• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon evli bayanlar epilasyon aleti ile mi geziyorlar srekli

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.442
2.218
658
bekar hayatı rahat canın istedign de jilet canın istedgnde epilasyon aleti hatta canın istedginde 1 metre örgü bile yapma hakkına sahipsin:roflol: ben cok utanıorm bu konularda yani kolumu bile alıorm hatta nişanlım koluma dokunsa tüyler azcık cıkmıs mı acaba dokundugunda bişey hissedio mu die tırsıom kolumu vermemeye gayret ediom off evlennce o uyurken yeni cıkmaya calısan tüyleri mi almaya calıscam:jeyyar: yani tüm evli bayanlar mı böle diken üsütnde :acabaaa:uhm::uhm:

once hamilelik korkusu..
simdi kil tuy derdi..
biraz rahat olsana kuzum ya.. sen de sayiyla olan tuy karsindakinde ormanla olcak..
elbette uzuycak elbette gorulcek yani..
arayi cok acmadan en temiz yontemlerle halledikceksin o kadar..

once hamilelik korkusu..
simdi kil tuy derdi..
biraz rahat olsana kuzum ya.. sen de sayiyla olan tuy karsindakinde ormanla olcak..
elbette uzuycak elbette gorulcek yani..
arayi cok acmadan en temiz yontemlerle halledikceksin o kadar..

:roflol::roflol::walla cok haklısın ama bu iki korku beni dehşete düşürüyor sevgilimle 1,5 senedr beraberz 5 aylık nişanlıym ama su tüyler yüzünden hep sevgilimle arama mesafe koydum halbukisi tüylü bi kız diilim ama utanıorm beni pürüssz görsn istiorm hep küçük bi tüy görcek die aklım cıkıoo demekki ben de bi sorun var :kedi: gösterdgn ilgi için tşkler..

bu kadar panikleme, evlenince kilini da tuyunu de gorecek rahat ol biraz :p

valla bana kalirsa bu kadar ufak tefek seyleri dert etme..
kildan tuyden meseleler yahu.. gerek yok bu kadar buyutmene.. birak tuylu gorsun ne oluyo yani dunyanin sonu mu geliyo?
valla anneme sormustum ben, gencken nasil hallediyodun bu kil tuy isini diye? kizim deli misin tarlada bahcede kosturmaktan is gucten pilimiz biterdi insanda kil gorcek hal mi kalirdi o isi yaptigimiza sukretsinler demisti.
salla yani :)

valla bana kalirsa bu kadar ufak tefek seyleri dert etme..
kildan tuyden meseleler yahu.. gerek yok bu kadar buyutmene.. birak tuylu gorsun ne oluyo yani dunyanin sonu mu geliyo?
valla anneme sormustum ben, gencken nasil hallediyodun bu kil tuy isini diye? kizim deli misin tarlada bahcede kosturmaktan is gucten pilimiz biterdi insanda kil gorcek hal mi kalirdi o isi yaptigimiza sukretsinler demisti.
salla yani :)

alkisalkisalkis içten paylaşım için teşekürler

bu kadar panikleme, evlenince kilini da tuyunu de gorecek rahat ol biraz :p

ee beni öyle görsün de dısarıda taş gibi pürüssüz hatunları görüncee onları anadan doğma öle sancak die korkuom :roflol::roflol:
hem bakımlı hem de kıskancımda paranoyaklıkta üstüme yoktur sölemesi ayıpzemuszemus

ee beni öyle görsün de dısarıda taş gibi pürüssüz hatunları görüncee onları anadan doğma öle sancak die korkuom :roflol::roflol:
hem bakımlı hem de kıskancımda paranoyaklıkta üstüme yoktur sölemesi ayıpzemuszemus

evlenince normale donersin, bosuna bu kadar panik yapmisim dersinhihoyyyt

yok be canım utanıcak bişey herşyiylşe seviyor seni sende çekinmiyorsun bi müddet sonra.. elbette tüylü durmuyorsun 15 günde bi alsan yetiyor .. hatta hamiş olunca özel bölgeyi göremiyorsun eşin almanda yardımcı oluyor hiç merak etme emi :1hug:

Ben sadece sözlüme karşı değil genel olarak tüy konusunda takıntılı biriyimdir :) Bir yerimde ufak bi kıl olsun onu almadan rahat edemem.Annem böyle yetiştirdi ama benimkisi biraz abartılı oldu :)

3 yıldır birlikte olduğumuz için herşeyimi biliyor bazen kızıyor bana bırak uzasın öyle alırsın diyor :)
Bunlar doğal şeyler çok sorun etmemek lazım bence opuyorumnanaktan

sonucta onlar bizim evleneceğimiz insanlaar hadi kıl tüy derdini
halledersn göstermessin bilmem ne
ama allah kimselere vermesin hasta oldugunu düşün yani insan hastalıkta daha kötü durumlara düşüyo ve bizim yanımızda ilk olacak kişi kocamız bence rahat ol
rahat derken elbette saldım cayıra mevlam kayıra olmas ama yani bunlar gercekten minicik mini minacık şeyler

Bende çok utanıyordun ama bi arkadaş da yazmış bizdekilerden onlarda yığınla var. Evlenince düzeliyo. Sürekli kıl peşinde nasıl gezcen ama ben nereye gitsem taşırım epilasyon cihazımı mümkün olduğunca dikkat ederim yani

evlilik bu her halimiz görünecek onunda seninde erkeklerin yokmu sanki onlar öyle diken üstünde değil sen rahat ol kasma kendiniyerimseniben

benim sevgili sevglm de alıştı valla kıl görmeye,sonuçta ufakken kılları alamazsın ki,hadi bacaklar koltukaltı bi derece de,özel bölgeleri hep pürüssüz yapmak için jilet kullanmak gerekir anca.insanın kaşı bile bgn alınıo yrn fırtlıo

ben bi dergide okumuştum böle bi kaç erkekle röportaj yapmışlar ve erkekler bayanlardaki bu tüylere kıllara hiç dikkat etmiyormuş ( en azından röportoj yaptıkları) yani biz boşuna kasıyoruz erkekler hiç dikkat etmiyo bile üstelik eşinden utanmana gerek yok çünkü aşık olan insan her haliyle seviyo takmıyo hiç bişeyi tabi takmıyolar die kendimizi iyice salmayalımda :)

Herşeyi ne kadar çok kafana takıp abartıyorsun böyle...
Rahat ol biraz ya.
Kıl bu uzicak tabiki sende uzadiği zaman alıcaksın işte daha ne.Görse nolur eşin yani.. Çok mu büyük sorun bu?

canım bende evlenmeden önce çok takıyodum bu meseleye ama bi arkadasımızın dediği gibi onlar bizden daha feci durumdalar.eşimi görünce kendime baya baya hayran kaldım.:)).sonuçta bizim her yerimizden tüy kıl yün fışkırmıyo :))) sadece yapılması gereken zamanda temizliğini yap ve rahat ol..

Canım merak etme kıl ne ki herşeyi görüyorlar:roflol: Ben sir yaptırıyorum kafam rahat 1 ay...Bu şekilde yaparsan sorun kalmazyerimseniben

Aman böyle şeyleride hiç dert etmedim yahu ben acaba erkek mi olacaktım kış günü zaten bacaklarımı almam desem yalan olmas ancak dr. gideceksem alırım oramı da ayda 1 kere ağdayla alırım hatta biraz daha geç kalırsam eşim almayacak mısın artık şunları der evlendikten sonra zaten ne kadar boşuna kasmışsın kendini anlarsın tabi ben kadar da olma çok üşeniyorum ya napim.

Back