- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
- 68
süper seçim olmuş bence :) tam onu yazmaya gelmiştim ki seçmişsin bile :) mutluluklar dilerim :)
teşekkür ederim canımm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper seçim olmuş bence :) tam onu yazmaya gelmiştim ki seçmişsin bile :) mutluluklar dilerim :)
buda abimlerin dans müziğiydi canım bi kaç yıl önce evlendiler bende çok begeniyorum bunuuMariah Carey - My All - YouTube
bu bizim ilk dans şarkımızdııııııherkes beğendi ve benden sonra 3 arkadasım da bununla ettı ılk danslarını :123:
dinleyeceğim tatlım teşekkürlerrcnm seçmişsin parçanı çok çok güzel bir parça çok düğündede dinledim ama biraz durgun ve ağır kaçıyor gibi geliyor bana...bnde bi öneride bulunayım biz eşimle rafet hayranı olduğumuz birde zor kavuştuğumuz için bizi anlatan bu şarkıda dans etmiştik Rafet El Roman & Sinem - Seni Seviyorum [2008] - YouTube bu versiyonu çok etkileyici gerçekten şarkının adı seni seviyorum
dinleyeceğim tatlım kararımı verdim gerçi ama olsun bunuda bi dinlerim
gittiğim bi düğünde gelin mardinliydi berdan mardininin mardinli güzel yarim die bi şarkısında dans ettiler hiç tarzım değildi ama inan ben bile çok etkilenmiştim
şimdiden mutluluklar inan o an hangi şarkı olursa olsun Eşinin kollarındayken çok duygulanıyo çok etkileniyorsun![]()
orhan ölmez seni seviyorum
kızlar yusuf güneyin iki romatik deli şarkısı dans müziği için uygun mu sizce nasıl ?
Evet ben bunu yaptım dans şarkılarımdan birini:)))
Ama ilk mi olcak yoksa sonra mı çalıncak henüz karar veremedim:)