• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon evli bayanlar epilasyon aleti ile mi geziyorlar srekli

aman önceleri bende kasıyodum ama kendini kasdıgınla kalıyosun o senin düşüncelerinin 1 ini düşünürmü bakalımkaydirigubbakcemile3 .. sende haklısın yaşayıp göreceksin sende sonra başkalarına akıl verirsin ne yaşanacaksa yaşanacak ama bu kadarda kasma valla onlar bu kadar kasılmıyokaydirigubbakcemile3

Bende düşünüyordum bu konuyu ya ama içim rahatladı :roflol: hatta evlenmeden önce komple lazer epilasyon yaptırmayı bile düşünüyodum. Çok utanırım :utangac:

bende çok takarım kıl tüy işine sevmem tüylü gezmeyi erkek arkadaşımın ya da eşimin öyle görmesini istemem ama evlenince öyle anlar gelecek ki onlar aklına bile gelmeyecek (sanki 50 yıllık evliyim) etrafımdakilerin çocuktan ev işlerinden kendilerine zamanları çok az kalıyor madem bu kadar takıyorsun yaptır lazer kurtul sende. belki eşin bunu çok takmayacak belki adam kıllı severkafamçokkarıştı ama takma bu kadar bence ama temizliğinide elden bırakma düzenli yaptıkça sorunun kalmazopuyorumnanaktan

bende çok takarım kıl tüy işine sevmem tüylü gezmeyi erkek arkadaşımın ya da eşimin öyle görmesini istemem ama evlenince öyle anlar gelecek ki onlar aklına bile gelmeyecek (sanki 50 yıllık evliyim) etrafımdakilerin çocuktan ev işlerinden kendilerine zamanları çok az kalıyor madem bu kadar takıyorsun yaptır lazer kurtul sende. belki eşin bunu çok takmayacak belki adam kıllı severkafamçokkarıştı ama takma bu kadar bence ama temizliğinide elden bırakma düzenli yaptıkça sorunun kalmazopuyorumnanaktan
Kıllı mı sever :1shok:

ohhooooo sen ufak tefek şeyleri bile dert ediyorsun evlilik birbirinden birşeyleri saklamak değildirki....hasta olacaksın hamile olacaksın eğilip kalkamayacaksın o zaman temizliğini bile yapamayacaksın çarşaflamı dolaşacaksın o zaman peki...niye böyle eşlerden utanılıyor çekiniliyor anlamamki hamile olupta temizliğini kocaları yapan ne kadar bayan tanıdım bir bilseniz....

arkadaşım lazer epilasyona gidiyodu koltuk altı için sonra özel bölgesinede yaptırmak istedi kadın sormuş evlimisin diye değilim demiş ozaman evlen ondan sonra yapalım belki eşin böyle sever demiş:1shok:

evet erkekler bu tür şeyleri hiiiç takmıyorlar malesef ben dikkat ederim ama takıntı derecesinde değil tabi düzenli...eşim hiç mursamaz hep ben söylerim kızarım ondan sonra hallederkaydirigubbakcemile3:olmaz:hiç hoş değil ama naparsınızfisfisfis durum bu

Aman böyle şeyleride hiç dert etmedim yahu ben acaba erkek mi olacaktım kış günü zaten bacaklarımı almam desem yalan olmas ancak dr. gideceksem alırım oramı da ayda 1 kere ağdayla alırım hatta biraz daha geç kalırsam eşim almayacak mısın artık şunları der evlendikten sonra zaten ne kadar boşuna kasmışsın kendini anlarsın tabi ben kadar da olma çok üşeniyorum ya napim.
:1shok::1shok:

ee beni öyle görsün de dısarıda taş gibi pürüssüz hatunları görüncee onları anadan doğma öle sancak die korkuom :roflol::roflol:
hem bakımlı hem de kıskancımda paranoyaklıkta üstüme yoktur sölemesi ayıpzemuszemus

Ecemsi

Al bendende okadar, bende ne yapcami kara kara düsünüyorum....hele nisanlim senin bacaklarin niye pürüzlü dedinde(yeni bacak killarim cikiyordu jiletle almistim izindeydim diye)
ne dicemi sasirdim, yerin dibine girdim...:kedi: cok dikkat ediyor öyle seylere ben yedim ayvayiiiiiii delikafadulden

bende çok takmıyorum yani evlenince insan herşeye farklı bakıyo zaten.. ben ayda bir ağda yaptırıyorum bikini bölgemi kuaförde.. bacak ve koltuk altındada pek cıkmıyo zaten jilet yapıorum a.s

hiç hiç takma. ama çok uzamasın yine de o senin düzenini seviyeni belli eder. bende senin gibi fecii takardım 3aylık evliyim 3günde bitti nerdeyse o stresler. her şeye alışılıyomuş.. her şeye... gün gelecek nişanlını tanıyamicaksın ama alışıcaksın..

yani elbette birazcık tüylü görebilir.. ama 2 cm i geçmez o boyu...
ayrıca biz onları hep kıllı görüyoz o ne olacak...

bu kadar takma önce ben de takıyordum ama erkekler takmıyorlar kısa olması sorun değil...ben 10günde bir alıyorum epilasyon aletiyle...

yok nerde be anacım ilkz amanlar aman tüy olmasın aman beni kıllı görmesin diyosun sonra salıyon cayıra mevlam kayıra
yıllandıkca alısıyosun kıllara e oda alısıyo hatta bazen eşin diyo bile askım tüylerin gelmiş ne zaman alacaksın yani alışıyosun
hatta ilk zamanlar onun yanında kıyafet bile değiştiremiyosun yok gözünü kapa yok arkanı dön yok odadan cık üstümü giycem bana bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyosun ama sonra allah ne verdiyse giyiyosun hatta onunla aynı anda dus almaya başlıyosun
yani diyeceği oki alısıyosun ne kılı ne tüyü daha önemlis eyler cıkıyo gündeme onlarla uğrasmak zorunda kalıyosun evlenince

yani elbette birazcık tüylü görebilir.. ama 2 cm i geçmez o boyu...
ayrıca biz onları hep kıllı görüyoz o ne olacak...

Açıkcası kılı tüyü düşündüklerini pek sanmıyorum önce kendilerine baksınlar

yok nerde be anacım ilkz amanlar aman tüy olmasın aman beni kıllı görmesin diyosun sonra salıyon cayıra mevlam kayıra
yıllandıkca alısıyosun kıllara e oda alısıyo hatta bazen eşin diyo bile askım tüylerin gelmiş ne zaman alacaksın yani alışıyosun
hatta ilk zamanlar onun yanında kıyafet bile değiştiremiyosun yok gözünü kapa yok arkanı dön yok odadan cık üstümü giycem bana bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyosun ama sonra allah ne verdiyse giyiyosun hatta onunla aynı anda dus almaya başlıyosun
yani diyeceği oki alısıyosun ne kılı ne tüyü daha önemlis eyler cıkıyo gündeme onlarla uğrasmak zorunda kalıyosun evlenince

:roflol:
ayy çokgüldüm yasdıkllarınıza yaaa
:roflol::roflol:
erkekler zxaten hiçbşyi dertetmiyolarki kılı tüyü etsinler çok rahat varlıklar yaaaaa
sende bukadar dusunme cnm zamanı geldğinde herşey olmasıgerektiği gbi
ilerler
hem dedikleri gibi
önce kendilerine baksınlar
:roflol::roflol:

Back