evli bayanlar hadi bize yardımcı olun bi:)

benmde 6 ay sonra şimdiden bakıormm....şuana kadar bulduklarımı sizlerle paylaşıyimm,ama sadece giriş olarak düşünmedim,en kötü dierleri aralardada çalabilir,ama ben türkçe şarkı düşünmüorm,düşünsemde zerrin özerden o yaz 'ı düşünürdüm
1)Johann Pachelbel Canon in D Major fantastic version, classical music
2) Bryan Adams - (Everything I Do) I Do It For You
3) Air Supply - Nothing's Gonna Change My Love For You
4)Robby Williams-Feel
5)celion dion- a new day has come
6) Today I met the boy I'm gonna marry - Darlene Love
7) The Verve-Bittersweet Symphony Lyrics
8) ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandross
9) Diana Ross I Love You Baby
10) enrico macias - melissa
11) despina vandi _ thelo ne se do
12) gary moore - still got the blues
13)historia de un amor

ama favorimm historia de un amor çok seviorm bu parçayı, enrico macias - melissa bu şarkıda fena deil
ama küçüklüğümden beri Michek Fugain Una bella historia 'ı hayal ederdim düğün şarkım için,ama saolsun ıssız adam içine ettii=)

umarım yardımcı olabilmişimdirr..herkese mutluluklarrrr

cnm seçmişsin parçanı çok çok güzel bir parça çok düğündede dinledim ama biraz durgun ve ağır kaçıyor gibi geliyor bana...bnde bi öneride bulunayım biz eşimle rafet hayranı olduğumuz birde zor kavuştuğumuz için bizi anlatan bu şarkıda dans etmiştik Rafet El Roman & Sinem - Seni Seviyorum [2008] - YouTube bu versiyonu çok etkileyici gerçekten şarkının adı seni seviyorum

gittiğim bi düğünde gelin mardinliydi berdan mardininin mardinli güzel yarim die bi şarkısında dans ettiler hiç tarzım değildi ama inan ben bile çok etkilenmiştim
şimdiden mutluluklar inan o an hangi şarkı olursa olsun Eşinin kollarındayken çok duygulanıyo çok etkileniyorsun

Mariah Carey - My All - YouTube

bu bizim ilk dans şarkımızdıııııı herkes beğendi ve benden sonra 3 arkadasım da bununla ettı ılk danslarını :123:
buda abimlerin dans müziğiydi canım bi kaç yıl önce evlendiler bende çok begeniyorum bunuu
dinleyeceğim tatlım teşekkürlerr
orhan ölmez seni seviyorum

ahh orhan ölmez bu bizim şarkımızdı sıkıldık ama dinle dinle

evli değilim ama bende evlenicem ağustosta :) sinan özen seni çok ama çok seviyorum şarkısı çok etkilemiştir herzaman beni bende bunu düşünuyorum brde sezen aksu hoşgeldin (seyirlk değil ömürlük olsun şarkısı diyede geçer) bu da çok güzel şarkılardır bnde kararsızım şarkılar konusunda ben yabancı değilde türkçe sevıyorum brde nişanlıma süpriz yapıp orhan ölmez seni sevıyorum mu çalsa diyorum o çok sevıyor orhan ölmez dinlıormuşta blmıorm bnde ama aklma bu geldi sinan özenin seside bu şarkısınn sözleride çok güzellllll

slm ,ben 1,5 yıllık evliyim .. Bizim düğün şarkımız nilüferden Ta uzak yollardan idi..

Salonda herkes çok beğenmişti ,o anki atmosfer gerçekten çook güzeldii.. Tavsiye ederim..Ne kadar eski bir şarkı da olsa duygusu çok güzell..

Nilüfer TA UZAK YOLLARDAN - YouTube

Son düzenleme:
Şimdilik sadece nişan müziklerimi paylaşabiliyorum:

Gözleri aşka gülen - Funda Arar
You mean everything to me - Neil Sekada
Bir fotoğraf çekinebilir miyiz? - Mirkelam

Düğünden sonrakileri de büyük bir zevkle paylaşırım.

Herkese mutluluklar :)

uzun araştırmalarım sonucunda ortaya çıkan şarkı listem =)
giriş şarkım - Seferad - Evlilik Düeti - dinlemeni şiddetle tavsiye ederim=)
giriş müziğinden düğünün nasıl geçeçeğ az çok belli oluyor bence=)
ilk dans şarkım - KIRAÇ - Çeşminaz - gerçekten en doğru seçimimdi=)
pasta müziğinde - darbukalı davullu melodili bir şarkı seçmiştim yabancı.
umarım yardımcı olmuşumdur=)

Evet ben bunu yaptım dans şarkılarımdan birini:)))
Ama ilk mi olcak yoksa sonra mı çalıncak henüz karar veremedim:)

Kızlar benim 23 nisanda düğünüm oldu ilk parçam ta uzak yollarda ikinciside iki romantik deli pasta müziğimd olmaz olsun cebimde milyonlar göksel cok begendi herkes iki romantik deli cok farklı renk kattı

Benim çıkış parçam Selami Şahin in '' alışmak sevmekten daha zor geliyor'' olmuştu. Ama sözlerini istememiştik sadece müzik oldu.
Ah ah yıl 05.10.2003 dü......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…