• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon evli bayanlar epilasyon aleti ile mi geziyorlar srekli

yok be canım utanıcak bişey herşyiylşe seviyor seni sende çekinmiyorsun bi müddet sonra.. elbette tüylü durmuyorsun 15 günde bi alsan yetiyor .. hatta hamiş olunca özel bölgeyi göremiyorsun eşin almanda yardımcı oluyor hiç merak etme emi :1hug:

"hamiş"ken tuvalete gidince de eşimize mi temizletiyoruz? malüm göremiyosun.

benim de derdim bu şuan, nişanlıym da üstelik ama mesajları okuyunca rahatladm biraz :)

evlenince herhalini görüyorsun yapacak birşey yok....tabi özen göstermek lazım her konuda ama bir yere kadar mümkün oluyor malesef ..rahat ol kafana bukadar takma ...sorun olmaz boşuna kendini geriyorsun..insanız sonuçta bunun hastalığı var v.s :ssz:

Benim bi tanıdığım vardı .Eşinden gizli girerdi lavobaya falan ve çok dikkat ederdi bu tarz şeylere.Elinizden artık elinizden ne kadar geliyorsa sakının kendinizi.Sürekli kasamazsın kendini bu mümkün değilde hani kadının bi cazibesi varya bunu devam ettirmek istiyorsa işte bunlara da dikkat etmeli .Sonra yakınıyoruz işte sen sevgiliyken böyle değildin diye e adam sevgiliyken bizim o hallerimizi bu hallerimizi görmüyordu ki:)) Ay valla hiç kasamam kendimi :)))

bencede dikkat etmek lazim, ama tabi yaninda epilatör tasiyacak kadar degil. diger yandan da cokta herseyi ortaya dökmemek lazim, bende evliyim ama esimle böyle konulari mevzu etmeyiz, esim zaten titiz kibar adam , mesala tirnaklarini benim yanimda kesmez gider banyoda keser v.s. ben kaslarimi bile yaninda almam , yani öyle herseyi ortaya dökersen caziben ucar gider.

hamileyken ayna yardimiyla isinizi halledebilirsiniz yani ese ihtiyac yok aman olmasinda bence .

kıl tüy olayını hiç bi zaman takmadım, kıllı bacaklarla etek giymiş insanım :)) kıl tüyü dert etmeyecek bi erkek olmalı benim evleneceğim adam :)

konuyu açan arkadaş gibi düşünürdüm bendeee ama evlenince herşey çok farklı oluyo...evlendiğimde ağda yapmıştım heryerime malum tekrar ağda yapmak için uzatmak lazım utandım jilet vurdum..ama çok kısaykende jilet vurulmuyor..kocişkomda hiç sorun etmedi bu zamana kadar..bi takıntısı yoksa 1-2 milimcik kılı dert etmezler merak etmee...

pardon ağdadan sonra ufak çıkanları epilasyon aletiyle bacağımı almaya çalışmıştım..ama eşim ayda 7 gün çalışıyor diğer 23 gün evde yan odada alırken illa bende bakıcam merak ettim dedi...dedim hiç acımıyo bak bacağını getir dedim saf getirmesiyle çığlık atıp geri çekmesi bir oldu...kılına kurban oliyimm istersen hiç işkence yapma kendine dedi :9:

konuyu açan arkadaş gibi düşünürdüm bendeee ama evlenince herşey çok farklı oluyo...evlendiğimde ağda yapmıştım heryerime malum tekrar ağda yapmak için uzatmak lazım utandım jilet vurdum..ama çok kısaykende jilet vurulmuyor..kocişkomda hiç sorun etmedi bu zamana kadar..bi takıntısı yoksa 1-2 milimcik kılı dert etmezler merak etmee...

pardon ağdadan sonra ufak çıkanları epilasyon aletiyle bacağımı almaya çalışmıştım..ama eşim ayda 7 gün çalışıyor diğer 23 gün evde yan odada alırken illa bende bakıcam merak ettim dedi...dedim hiç acımıyo bak bacağını getir dedim saf getirmesiyle çığlık atıp geri çekmesi bir oldu...kılına kurban oliyimm istersen hiç işkence yapma kendine dedi :9:

:9::9::9: çok iyiydi bu :9:

..valla evlenirken sordum kıl tüy seni bozarım bisey olmaz dedi...ağda falanda canını yakma bosver öle takıntılarım yok benim dedi...gelde sevme dımı...

Bende bi kere benimki agda yapalim koltuk altina cok rahat ediceksin diye kandirdim :1: kolunun altinda agda bantiyla evin icinde 4 dönmüstü :27:

merak ettim yaa esin ayda 7 gün calisiyormus ne is yapiyor ?

canım acil seviste çalışıyor nöbet sistemiyle a.t.t. (erkek hemşire) :52: ...acil servisteki devlet memurlarının çoğu bu sistemle çalışıyor..7 gün nöbet diğer günler yatışş evdee 23gün..niye az diceksin açıklıyim...örnneğin işteyken aynı zamanda olay yeri,müşade,nakil,icap vs.görevleri oluyo normal 24 saat 2 mesaiye eşitse bunlarınki daha fazla sayılıyor.. örneğin nakile gitti acile döndüklerinde acil servisste tekrar devam ediyolar çalışmaya..sadece nakilçi nöbeti olsa o gün 2 mesai oluyor ama böylelikle 1 gün çok fazla yoruluyorlar.. :34: analatabildim umarım

canım acil seviste çalışıyor nöbet sistemiyle a.t.t. (erkek hemşire) :52: ...acil servisteki devlet memurlarının çoğu bu sistemle çalışıyor..7 gün nöbet diğer günler yatışş evdee 23gün..niye az diceksin açıklıyim...örnneğin işteyken aynı zamanda olay yeri,müşade,nakil,icap vs.görevleri oluyo normal 24 saat 2 mesaiye eşitse bunlarınki daha fazla sayılıyor.. örneğin nakile gitti acile döndüklerinde acil servisste tekrar devam ediyolar çalışmaya..sadece nakilçi nöbeti olsa o gün 2 mesai oluyor ama böylelikle 1 gün çok fazla yoruluyorlar.. :34: analatabildim umarım

Vayyy süpermisss Bir erkek icin nasil bilemem ama düsündümde evli bir kadin icin harika bir is :) Benim sevgili sabah 9 aksam 17 calisiyor bensiz helaya gitmez birde böyle isi olsa kesin tek bacagimi balkondan asagi sarkitir yeter uleynnnn diye bagirirdim :27::27::27:

Vayyy süpermisss Bir erkek icin nasil bilemem ama düsündümde evli bir kadin icin harika bir is :) Benim sevgili sabah 9 aksam 17 calisiyor bensiz helaya gitmez birde böyle isi olsa kesin tek bacagimi balkondan asagi sarkitir yeter uleynnnn diye bagirirdim :27::27::27:

aynen cnm bide çok evcimen...dışarı arkadaşlarının yanına zorla yolluyorum 1 saat sonra tlf açıyo ben geliyorum diyo..bende kızıyorum ama çikolata aldım eve giriş bileti diyo ve geliyo.. evde çok eğleniyoruz dijiturk var maç hastası,flim arşivimiz var,fifa pes playstation,satranç,puzzle oynuyoruz,masaj yapıyorum,kebaplar yaparım daha vs. vs. dolayısıylaa yan odaya geçip kaş bile alamıyorum...10 dk yanında olmuyim hemen bağırır aşkoooşş nerdesin diyee..bazen terslerim sananeee diye gelir bakar...

bende bunu çok merak ediyorum.erkek arkımla ayrı sehirlerdeyiz ayda 1 gorusuyoruz.bende bakımıma çok dikkat ederim ama esmerim kollarımı dahi sirle aldryorum.1hafta gecip tuyler cıkmaya baslayınca hemen dikkatini cekıyo cıkmıs yıne dıyo.daha 1hafta olmuş bide ayda 1 aldırdgim halini gorse demekki nolcak.çok canımı sıkıyo bu durum kasıma koluma dikkat kesilir kıl tüy gormesin.buda bende artik takıntı haline geldi ve çok sıkılıyorum.başka kızlarla tenimi kıyaslasın başka kızlar ilgisını ceksin diye yasamiyoruz bu iliskisi.o yuzden evlılık hic dusunmuyorum bu kisiyle.hepinize gore onemsiz bu konu benim daha simdiden canımı bu kadar sıkıyosa iliskimizde bı sorun oldugunu düsunuyorum.siz ne diyosunuz?

bende bunu çok merak ediyorum.erkek arkımla ayrı sehirlerdeyiz ayda 1 gorusuyoruz.bende bakımıma çok dikkat ederim ama esmerim kollarımı dahi sirle aldryorum.1hafta gecip tuyler cıkmaya baslayınca hemen dikkatini cekıyo cıkmıs yıne dıyo.daha 1hafta olmuş bide ayda 1 aldırdgim halini gorse demekki nolcak.çok canımı sıkıyo bu durum kasıma koluma dikkat kesilir kıl tüy gormesin.buda bende artik takıntı haline geldi ve çok sıkılıyorum.başka kızlarla tenimi kıyaslasın başka kızlar ilgisını ceksin diye yasamiyoruz bu iliskisi.o yuzden evlılık hic dusunmuyorum bu kisiyle.hepinize gore onemsiz bu konu benim daha simdiden canımı bu kadar sıkıyosa iliskimizde bı sorun oldugunu düsunuyorum.siz ne diyosunuz?
Biz buna boşuna kuruntu yapıyorsun diyoruz:)) Kolların tüylü olduğun için sevgili seni sevmekten vazgeçmeyecek ama dikkat edersen daha çok beğenecektir o doğru Ben kollarımı ateşle yakıyorum çakmakla uzadığı an yaktığım için problem olmuyor.Ayrıca adet olduğunuz dönem de tüyleriniz uzayacak biter bitmez alırsanız yine bi problem yok.Bence kadınları jartiyerleri olmalı yatağa girerken takıcak iki dk Kasıklar o kadar önemli değil ama bacaklar tüylü olmamalı bence .Yapabiliyor muyum HAYIR :9:

Canım normal bir erkek bunları farketmez. Çünkü onların dikkati bizim kadar açık değildir. Seninki daha erkek arkadaşken farkedip, bir de bunu sana dile getiriyorsa KIL birisi demektir. Boşver sen bunu bence de. Üçü beşi aramayan olumlu bir erkek bul. Erkeğin titizi de hiç çekilmez.
Benim eşim hiç görmüyor bile :)

bence bu konuda çekinilcek sıkınılacak birşey yok vücudumuzun doğası gereği var kıllarımız
her iki tarafında bunu sorun etmemesi gerekir bence ama temizlik açısından da sağlık açısından da
vucüt temizliğine eşler birbirleri için değil bireysel olarak özen gösterilmesi gerekir

bekar hayatı rahat canın istedign de jilet canın istedgnde epilasyon aleti hatta canın istedginde 1 metre örgü bile yapma hakkına sahipsin:roflol: ben cok utanıorm bu konularda yani kolumu bile alıorm hatta nişanlım koluma dokunsa tüyler azcık cıkmıs mı acaba dokundugunda bişey hissedio mu die tırsıom kolumu vermemeye gayret ediom off evlennce o uyurken yeni cıkmaya calısan tüyleri mi almaya calıscam:jeyyar: yani tüm evli bayanlar mı böle diken üsütnde :acabaaa:uhm::uhm:

bence bu kadar sorun yapma kendine nişanlında insan ve onunda tüyleri çıkıyor:)) ama tavsiyem ağda biraz geç çıkartıyo yada kalıcı çözüm lazer epilasyon.

Back