Evli arkadaşlar lütfen yardımcı olun

erkek arkadaşınızın arkanızda olması çok hoşuma gitti ilk yorumunuzdan yola çıkarak yazıyorum kaç tane erkek varki böyle hadi resminikahı yapalım nasılsa evlencektik diyen ve mutlu erkek negüsel allah yardım eder cnmbnm ya sıkılma ailene açıl güzelce anlat kısmet böyleymiş de bundada bir hayır vardır mutlaka bişi yapmışsınız tmm ama arkasında durmayadabilirdi

hep iyi düşünmeye çalışıyorum. mirkanın dediği gibi söz nişan herşeyi sorunsuz halledersek büyük bir engel aşmış oluruz. birde ikimizde ailelerimizden uzak olacağız sanki özgür kafamız daha rahat olur diye düşünüyorum

allahın izniyle hepsi olur cnm bnm yeterki siz alttan alın aileleri sorun çıkarmayın ses yükseltmeyin hiç bu dönemlerden geçerken sizin sevginiz eminim herşeyin üstesinden gelcektir mutluluklar şimdiden bir ömür:81:

haklısın canım tavsiyelerini dikkate alacağım evlilik sırasında yaşanan gerginlikleri etrafımdada çok görüyorum

bence konuyu sadece annene aç babalar biraz daha hassas olur bu konularda sonra annen gerçeği söylemeden babanla konuşup ikna edebilir....

valla bence keske ertesi gun hapi falan alsaydiniz da bebek ihtimali sifir olsaydi. daha saglikli dusunebilirdiniz o zaman..

Öncelikle gizli nikahı aklınızdan çıkartın bence, nüfus müdürlüğünden alınan aile tablosunda evli olduğunuz meydana çıkar.
Bir tanıdığımızın oğlunun başına gelmişti.
Doğuya gitme konusuna gelirsek, ben de eşim için doğuda yerleştim.
Sormak istediğin birşey varsa cevaplandırabilirim.

Bu olayı da anlatayım, adam bir iş için aile tablosu çıkarttırıyor nüfustan, bakıyor bekar oğlu evli yazıyor.
Araştırıyor meğerse oğlu bir sene önce evlenmiş.
Senin de bu şekilde ortaya çıkarsa çok daha kötü olur.

artık olan olmus.ark dedıgı gıbı ertesı gun hapı alıp ıcın.72 saat ıcınde ıcılırse etkısı azalıyor tabı ama yınede tedbır.cunku ılıskıden hemen sonra ıcılseydı daha etkılı olurdu,artık onunuze bakın.ınsallah hersey gonlunuzce olsun.evlenıp mutlu bır hayatınız olur sevdıgınle...

ertesi gün hapı demişsiniz ya dün yatmaya hazırlanırken aklıma geldi. kendi kendime kızdım niye daha önce düşünemedim diye hakanı aradım ulaşamadım mesaj attım. gece nöbetten sonra nöbetçi eczane aramış eczacı tuhaf tuhaf bakmış. gecenin köründe aldığı şeye bak diye alay etmiştir. gece eve gelince verdi.

yorumlarınız için teşekkür ederim gizli nikah asla olmayacak bişey. sürekli endişe içinde olurum. böyle bir nikah kıydığımızda resmen karı koca hayatı yaşayacağız böylesi daha iyi kısmetse evleniriz değilsede yapacak bişey yok ama bugün daha rahatım yaptığım şeyden pişmanlık duymuyorum.

doğuda hangi ildesin.

merakımdan soruyorum gece gece aklıma takıldı. bir erkek ilk defa ilişkiye giriyorsa olacak mı olmayacak mı tedirginliği yaşamaz mı? biz kızlar öyleyiz ya. ben erkek arkadaşım için ilk olduğumu zannetmiyorum dün kendine olan güveninden rahatlığından öyle hissettim. yada günahını alıyorum erkekler yapı gereği mi böyle. üstü kapalı bukadar sorabildim

yazdığım mesajlar silinmiş
erkek arkadaşıma babamın istemediğini söyleyince ailemden önce ben geliyim babanla konuşalım dedi. anneme söyledim oda babamın ağzını aramış babamda gelmesin ne konuşacağız diye kızmış ama sonra gelsin bakalım demiş. hakana söyledim dün sabah zaten ankaraya gelmişti komutanı pazar gününe kadar izin vermiş. dün gece edirneye geldi tabi biz köyde oturduğumuz için ve o saatte gelemeyeceği için orduevinde kaldı. bu sabah kahvaltıya geldi. abim ablam eniştem yengem saymakla bitmiyor hepsi bişey varmış gibi toplandılar. hakan acayip gerildi babam ahiret soruları sordu

anneannem ve dedem de bizdeydi
anneannem hakana oğlum sen ne iş yapıyorsun dedi
hakan askeriyede pilotum dedi.
anneannem otobüs şoförü gibi sende uçak sürüyorsun dedi
hakanda evet ama savaş uçağı kullanıyorum dedi
babam hemen pkk operasyonlarına gidiyormusun dedi
hakan hava operasyonu olursa gidiyorum dedi.
konu memleketlere geldi.
babam benim kızım en küçük olduğu için çok nazlı yetişti ve rahat büyüdü dedi daha düne kadar yunanistanda yaşıyorduk avrupada büyümüş sayılır dedi anadoluda rahat ettirebilecekmisin demez mi utancımdann yerin dibine girecektim. yok avrupalıyız falan demeye ne gerek var ya.
bir ara hakan kapı önüne çıktı normalde sigara içmez ama iki tane sigara içti çok gerildim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…