Evli arkadaşlar lütfen yardımcı olun

Bir roman okuyor gb okuyorum ..
meraklada sonunu beklıyorum ? pek iiyi başlamamış ama bakalım mutlu son mu olucak merak ettım

aileniz sevgilinize karşı çok saygısızlık yapmış..
bu eğer evlenırsenız sevgiliniz tarafından her boslukta sızın yuzunuze vurulcak emın olabılırsın ..
kımse kımsenın kotu hıssettırılmıs halını unutmuyor
annenız '' benım sana guvenım sonsuz '' demiş ya orda gözlerim bugulandı ..
yazık kadın size gerçekten inanıyor .. anne işte .. konduramıyor evladına hataları ..

sevgilinin evlenmeyi oyun sanması ayrıca kafa karıstııcı .. sankı evlılık hadı deyınce olcak bıseymıs gb basıte alması
hele kı aman neolcak hamıle ol evlenırz olur bıter gb bır sonuca varması ayrıca sıkıntı ..
bence o hala işin eğlencesinde .. evlılık cok agır bır sorumluluk .. inşallah bunu ıdrak eder .

genel olarak sevıyorsun , sevılıyorsun .. butun olumsuzluklara rağmen İnşallah çok ama çok mutlu ve guzel bır hayatınız olur
hakkınızda hayrlısı neyse oyle olsun

birdaha yapmak istemiyorsan tabikide yapma soucta illa bi kere oldu diye yapmak zorunda degilsn..
ama nedense devami gelir diye düsünüyorum senin acindan degil erkek acisindan bunu diyorum,simdiye kadr olmamis ama oluncada onlar icin önemli
olmuyor..tabiki haddime degil karismak ama yapmamalisin birdaha sanane de diyebilirsin bana,hakkin ama ne bileyim annen güvenim tam diyor ben kiyamiyorum böyle olunca,
geri kafali durabilirim ama bence gerkesiz yakinlasmalardan kacinilmali ya ben ne bileyim o zaman pek inanmiyorum sevginin safligina kendi acimdan diyorum yanlis anlamani istemem...

sanırım bende baya cahilim ben prezervatif gibi bişey görmedim zaten bendede öyle bişey bulunmaz.

1.zaten sende degil sevgilinde bulunmasi gerekir
2.korunup korunmadigini bilmen icin illa prezervatif görmen gerekmez

evli olmadiginiz halde sevgilinin ailesiyle, helede sevgilin yokken kalman bence cok sacma
sevgilin seni zorlamis tartismis olabilirsiniz
ama bu seni onun ailesinin gözünde sadece "basit" kilar
istemissiniz birlikte olmussunuz.. neyin pismanligini yasiyosun?
madem yaptin bisi arkasinda durmasinida bilmen gerek
hem zaten son pismanlik fayda etmez
bikez yasandi diye hep olur düsüncesine kapilmasida gayet normal, erkek sonucta

nikah konusuna gelince aceleci davranip, abarti bi sekilde rahat olmasi cok tuhaf
her istediginde rahatca senle beraber olmak icin yapiyo olabilir dikkat et
ama tabi yinede günahini almak istemem, ailenle tanismis sonucta...

ben bugün hastalandım en azından hamile olma gibi bir riskim kalmadı. sabah müstakbel kayınvalidem beni kahvaltıya çağırdı. konu tanışmaya geldi bir gün ayarlancak tanışmaya gelecekler tabi hakanın izin günleri belli olmadığı uygun olduğu bir zaman ayarlanacak. böyle tanışma faslında aileler telefonla görüşmesi gerekirmi yoksa ailemle ben görüşüp şu zaman gelmek istiyorlarmı demek daha uygun olur.
ben istemedikten sonra tabi ki ikincisi veya sonrası olmaz ama hakan bu duruma baya bozuluyor. sabah eve beni almaya gelince evde yanlızdım biraz sıkıştırmaya çalıştı ben izin vermeyince sen benden o günden sonra uzaklaşmaya başladın diye surat astı.

bende otobüs şöförü sandım son yorumlara bakınca..e askerlik çok güzel bir meslek...acaba şehit haberlerinden mi bu huysuzlukları ailenizin ? o taraftan da bakmak lazım..

aslında annem hakanı çok beğenmiş. ablam evlilik için erken diyordu ama hakanı tanıyınca çok beğendim birbirinize yakışmışsınız dedi. babamla abim çok sıcak bakmıyorlar asker olması işinin riskli olması babam bu yönleri düşünüyor. kadere inanmak lazım bir asker değilde bir öğretmenle evlensen yaşayacağım kaderin değişeceğine inanmıyorum

zaten hakan bana farkındamısın baban anneannen ve abin resmen beni aşağıladılar dedi.
sonuçta ben iki yıl okudum ve laborantım öyle çok iyi bir mesleğim yok tek avantajım devlet memuruyum
sonuçta harp okuluna girmek hiç kolay değil biliyorum çok iyi bir mesleği var babam bunların hepsinin farkında ama bilerek böyle davrandı

normalde bakmam ama eski konularına göz attım anlatış biçimin çok hoşuma gittiği için... bakarken dikkatimi çeken şeyler oldu. erkek arkadaşın evinize gelip gittiği için çıkarken, ev sahibeniz anneni aramış ya hani, askerle çıkıyor yarın doğuya gider bu kız filan diye:))) tövbe est. annenin olaydan haberi yok mu şimdi Allah aşkına? yeni haber veriyor gibi anlatıyorsun annene ama ben ailenizin her şeyi bildiğini düşünüyorum. bir diğer konuda da kayınvalide adayınızın sizi aşağılaması olayı var o kitaplardan sen ne anlarsın gibisinden. ailenin vermiş olduğu tepki de bunun karşılığı mı acaba diye düşündüm. face de sevgilinin eski sevgilisi olabileceğini sandığınız kişiye karşılık da bir sapığınızın olduğu aklıma geldi. senaryo yazıyorum valla. :))) sevgilin burayı okuyor mu yoksa? eğer öyleyse sileyim.

beraber olma konusuna gelince kendin istemiş ve beraber olmuşsun, hemen ardından da onu Pakistan a yollarken ağlayarak nolacak benim halime getirmişsin olayı, demek ki bu işler böyle oluyor haberimiz yok. bi de üste çıkmak gerekiyor anlaşılan. masum prenses olmak lazım demek ki bunlara. düşündüklerim bunlar kızma sakın. :))

Son düzenleme:
gizli saklı işlerle ailenle aranı bozmamanı tavsiye ederim; bütün gençkızlara bunu tavsiye ederim çünkü her dost her sevgili gelir geçer amaanne baba bakidir hep oldukları yerde kucak açarlar; ne yaşanırsa yaşansın evlada birgün iki gün sırt çevrseler üçüncü gün bağırlarına basarlar; ailen sevgiline ters davranmış olabilir ama bence hemen sevgilinin tarafını tutma; empati yaparsan senin de evladın olsa benzer tepkiler verebileceğini göreceksin (belki daha dozunda ama kesinlikle benzer endişeler taşıyacaksın çünkü)
yaşadığınız şeyi doğru bulmuyorum ama sırf o çizgi aşıldı diye kendini mecbur hissetme ve eğer gerçekten sevgilinle evlenmek istiyorsan ne aileni kır ne de sevgilini;
sevgiline ailenin endişelendiğini ama zamanla alışacaklarını anlatabilirsin; ailene de sevgilinin ne kadar onurlu bir iş yaptığını pekala ifade edebilirsin; bunu inkar edebileceklerini sanmıyorum çünkü eşin yanlışları da olsa vatanını memleketini koruyan bir asker...

konuyu geriden takip etmişim..sevgilinin senle her fırsatı değerlendirmesine kızıyorum açıkçası..buna izin verme sakın birdaha isterse ayrılmakla tehdit et lütfen daha evlenmeden böle şeyler yşamanız hoş değil...

Son düzenleme:
sakın ailenden habersiz nikah kıyma sakın ne kadar iyi insanlar olurlarsa olsunlar aileni ezip geçmiş küçük duruma düşürmüş arkalarından iş çevirmiş olursun. anneciğin babacığın bunu hiç hakediyormu. paşa paşa beklesin kız evi naz evi keşke o iş için acele etmeseydin diycem ama artık olmuş bitmiş

ailenden habersiz nikah kıyma derim cnm ve asla ilişkide kozları onun eline verme ezik durma hakkında hayırlısını en güzelini dilerim canım

ben yorumunuzdan pek bişey anlamadım
ev sahibim tanışma olayından önce bizim evi arayıp eve sürekli erkek aldığımızı söylemiş anneme durumu telefonda izah ettim ama sadece annem biliyordu. bu konuda yazmıştım annemin haberi olduğunu ama oda bir kaç hafta önce öğrenmişti yeni öğrenmiş sayılır
face deki sevgili olayında ne demek istediğinizi anlayamadım erkek arkadaşımın face eski kız arkadaşı yorum yazmış bu sebep yüzünden tartışmıştık sevgilimde face kapatmıştı. benim peşimde eskiden görüştüğüm bir çocuk takılıyordu ruh hastası gibi bişeydi bu kişinin face olayıyla ne ilgisi var anlamadım
sevgilim niye kadınlar kulübünü okusunki anlamadım böyle bir sitenin varlığından bile haberi yoktur çünkü bilgisayara girecek pek vakti yoktur.
ne olacak benim halim diye bir moda girmedim evlenmesek bile kızlığım gitti diye oturup ağlayacak değilim. en azından başkaları gibi erkek arkadaşımla herşeyi yapıp bir gün lazım olur diye kızlık zarımı korumadım. masum prenses bana göre sevgilisi ile yatıpta birtek kızlık zarını korumuş yarın birgün başka adamla evlenirken karşısındaki insanı kandıran kişiye denir
yine de yorumunuz için tşk ederim

Son düzenleme:

her konuda her detay kronolojik olarak verilmiyo o yüzden anlamadan arkadaşı bu şekilde zan altında bırakmanızı hoş bulmadım. tabi ki kend isteğiyle yapmış ama pişmanlık da zaten kendi isteğinle yaptığın birşeyden kendi iradenle aldığın bir karardan dolayı olmaz mı?
dituse arkadaşın yorumunu olgunlukla karşıladığın için tebrik ediyorum. ben yaşadığınız şeyi asla yapmazdım son derece yanlış buluyorum ama bunlar tercihler ve kimse kimsenin tercihlerinin bekçisi değildir. bundan sonrası için çözüm üretmek amacıyla buradayız yoksa hiçbirimiz yargıç ya da savcı ya da avukat değil.
selamlar.

hakanla yaşadıklarımı en yakın arkadaşıma bile anlatamam sonuçta kimseyle paylaşamıyacağım bir durum. buraya yazarak rahatlamak istedim ama bazı yorumları okurken kendimi türk sinemasındaki başrolde oynayan mağdur kız gibi hissettim.
yinede emek verip yazan arkadaşlara tşk ediyorum sonuçta herkesin olaylar karşısındaki düşünceleri farklıdır

seni yargılamıyorum, isteyerek beraber olmuşsunuz ve bu güzel diyorum, ardından hemen evlenmeliyiz moduna geçerek kendi yaptığına üzülen de yine sensin. bu saçma. savunmaya geçmen bile ruh halini yansıtıyor sanki, biraz daha rahat ol madem oldu bitti...

anne konusuysa şöyle, ailemden kimse bilmiyordu vs diyince eski konularınla çelişki gördüm, samimi olarak kendini ifade emiyorsun gibi geldi, bunun nedeni de acaba sevgilinin buraya uğraması endişesi olabilir mi dedim. fotoğrafınız da var ya sonuçta. o bakımdan.

neyse daha net bir ifadeyle, beraber olduğuna ve sevgilin evlenmeyi istediğine göre sorun yok. ailelerden uzakta daha rahat ederiz demişsizn zaten. patavatsızlıklardan uzak olursunuz evet. her zaman için en iyisi budur. ben de isterdim böylesini ama her aday ailesinin burnunun dibinden çıkıyor. :))

evet kimse avukat değil... tamamen yanlış değerlendiriyorsunuz.

ayrıca şunu belirtmek isterim konu sahibine, ben doğu hizmeti yapmış biri olarak, asla doğu kötüdür diyemem. çok iyi bile gelebiliyor insana.

ilk zamanlar niye yaptım diye endişeliydim ama şimdi kendimi öyle hissetmiyorum dediğin gibi zorla yapmadı
evet resmimizi eklemiştim ama dediğim gibi onun pek bilgisayara girecek vakti yok

tanışma öncesi ailenle konuşmalısın hakana davrandıkları gibi davranırlarsa arada tatsızlık olur.
birlikte olmuşsun ama bence bu çok büyütülecek bişey değil erkek arkadaşınında tekrar istemesi çok normal ve bunu sık sık sana teklif edecektir. sende bazı şeyleri yaşamak istiyorsan bu kadar set çekmeye gerek yok hergün birlikte ol demiyorum ama evlenene kadar birdaha yapmıycam demişsin.
ayrıca istanbulda buluşamama olayınıza da çok güldüm kısmet değilmiş

kayınvalidem annemin numarasını almıştı bugün aramış ne zaman müsait olursun tanışmaya gelmek için demiş
annemde hafta sonu olursa özlem için iyi olur demiş
hakan komutanı ile konuşmuş bu hafta değilde önümüzdeki hafta sonu izin vermiş normalde pek arka arkaya iki gün izni olmuyor
şimdi bu tanışma esnasında söz mü kesilecek acaba yoksa sadece tanışma anlamında olup söz için ayrı mı gelecekler
hakan söz kesilecek diyor annemde bilmiyorum nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…