ayni sey benim arkadasmin basina geldi,
sohbet odasinda bir bayanla tanisiyor 4 ay filan konusuyorlar arkadasim etkileniyor ve bayanda beni arkadas olarak mi yoksa sevgili olarak mi görüyorsun diyor,arkadasimda arkadas diyemem senden etkilendim diyor ve ondan sonra askim canim cicim muhabbetleri basliyor..
4 ay sonunda o bayanin msnden birisi oturum aciyor ve arkadasma sen kimsin diyor ne demek bu filan diye konu basliyor ve o adam ben bu kadinin ugrunda ölecegini dedigi adamim diyor arkadasim sok oluyor,sonra ortaya cikiyor ki bayanin msnden 21 erkek ekli ve hepsinede ayni sekilde konusmus..bu adam kadindan süpheleniyor sifresini kiriyor,aksam olmus yine bayan gelmis arkadasma canm seni cok özledim demis oda hangi canini 1. m i 21. demis neyse konusmuslar filan kadin özür dilemis arkadasm bidaha konusmak istemedgni söyleyince bayan zaten istesemde görüsemem cünkü ben evliyim ve 2 tanede cocugum var demis..esinin ilgisizliginden dolayi arkadasi böyle sohbete gir zaman gecer demis...ve arkadasima seni seviyorm sadece sana karsi bisyler hissettim demis,bir hafta sonra bulusacaklarken böyle bir olay olmus arkadasm esine ve cocuklarina karsi kendini sorumlu hissetigi icin sinir krizi gecirdi ve ilac tedavsine basladi...o bayan sifreyi kiran adamlada görüsmüs... ve kadin herkese baska isimler demis arkadasima melisa,baska birinede alara..yasi 28 mis ama arkadasima 23 demis arkadasimda 23 yasnda ve ögretmen
evli bir bayanin bunu yapmasi cok cirkin ve yanlis esiyle anlasamiyorsa sorunlari varsa ve ilgi yok diyorsa ayrilsin herkes yoluna baksin..benim arkadasim hala kendine gelemedi...
bir erkek yapinca kiyametleri kopariyorz ama bir bayanda bunu yapiyor ve konustugu erkeklerden biride evliymis yani bilemiyorum cok yazik oluyor iliskilere internet cikti mertlk bozuldu bunu söyler bunu bilirim...