• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar hadi bize yardımcı olun bi:)

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
siz hangi müzikte dans ettiniz ve nasıl oldu tecrübelerinizi bizimle paylaşın hadi kızlar :16:

ilk konu gören benim bizde dans etmedik bu da senin şansın :52:

ama olaydı;
mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta olsun derdim
:24:

biz önceden karar vermeyi akıl edemedik. tam girmeden önce benim aklıma heldi "everything I do" istedim ama çalanlar şarkının sözlerini bilmiyormuş sözsüz çaldılar saçma sapan oldu tam çalamadılar zaten. başka yabancı şarkılar hazırlamışlar onlarla devam ettiler. ne karar verirseniz verin ama mutlaka önceden hazırlıklı olun. şarkıyı çalacak olanlarlada önceden konuşun bence bu konuyu önemsiyorsanız.

Biz nilüfer- ta uzak yollardan şarkısıyla ilk dansımızı ettik,çünk memleketlerimiz uzaktı, bize uyan bir şarkıydı yani, çok da anlamlıdır, dinemeni tavsiye ederim.

kutsi- ilan-ı aşk-benimle evlenir misin güzel olurdu.Bunlar detay ama önemli bir detay bence 9 yıllık sevgililer heyecanla ellerini ters tutmuşlardı farkettiklerinde dansın bitme zamanı gelmişti. Misafirler farketmedi ama gelinle damatın düğünden sonra uzun zaman üzülmesine neden olmuştu.Birde yapacagınız düğün nasıl mesele yabancı müzik seçseniz ortama uygun olurmu bunları düşünmek lazım.Kuaförünüzle gelin saçının önceden prova edilmesi yada öngörüşme yapılmasını tavsiye ederim.Görev dağılımı yapın ailede herkese Sen misafirlerle ilgilencen diğeri eğlence kısmı bir diğeri ikram biri fotograf ve kamera çekimi vsvs.Ne kadar organisazyonlarlada anlaşsan el elin düğünüyle türkü söyleye söyleye ilgileniyor:):)Kendin planlı ve proğramlı bir organize ve iş bölümü yaparsan hiç bir aksaklık olmuyor. Aksaklık olsada sonuçta ölüm yok ama, birdahada dönüşü yok.MUTLULUKLAR:)

Son düzenleme:
Bende 'Mustafa Ceceli-Hastalıkta Sağlıkta' diyorum.
nişanda çalmıştı canım o teşekkürler fikir için :16:
biz önceden karar vermeyi akıl edemedik. tam girmeden önce benim aklıma heldi "everything I do" istedim ama çalanlar şarkının sözlerini bilmiyormuş sözsüz çaldılar saçma sapan oldu tam çalamadılar zaten. başka yabancı şarkılar hazırlamışlar onlarla devam ettiler. ne karar verirseniz verin ama mutlaka önceden hazırlıklı olun. şarkıyı çalacak olanlarlada önceden konuşun bence bu konuyu önemsiyorsanız.
teşekkürler uyarıların için tatlım önceden ayarlamaya çalışcam bende inş. bi sorun olmaz :16:
dinleyecegim canım tesekkür ederim:16:
Elvis Costello- She:16::16::16::16::16:
dinleyecegim canım tesekkür ederim:16:
Biz nilüfer- ta uzak yollardan şarkısıyla ilk dansımızı ettik,çünk memleketlerimiz uzaktı, bize uyan bir şarkıydı yani, çok da anlamlıdır, dinemeni tavsiye ederim.
onuda düşünüyorum canım teşekkürler fikir için :16:
kutsi- ilan-ı aşk-benimle evlenir misin güzel olurdu.Bunlar detay ama önemli bir detay bence 9 yıllık sevgililer heyecanla ellerini ters tutmuşlardı farkettiklerinde dansın bitme zamanı gelmişti. Misafirler farketmedi ama gelinle damatın düğünden sonra uzun zaman üzülmesine neden olmuştu.Birde yapacagınız düğün nasıl mesele yabancı müzik seçseniz ortama uygun olurmu bunları düşünmek lazım.Kuaförünüzle gelin saçının önceden prova edilmesi yada öngörüşme yapılmasını tavsiye ederim.Görev dağılımı yapın ailede herkese Sen misafirlerle ilgilencen diğeri eğlence kısmı bir diğeri ikram biri fotograf ve kamera çekimi vsvs.Ne kadar organisazyonlarlada anlaşsan el elin düğünüyle türkü söyleye söyleye ilgileniyor:):)Kendin planlı ve proğramlı bir organize ve iş bölümü yaparsan hiç bir aksaklık olmuyor. Aksaklık olsada sonuçta ölüm yok ama, birdahada dönüşü yok.MUTLULUKLAR:)
tavsiyelerin için teşekkürler canım :16:

burcu güneş - biz aşkı meleklerden çaldık
bu şarkıda ilk düğün dansımızı etmiştik :38:

zuhal olcay - pervane sarkisinda dans etmeyi hayal etmistim olmadi mustfa ceceli- hastalikta saglikta oldu oda guzel oldu :) zaten sevdiginin kollarinda olunca fark etmiyomus gercekten umit besen - nikah masasi olsada fark etmicekti yani :))

Bizde "Michel Fugain"
"Une Belle Histoire"şarkısında dans etmiştik,çok özeldir o şarkı benim için...

Ama ben size "notre dame de paris--belle"adlı şarkıyı da şiddetle tavsiye ederim..
özellikle "Belle, the original cast(Garou, Daniel, Patric)" bu videoyu youtube da aratın.Süper..

-Türkçe isterseniz de bi düğünde duymuştum
"Selami Şahin&Burcu Güneş--Ben bir tek kadın/adam sevdim o da sensin"

güzeldi...

Son düzenleme:
burcu güneş - biz aşkı meleklerden çaldık
bu şarkıda ilk düğün dansımızı etmiştik :38:
teşekkür ederim canım fikir için :16:
zuhal olcay - pervane sarkisinda dans etmeyi hayal etmistim olmadi mustfa ceceli- hastalikta saglikta oldu oda guzel oldu :) zaten sevdiginin kollarinda olunca fark etmiyomus gercekten umit besen - nikah masasi olsada fark etmicekti yani :))
ayy bayıldım ya zuhal olcaya yani biliyodum şarkıyı ama şimdi daha bi güzel geldi bunu düşünmemiştim hiç çok teşekkür ederim canım bu olabilir :3:
Bizde "Michel Fugain"
"Une Belle Histoire"şarkısında dans etmiştik,çok özeldir o şarkı benim için...
buda çok güzelmiş canım dinleyip hepsini karar vereceğim inşallah teşekkür ederim :16:
Ama ben size "notre dame de paris--belle"adlı şarkıyı da şiddetle tavsiye ederim..
özellikle "Belle, the original cast(Garou, Daniel, Patric)" bu videoyu youtube da aratın.Süper..
bunuda şimdi dinliyorum tatlım teşekkür ederimm :16:
-Türkçe isterseniz de bi düğünde duymuştum
"Selami Şahin&Burcu Güneş--Ben bir tek kadın/adam sevdim o da sensin"

güzeldi...

hemmen bunada bakıyorum tatlım çok teşekkür ederim :16:

teşekkür ederim canım fikir için :16:

ayy bayıldım ya zuhal olcaya yani biliyodum şarkıyı ama şimdi daha bi güzel geldi bunu düşünmemiştim hiç çok teşekkür ederim canım bu olabilir :3:

hemmen bunada bakıyorum tatlım çok teşekkür ederim :16:

Rica ederim canım,tercihini bildir bize merak ederiz
Bi arkadaş "scent of a woman"demiş o da süperdir... :34:

Son düzenleme:

Rica ederim canım,tercihini bildir bize merak ederiz
Bi arkadaş "scent of a woman"demiş o da süperdir... :34:

canım selami şahin ve burcu güneste harika onuda çok begendim tamam bildiririm merk etme son söylediğinede simdi bakıyorum canım:32:

Nişanımda Dj Bülent - Can Damarımsın çaldırmıştık, 2. şarkı da Niran Ünsal-Özcan Deniz Aklım Hep sende
İkisini de çok beğenerek yaptım.Salon müzik grubu ilk şarkıyı çok beğendi hatta 2 defa çaldılar.Toplamda 3 defa dans ettik:)
Can Damarımsını şiddetle tavsiye ediyorum:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Nişanımda Dj Bülent - Can Damarımsın çaldırmıştık, 2. şarkı da Niran Ünsal-Özcan Deniz Aklım Hep sende
İkisini de çok beğenerek yaptım.Salon müzik grubu ilk şarkıyı çok beğendi hatta 2 defa çaldılar.Toplamda 3 defa dans ettik:)
Can Damarımsını şiddetle tavsiye ediyorum:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

hemen bakıyorum tatlım teşekkürler:16:

süper seçim olmuş bence :) tam onu yazmaya gelmiştim ki seçmişsin bile :) mutluluklar dilerim :)

Back