• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlar lütfen yardımcı olun

tanışma öncesi ailenle konuşmalısın hakana davrandıkları gibi davranırlarsa arada tatsızlık olur.
birlikte olmuşsun ama bence bu çok büyütülecek bişey değil erkek arkadaşınında tekrar istemesi çok normal ve bunu sık sık sana teklif edecektir. sende bazı şeyleri yaşamak istiyorsan bu kadar set çekmeye gerek yok hergün birlikte ol demiyorum ama evlenene kadar birdaha yapmıycam demişsin.
ayrıca istanbulda buluşamama olayınıza da çok güldüm kısmet değilmiş

tamam hakana babam abim biraz kötü davrandı ama ailesine öyle davranamaz zaten annemde müsade etmez
hakan birlikte olmaya taktı kafayı her telefon konuşmamızda bir şekilde ima ediyor
bende istiyorum ama bir kere oldu diye evli gibi devamını da yaşamak istemiyorum

ya neden bi kere oldu diye sürekli olmak zorunda ki :S
anlamis degilim ay cidden ben yapsam zaten cok pisman olurdum yaptigina yapacagina pismn ederdm sevgilimi
ya sizde de biraz kararsizlik gördüm..
hani yapmak istemiyorum diyorsunz bende istiyorum diyorsunuz yapmak istiyorsaniz
yapacaksanizda burda yzilanlarla mi karar vereceksiniz..
bilmem ama ben artik rahatsiz olmaya basladim. yaptim,yapacak,yapmak istiyor ben istiyorum
istiyosan yaparsin kimse sana yap yada yapma demez...

eğer memleketler uzaksa söz kesilebilir ya da en azından söz verilir nişan için tarih belirlenir
ama benim aklıma asıl takılan devamını getirme isteğiniz :(
başınıza bir iş gelse açıklayabilir misin ailene? onlar "olmuş canım napalım" diyebilecek kadar rahat bir aile mi?
kendin hayat görüşüne aykırı bulmuyor olabilirsin ama evli insanlardan çok duyduyumuz kazaları yaşarsan aiklene nasıl açıklarsın bir düşün.
hem bu en güzel en özel durumu evliliğinizde keşfetmek gibisi olabilir mi?
evliliğin ne gibi bir cazip yanı kalacak sevgilin için siz zaten evli gibi yaşadıktan sonra?
lütfen canım; nefsinize hakim olun...

eğer memleketler uzaksa söz kesilebilir ya da en azından söz verilir nişan için tarih belirlenir
ama benim aklıma asıl takılan devamını getirme isteğiniz :(
başınıza bir iş gelse açıklayabilir misin ailene? onlar "olmuş canım napalım" diyebilecek kadar rahat bir aile mi?
kendin hayat görüşüne aykırı bulmuyor olabilirsin ama evli insanlardan çok duyduyumuz kazaları yaşarsan aiklene nasıl açıklarsın bir düşün.
hem bu en güzel en özel durumu evliliğinizde keşfetmek gibisi olabilir mi?
evliliğin ne gibi bir cazip yanı kalacak sevgilin için siz zaten evli gibi yaşadıktan sonra?
lütfen canım; nefsinize hakim olun...

haklısın canım evlendiğim güne özel birşeyler kalmalı
bizim şehirler uzak olduğunna göre söz kesilir nişan tarihi belirlenir

aileler ilk defa birbirini göreceği için tereddüt ettim ama babam ilki tanışma olur annemde insanlar uzaktan geliyor söz kesilir demiş babamda kız alıyorlar gerekirse iki üç defa gelirler demiş şaka yaptığına eminimde

hayırlı olsun ilk görüşme aslında tanışma olur ama siz farklı şehirlerde olduğunuz için söz kesilmesi lazım.
baban bence seni vermek istemiyor genelde babalar kızlarına düşkün olur benim babamda bana çok düşkündür.
herkesin görüşü farklı ama şahsi fikrim ikinizde istedikten sonra bişeyler yaşamanız çok normal
bu arada bizimde bir akrabamız pilot diyarbakırda görev yapıyor. bildiğim kadarıyla tayininiz doğuda hava üssü olan bir yere çıkması lazım.
ömür boyu mutluluklar dilerim

şehirler birbirine uzak..ailenle görüşüp söz mü? tanışma mı? netleştirmen gerekir.
tanışma da olabilir, söz de olabilir..
hakan ın acelesi ne?tanışma olsa ne olur ki?ille de söz diye tutturuyor..:15:
hayırlısı olsun..gelişmeleri bekliyoruz..:42:

zaten tanışma olsa bile farkeden bişey yok bir sonraki görüşmeleri nişan falan olması lazım çünkü şehirler uzak git gel erkek tarafı için zor

hakan bana haber vermeden istanbula eğitime gitmiş çok sinirliyim ona
bahaneside hazır bana ulaşamamış
bir hafta sürecekmiş
önce bir netleştirmem lazım tanışmamı yoksa söz mü olacak

hayırlı olsun ilk görüşme aslında tanışma olur ama siz farklı şehirlerde olduğunuz için söz kesilmesi lazım.
baban bence seni vermek istemiyor genelde babalar kızlarına düşkün olur benim babamda bana çok düşkündür.
herkesin görüşü farklı ama şahsi fikrim ikinizde istedikten sonra bişeyler yaşamanız çok normal
bu arada bizimde bir akrabamız pilot diyarbakırda görev yapıyor. bildiğim kadarıyla tayininiz doğuda hava üssü olan bir yere çıkması lazım.
ömür boyu mutluluklar dilerim

evet hakanda aynı şeyi söyledi havva üssü olan yerlere tayini çıkarmış
oda belirli illermiş diyarbakır malatya gibi birkaç il dedi bakalım hayırlısı

Hayırlısı olsun tatlım...
Evlenmeden önce ilişkiye girmek ne yazıkki bi çok sorunuda beraberinde getiriyor..umarım eşin gerçekten hakettiğin değeri sana veriyordur...
Anlık bi şeyle yapılanı umarım bi ömür boyu mutluluğa çevirirsiniz...

Hayırlısı olsun tatlım...
Evlenmeden önce ilişkiye girmek ne yazıkki bi çok sorunuda beraberinde getiriyor..umarım eşin gerçekten hakettiğin değeri sana veriyordur...
Anlık bi şeyle yapılanı umarım bi ömür boyu mutluluğa çevirirsiniz...

önemli olan evlilik sürecinde biribirimizi yıpratmamak bunu atlatırsak mutlu olacağımıza inanıyorum
iyi dileklerin için tşk ederim

evet hakanda aynı şeyi söyledi havva üssü olan yerlere tayini çıkarmış
oda belirli illermiş diyarbakır malatya gibi birkaç il dedi bakalım hayırlısı

sen çok sıkıntı çekmezsin sonuçta lojmanda oturcaksın. bizim akrabamız diyarbakırda pilot demiştim. çok sık göreve gidiyorlar diyarbakırda ama ırak ve tüm doğu illerde hava operasyonu falan yapılınca gidiyorlar. evine çok vakit ayıramıyormuş eşi anlatmıştı

söz olacak sonra nişan takılacak canım
ocak ayında orduevinden yer ayırtacağım diyor ona göre düğün ankarada olacak ama
benim huysuz babam buna ne diyecek bakalım

Ocak ayında düğün mü?yoksa nişan mı olacak?
orduevinde olduğuna göre düğün olmalı..
Nişan kız tarafında yapılır çünkü..
Babam ne diyecek demekle neyi kastettin?düğün tarihinin yakın olmasına mı huysuzluk çıkartır yani?

Ocak ayında düğün mü?yoksa nişan mı olacak?
orduevinde olduğuna göre düğün olmalı..
Nişan kız tarafında yapılır çünkü..
Babam ne diyecek demekle neyi kastettin?düğün tarihinin yakın olmasına mı huysuzluk çıkartır yani?

yok düğün ocakta değil canım
hakan orduevine yaz için ocak ayında yer ayırtması gerekiyormuş
babam edirnede düğün isteyecektir
belki iki düğün olabilir
bana kalsa nikah yeter
hiç sevmem düğün tantanasını

sen çok sıkıntı çekmezsin sonuçta lojmanda oturcaksın. bizim akrabamız diyarbakırda pilot demiştim. çok sık göreve gidiyorlar diyarbakırda ama ırak ve tüm doğu illerde hava operasyonu falan yapılınca gidiyorlar. evine çok vakit ayıramıyormuş eşi anlatmıştı

bu konu ile ilgisi yok ama merak ettim belki akrabanızdan dolayı sen biliyorsundur
hakan bana bugüne kadar hiç maaşın ne kadar diye hiç sormadı
bende hiç sormadım ama merak ediyorum
hiç konusu açılmadığı için sormadım sanki paraya önem veriyormuşum gibi sormak istemedim
askeriyede bir pilotun maaşı ne kadar acaba

Son düzenleme:
bu konu ile ilgisi yok ama merak ettim belki akrabanızdan dolayı sen biliyorsundur
hakan bana bugüne kadar hiç maaşın ne kadar diye hiç sormadı
bende hiç sormadım ama merak ediyorum
hiç konusu açılmadığı için sormadım sanki paraya önem veriyormuşum gibi sormak istemedim
askeriyede bir pilotun maaşı ne kadar acaba

emin değilim yanlış biliyorumda olabilir
ama 6000 ytl falan maaş alıyordu
tabi rütbeye göre değişiyordur ama pilot maaşları genelde yüksek oluyor
harp okuluna girenlerin hepsi pilot olamıyor. hava harp okulunun en kusursuz öğrencileri pilot oluyorlar
birçok aşamadan geçiyorlar. çok iyi bir matematik zekası gerekiyormuş
aslında sorabilirsin abes bir durum değil ben erkek arkadaşımın ne kadar maaş aldığını bilirim

Back