Evli bayan arkadaşimin internet aşki

ecemm09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2008
9
0
arkadaşlar çalıştığım işyerinde samimi olduğum bayan arkadaşım geçenlerde bana içini döktü.işimiz sebebi ile akşama kadar net karşısındayız eşiyle arasında olan sorunlardan dolayı boşlukta olduğu bir an şu arkadaşlık sitelerine üye olmuş ve ordan biriyle arkadaşlık kurmuş.tabii kendine bekar diye nitelendirerek(bu daha kötüsü) çocukta bekarmış 7-8 ay bu şekilde msnden ve telden sohbet şeklinde devam etmiş ee tabii çocuk artık görüşmek istemiş ve cidden karşılıklı birbirlerini çok alışmışlarmı sevmişlermi oda bilmiyor ama onsuz bir an bile geçirmek istemiyormuş ve bana daha yeni anlattı nasıl sakladı bu kadar hayrett neyse çocuk baktı olmuyor yanına gelmek istemiş ee tabi benim arkadaş korkuyor sonunda çocuğa açıklamış uzun bir maille çocuk da resmen ağlamış telde hayatımı mahvettin diye çok üzüldüm çok kızdım hatta arkadaş bile kalmayacağım senle dedim ama sen benim en iyi arkadaşımsın sen de böyle yapma dedi hatadan döndüm dedi sizce ne denir bu işe onada hak vermelimiyim....:çok üzgünüm::sm_confused:.

Çocuğa gerçeği söylemekle en doğrusunu yapmış.Önemli olan bundan sonra ki tavrı.Kendine çeki düzen vermeli aklını başına almalı.Eğer grçekten bu hatadan sıyrılmak istiyorsa destek olabilirsiniz.

yaptiği elbette çok yanlış, mide bulandırıcı.
şayet eşi ile problemleri varsa boşansın ne halt yiyosa yesin.
evliyken bunlari yapma gereği duyması niye?
şayet yaptigi yanlişin farkına vardiysa ve pişmanlıgında samimi ise arkadaş kalmanızda sorun yok, kalmamanız yeni yanlışlara itebilir onu. zira boşlukta sanırım, basmıyo kafası.
ama gözlemle lütfen, tekrar böyle birşeye yeltendigini hissedersen işte o zaman aç ağzını yum gözünü hihoyyyt

densiz kadinn
o cocuk canina kiysa simdii
o mesuliyeti nasil kaldiracakk
hic mi vicdan azabi cekmeyecekk

yaptiği elbette çok yanlış, mide bulandırıcı.
şayet eşi ile problemleri varsa boşansın ne halt yiyosa yesin.
evliyken bunlari yapma gereği duyması niye?
şayet yaptigi yanlişin farkına vardiysa ve pişmanlıgında samimi ise arkadaş kalmanızda sorun yok, kalmamanız yeni yanlışlara itebilir onu. zira boşlukta sanırım, basmıyo kafası.
ama gözlemle lütfen, tekrar böyle birşeye yeltendigini hissedersen işte o zaman aç ağzını yum gözünü hihoyyyt

bencede çok yalnış bir davranış:kızgın:
evli bir kadına hiç yakışmayan çirkin bir davranış-tatlicadiarzu-
gurba prenses'in yazdıklarına aynen katılıyorum

Bence arkadaşlığın sırf bu yüzden bitirme hemen. Bu onun sorunu. Evet ahlaksız davranmış,ama araya mesafe koy bence. Böyle insanlardan zarar gelebilir.Kocası duysa işin içine seni bile sokabilir. O laftan anlamaz bence. Bırak kendi yoluna. Su testisi su yolunda kırılırmış. Her mutsuz olan kadın aldatsaydı dünyada evlilik yada kadın diye bişey kalmazdı.Ar kılıfı kalmamış onun.

yani boşluktaydım da ne demek oluyor ya,bu lafı anlayamiyorum...
vicdanen ne kadar rahat ki,aylarca sürdürebiliyor bu durumu...
ben üzülüyorum,bu tip insancıklara...
ne istediğini bilmeyen,arayış içinde olan,doyumsuz olan bu insanlarda mantık aramak yanlış bence...
eğer eşiyle çözemediği problemlr varsa,ya da eşi yetmiyorsa ona boşansın...
sonrada netteki bütün adamlarla arkadaşlık etsin...
şimdi yalan söyleyerek,üzdüğü o adam ,o sinirle evine gelse,eşine bütün olanları anlatsa
sonuç ne olur sizce...
Allahım akıl ver...
sevgiler...

insan her boşluğa düşütüğünde arkadaşlık sıtesıne üye olacaksa vay halımıze...

bır ay ıkı ay anlarızda 6 ay..eşını aldatmış...

eğer çocuk görüşmek istemezseydı devam mı edecektı..

erkek veya kadının birbirini aldatması kadar kötü birşey yok..

Aldatıyorum nasılsa eşım bılmıyor..Pekı rabbım görmuyor mu..

Bunu vicdanı hesabı nasıl verılecek..

rabbım kımsenın başına boyle olay vermesın..

İnşanlah hatasını tekrarlamaz...

canım eğer arkadışının başka sevmediğin bur huyu yoksa arkadaşlığını bitirme derim. onu yaptığı şeyin kötü olduğu konusunda ikna etmeye çalış. eğer sende ondan uzak durursan daha kötü şeyler yapabilir. anlatmış ve sana büyük bir sorumlulk düşmüş. bu sırrı herkez taşıyamaz dikkat et. ve onu yeniden kazanmaya çalış. allah onada akıl fikir versin sanada bu sırrı taşıma sabrı .

Gerçekten şok edici bir durum. Bu ne ya ben anlamıyorum bu zihniyetteki insanları ne geçti eline şimdi dahamı iyi oldu tanıştığı çocuk dahamı mutlu etti onu. insanların kendi elinde evliliğini kurtarmak baktı olmuyor bu şekilde ihanet etmek yerine başka çözüm yolu aranması.

Yaptığı hiç hoş değil doğrusu...
Hem eşini, hem internette tanıştığı insanı herkesi aldatmış resmen...
Nasıl bir boşluksa bu hiç aklım ermiyor... :nazar:
Neyse...
Eğer yanlışının farkına vardıysa ve pişmansa eğer bu yaptığından zamana bırakarak düşünebilirsiniz arkadaşlığınızı... Ama yok aksiyse hala devam edecek gibiyse uzaklaşmanızı tavsiye ederim kaydirigubbakcemile

Kadın ya da erkek farketmez..
İnsanların eşlerini aldatma bahanelerine bayılıyorum ben!Çok üzgünüm çoook
Boşluktaymış..:1shok::1shok:
Allahım biz çok dolu yaşıyoruz sanıyor bu kişiler acep?:nazar:

eşiyle problemı kocasının aldatmasıysa bosanması lazım bu eger intikamsa...hepimizin eşleriyle problemi var care baskasında mı aramak bu yazdıklarım sebeb degılse...bence cok cırkın bı hareket gencecık bı cocugun umutlarıyla oynamıs b u sadece zayıf kadınlara yakışan bırsey

ya kadınlar da aldatıyor işte sadece erkekler değil insnaın aklı selim olacak b uhatadan dönmesi iyi de olan o bekar çocuga olmuş artık kime güvenecek ki...

bence yargılamadan once bıraz dusunmek lazım elbettekı cırkın bı durum cok cok kotu hatta ama kımbılır hangı psıkolojıyle yaptı eger cok pısmansa ve duzelmek ıstıyor sa destek olun arkadasınıza sevgiler..

arkadaşın yaptığı yanlışın farkına varmış diyeceğim ya geç olmuş.Arkadaşınla arandaki bağ önemli yinede destek olabilirsin, ama güvenebilirmisin o ayrı.

bu son derece iğrenç bişey.her boşlığa düşen evli insan kendini arkadaş sitesine atarsa ohooooooo.anlamıyorum şu tip kadın ve erkekleri.çok yanlış bunlar ya.ne cesaretle kalkışıyolar.ya eşlri öğrense.utanca bak .Allah ıslah etsin.benim arkadaşım yıllar önce lisedeyken evli biriyle görüşmeye başlamıştı ve söylemişti bana.bende ya onla hemen kesersin ben dostun olarak yanında olurum ya onla görüşürsün ben birdaha asla hayatında yer almam dedim.bitirdi ilişkisini.senin arkadaşında kesmiş.ama dikkat et bence.temkinli ol.gene yaprsa kes at görüşme bence.

X