- Konu Sahibi 26yasindayim
-
tanışma öncesi ailenle konuşmalısın hakana davrandıkları gibi davranırlarsa arada tatsızlık olur.
birlikte olmuşsun ama bence bu çok büyütülecek bişey değil erkek arkadaşınında tekrar istemesi çok normal ve bunu sık sık sana teklif edecektir. sende bazı şeyleri yaşamak istiyorsan bu kadar set çekmeye gerek yok hergün birlikte ol demiyorum ama evlenene kadar birdaha yapmıycam demişsin.
ayrıca istanbulda buluşamama olayınıza da çok güldüm kısmet değilmiş
eğer memleketler uzaksa söz kesilebilir ya da en azından söz verilir nişan için tarih belirlenir
ama benim aklıma asıl takılan devamını getirme isteğiniz
başınıza bir iş gelse açıklayabilir misin ailene? onlar "olmuş canım napalım" diyebilecek kadar rahat bir aile mi?
kendin hayat görüşüne aykırı bulmuyor olabilirsin ama evli insanlardan çok duyduyumuz kazaları yaşarsan aiklene nasıl açıklarsın bir düşün.
hem bu en güzel en özel durumu evliliğinizde keşfetmek gibisi olabilir mi?
evliliğin ne gibi bir cazip yanı kalacak sevgilin için siz zaten evli gibi yaşadıktan sonra?
lütfen canım; nefsinize hakim olun...
hayırlı olsun ilk görüşme aslında tanışma olur ama siz farklı şehirlerde olduğunuz için söz kesilmesi lazım.
baban bence seni vermek istemiyor genelde babalar kızlarına düşkün olur benim babamda bana çok düşkündür.
herkesin görüşü farklı ama şahsi fikrim ikinizde istedikten sonra bişeyler yaşamanız çok normal
bu arada bizimde bir akrabamız pilot diyarbakırda görev yapıyor. bildiğim kadarıyla tayininiz doğuda hava üssü olan bir yere çıkması lazım.
ömür boyu mutluluklar dilerim
son durum ne tatlım...
Hayırlısı olsun tatlım...
Evlenmeden önce ilişkiye girmek ne yazıkki bi çok sorunuda beraberinde getiriyor..umarım eşin gerçekten hakettiğin değeri sana veriyordur...
Anlık bi şeyle yapılanı umarım bi ömür boyu mutluluğa çevirirsiniz...
evet hakanda aynı şeyi söyledi havva üssü olan yerlere tayini çıkarmış
oda belirli illermiş diyarbakır malatya gibi birkaç il dedi bakalım hayırlısı
söz olacak sonra nişan takılacak canım
ocak ayında orduevinden yer ayırtacağım diyor ona göre düğün ankarada olacak ama
benim huysuz babam buna ne diyecek bakalım
Ocak ayında düğün mü?yoksa nişan mı olacak?
orduevinde olduğuna göre düğün olmalı..
Nişan kız tarafında yapılır çünkü..
Babam ne diyecek demekle neyi kastettin?düğün tarihinin yakın olmasına mı huysuzluk çıkartır yani?
sen çok sıkıntı çekmezsin sonuçta lojmanda oturcaksın. bizim akrabamız diyarbakırda pilot demiştim. çok sık göreve gidiyorlar diyarbakırda ama ırak ve tüm doğu illerde hava operasyonu falan yapılınca gidiyorlar. evine çok vakit ayıramıyormuş eşi anlatmıştı
bu konu ile ilgisi yok ama merak ettim belki akrabanızdan dolayı sen biliyorsundur
hakan bana bugüne kadar hiç maaşın ne kadar diye hiç sormadı
bende hiç sormadım ama merak ediyorum
hiç konusu açılmadığı için sormadım sanki paraya önem veriyormuşum gibi sormak istemedim
askeriyede bir pilotun maaşı ne kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?