile olabilirsiniz

Mastürbasyonu herhangi bi mateyalle mi yapıyosun, yoksa sadece klitorisini uyararak mı?
Eğer içine bişey sokuyosan kızlık zarına zarar verebilir, tabi boyutuna da bağlı materyalin.
İlk gece şartları da kişiden kişiye değişir, kimi zorlayarak yapar kimisi kayar gider, bilemeyiz.

Fake değilim önceden yapiyodum iste o yüzden korkuyorum bilinçsizce yaptim ama o zamanlar kan felan görmedim en son yaptigimda diğer konumda anlattim iste bastrdm ama sokmadm kesinlikle karin AĞRIsi oldu iste 3 dk snra flkn snra kopkoyu kirmizi kan geldi 3 4 gün surdu karin agrisiyla birlikte hicbi şekilde aci felan olmadiki acaba zarar gordummu kişlik zarim anuler ve büyük ihtimalle yariesnek ssizr sorum bozulduğunda adet sancisi gibi bi agri olurmuş yoksa adetemi denk geldi cozemedim bu yüzden çok korktum kendimi çektim bu işlerden istek bile yok artik arkadaşlar :'(

Kendini boyle işlerden cekmen iyi olmuş herşeyi zamani gelince yasamak güzel aceleye gerek yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…