arkadaşlar çalıştığım işyerinde samimi olduğum bayan arkadaşım geçenlerde bana içini döktü.işimiz sebebi ile akşama kadar net karşısındayız eşiyle arasında olan sorunlardan dolayı boşlukta olduğu bir an şu arkadaşlık sitelerine üye olmuş ve ordan biriyle arkadaşlık kurmuş.tabii kendine bekar diye nitelendirerek(bu daha kötüsü) çocukta bekarmış 7-8 ay bu şekilde msnden ve telden sohbet şeklinde devam etmiş ee tabii çocuk artık görüşmek istemiş ve cidden karşılıklı birbirlerini çok alışmışlarmı sevmişlermi oda bilmiyor ama onsuz bir an bile geçirmek istemiyormuş ve bana daha yeni anlattı nasıl sakladı bu kadar hayrett neyse çocuk baktı olmuyor yanına gelmek istemiş ee tabi benim arkadaş korkuyor sonunda çocuğa açıklamış uzun bir maille çocuk da resmen ağlamış telde hayatımı mahvettin diye çok üzüldüm çok kızdım hatta arkadaş bile kalmayacağım senle dedim ama sen benim en iyi arkadaşımsın sen de böyle yapma dedi hatadan döndüm dedi sizce ne denir bu işe onada hak vermelimiyim....:çok üzgünüm::sm_confused:.