Kıllı mı sever :1shok:bende çok takarım kıl tüy işine sevmem tüylü gezmeyi erkek arkadaşımın ya da eşimin öyle görmesini istemem ama evlenince öyle anlar gelecek ki onlar aklına bile gelmeyecek (sanki 50 yıllık evliyim) etrafımdakilerin çocuktan ev işlerinden kendilerine zamanları çok az kalıyor madem bu kadar takıyorsun yaptır lazer kurtul sende. belki eşin bunu çok takmayacak belki adam kıllı severkafamçokkarıştı ama takma bu kadar bence ama temizliğinide elden bırakma düzenli yaptıkça sorunun kalmazopuyorumnanaktan
Kıllı mı sever :1shok:
Kıllı mı sever :1shok:
:1shok::1shok:Aman böyle şeyleride hiç dert etmedim yahu ben acaba erkek mi olacaktım kış günü zaten bacaklarımı almam desem yalan olmas ancak dr. gideceksem alırım oramı da ayda 1 kere ağdayla alırım hatta biraz daha geç kalırsam eşim almayacak mısın artık şunları der evlendikten sonra zaten ne kadar boşuna kasmışsın kendini anlarsın tabi ben kadar da olma çok üşeniyorum ya napim.
ee beni öyle görsün de dısarıda taş gibi pürüssüz hatunları görüncee onları anadan doğma öle sancak die korkuom :roflol::roflol:
hem bakımlı hem de kıskancımda paranoyaklıkta üstüme yoktur sölemesi ayıpzemuszemus
yani elbette birazcık tüylü görebilir.. ama 2 cm i geçmez o boyu...
ayrıca biz onları hep kıllı görüyoz o ne olacak...
Açıkcası kılı tüyü düşündüklerini pek sanmıyorum önce kendilerine baksınlar
yok nerde be anacım ilkz amanlar aman tüy olmasın aman beni kıllı görmesin diyosun sonra salıyon cayıra mevlam kayıra
yıllandıkca alısıyosun kıllara e oda alısıyo hatta bazen eşin diyo bile askım tüylerin gelmiş ne zaman alacaksın yani alışıyosun
hatta ilk zamanlar onun yanında kıyafet bile değiştiremiyosun yok gözünü kapa yok arkanı dön yok odadan cık üstümü giycem bana bakmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyosun ama sonra allah ne verdiyse giyiyosun hatta onunla aynı anda dus almaya başlıyosun
yani diyeceği oki alısıyosun ne kılı ne tüyü daha önemlis eyler cıkıyo gündeme onlarla uğrasmak zorunda kalıyosun evlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?