ilk konu gören benim bizde dans etmedik bu da senin şansın
ama olaydı;
mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta olsun derdim
nişanda çalmıştı canım o teşekkürler fikir içinBende 'Mustafa Ceceli-Hastalıkta Sağlıkta' diyorum.
teşekkürler uyarıların için tatlım önceden ayarlamaya çalışcam bende inş. bi sorun olmazbiz önceden karar vermeyi akıl edemedik. tam girmeden önce benim aklıma heldi "everything I do" istedim ama çalanlar şarkının sözlerini bilmiyormuş sözsüz çaldılar saçma sapan oldu tam çalamadılar zaten. başka yabancı şarkılar hazırlamışlar onlarla devam ettiler. ne karar verirseniz verin ama mutlaka önceden hazırlıklı olun. şarkıyı çalacak olanlarlada önceden konuşun bence bu konuyu önemsiyorsanız.
dinleyecegim canım tesekkür ederim
dinleyecegim canım tesekkür ederimElvis Costello- She
onuda düşünüyorum canım teşekkürler fikir içinBiz nilüfer- ta uzak yollardan şarkısıyla ilk dansımızı ettik,çünk memleketlerimiz uzaktı, bize uyan bir şarkıydı yani, çok da anlamlıdır, dinemeni tavsiye ederim.
tavsiyelerin için teşekkürler canımkutsi- ilan-ı aşk-benimle evlenir misin güzel olurdu.Bunlar detay ama önemli bir detay bence 9 yıllık sevgililer heyecanla ellerini ters tutmuşlardı farkettiklerinde dansın bitme zamanı gelmişti. Misafirler farketmedi ama gelinle damatın düğünden sonra uzun zaman üzülmesine neden olmuştu.Birde yapacagınız düğün nasıl mesele yabancı müzik seçseniz ortama uygun olurmu bunları düşünmek lazım.Kuaförünüzle gelin saçının önceden prova edilmesi yada öngörüşme yapılmasını tavsiye ederim.Görev dağılımı yapın ailede herkese Sen misafirlerle ilgilencen diğeri eğlence kısmı bir diğeri ikram biri fotograf ve kamera çekimi vsvs.Ne kadar organisazyonlarlada anlaşsan el elin düğünüyle türkü söyleye söyleye ilgileniyor:):)Kendin planlı ve proğramlı bir organize ve iş bölümü yaparsan hiç bir aksaklık olmuyor. Aksaklık olsada sonuçta ölüm yok ama, birdahada dönüşü yok.MUTLULUKLAR:)
teşekkür ederim canım fikir içinburcu güneş - biz aşkı meleklerden çaldık
bu şarkıda ilk düğün dansımızı etmiştik
ayy bayıldım ya zuhal olcaya yani biliyodum şarkıyı ama şimdi daha bi güzel geldi bunu düşünmemiştim hiç çok teşekkür ederim canım bu olabilirzuhal olcay - pervane sarkisinda dans etmeyi hayal etmistim olmadi mustfa ceceli- hastalikta saglikta oldu oda guzel oldu :) zaten sevdiginin kollarinda olunca fark etmiyomus gercekten umit besen - nikah masasi olsada fark etmicekti yani :))
Bizde "Michel Fugain"
"Une Belle Histoire"şarkısında dans etmiştik,çok özeldir o şarkı benim için...
buda çok güzelmiş canım dinleyip hepsini karar vereceğim inşallah teşekkür ederim
Ama ben size "notre dame de paris--belle"adlı şarkıyı da şiddetle tavsiye ederim..
özellikle "Belle, the original cast(Garou, Daniel, Patric)" bu videoyu youtube da aratın.Süper..
bunuda şimdi dinliyorum tatlım teşekkür ederimm
-Türkçe isterseniz de bi düğünde duymuştum
"Selami Şahin&Burcu Güneş--Ben bir tek kadın/adam sevdim o da sensin"
güzeldi...
teşekkür ederim canım fikir için
ayy bayıldım ya zuhal olcaya yani biliyodum şarkıyı ama şimdi daha bi güzel geldi bunu düşünmemiştim hiç çok teşekkür ederim canım bu olabilir
hemmen bunada bakıyorum tatlım çok teşekkür ederim
Rica ederim canım,tercihini bildir bize merak ederiz
Bi arkadaş "scent of a woman"demiş o da süperdir...
Nişanımda Dj Bülent - Can Damarımsın çaldırmıştık, 2. şarkı da Niran Ünsal-Özcan Deniz Aklım Hep sende
İkisini de çok beğenerek yaptım.Salon müzik grubu ilk şarkıyı çok beğendi hatta 2 defa çaldılar.Toplamda 3 defa dans ettik:)
Can Damarımsını şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?