Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evli bayanların karşı cins arkadaşları
- Konu Sahibi tugsem_10
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
evli erkeklerin bayan arkadaşı olurda. evli bayanların erkek arkadaşı olmaz mı. sonuçta bayanlar olarak kocalarımızın bazı arkadaşları tanıdık çıkabiliyor.bazı samimi arkadaşları ile bir yerlerde karşılaşabiliyoruz.sizin durumlarınız nasıl?
yani tabiki arkadaşı olur hem kadınların hem erkeklerin karşı cinsten, ama önemli olan cıvıtmadan aradaki mesafeyi ayarlayabilmek
bende onun için diyorum.konuştuğum arkadaşlarım var fakat ne kadar insani olarak samimi ne kadar erkek oldukları için asılıyor olabilirler bilemiyorum.zaten alenen asılan birisi olursa anlarsınız ama iş eşin arkadaşı olma durumuna gelince açıkçası şüphe ediyorum.yani tabiki arkadaşı olur hem kadınların hem erkeklerin karşı cinsten, ama önemli olan cıvıtmadan aradaki mesafeyi ayarlayabilmek
- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
bende onun için diyorum.konuştuğum arkadaşlarım var fakat ne kadar insani olarak samimi ne kadar erkek oldukları için asılıyor olabilirler bilemiyorum.zaten alenen asılan birisi olursa anlarsınız ama iş eşin arkadaşı olma durumuna gelince açıkçası şüphe ediyorum.
şüphe derken nasıl yani
- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- 19 Ağustos 2014
- 475
- 195
- 103
- 36
ben kocamın 2 en yakın (erkek) arkadaşıyla 2 yıldır aynı binada oturuyorum. biz evlenmeden yıllaar önce arkadaş olmuşlar tabi. ayrıca 4ümüz de aynı şirkette çalışıyoruz, devamlı bir aradayız yani. kocam da yanımızdayken ne kadar iyi arkadaş olsak da kocam yanımda değilken 2sinden biriyle vakit geçirmemden hoşlanmıyor. en yakınından mı kıskanıyor yoksa ne kadar kankası olsalar da erkek erkektir mi diyor bilmiyorum.
- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.107
- 128
ya karşındaki de kanka gibi yaklaşmıyorsa?
onu diyorum anlaşılır hareketlerinden ona göre tavrını alırsın. çocuk değiliz bazı şeyleri farkedebiliriz diye düşünüyorum.
- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- 168
- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Lise son sınıfda hiç kız arkadaşım yokdu sınıf değiştirmiştim kızların hiç biri beni istemediBiraz soğuk bi yapım var ama asla soğuk değilimNeyse sınıfda ayakda kaldım kimse bana gel otur demedi Engin diye bi arkadaşım kalkdı sen gel buraya otur dedi oda Serkan la oturuyordu bütün bi sene erkek arkadaşımla oturdum ozaman eşimde
aynı okuldaydı hiç asılmadı arkadaşım bana Engin yakın zamanda eşi ve oğluyla bize geldi bizde onlara gidicez eşiminde arkadaşı oldu,Serkan'a ulaşamadım henüz Engin bulacak inş seviyeli arkadaşlıklar oluyor,eşimin liseden evli kız arkadaşlarıda geldiler,biz gittik öle yani
aynı okuldaydı hiç asılmadı arkadaşım bana Engin yakın zamanda eşi ve oğluyla bize geldi bizde onlara gidicez eşiminde arkadaşı oldu,Serkan'a ulaşamadım henüz Engin bulacak inş seviyeli arkadaşlıklar oluyor,eşimin liseden evli kız arkadaşlarıda geldiler,biz gittik öle yani
- 19 Ağustos 2014
- 475
- 195
- 103
- 36
- 20 Nisan 2012
- 262
- 89
- 123
- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638