- Konu Sahibi 26yasindayim
-
erkek arkadaşınızın arkanızda olması çok hoşuma gitti ilk yorumunuzdan yola çıkarak yazıyorum kaç tane erkek varki böyle hadi resminikahı yapalım nasılsa evlencektik diyen ve mutlu erkek negüsel allah yardım eder cnmbnm ya sıkılma ailene açıl güzelce anlat kısmet böyleymiş de bundada bir hayır vardır mutlaka bişi yapmışsınız tmm ama arkasında durmayadabilirdi
hep iyi düşünmeye çalışıyorum. mirkanın dediği gibi söz nişan herşeyi sorunsuz halledersek büyük bir engel aşmış oluruz. birde ikimizde ailelerimizden uzak olacağız sanki özgür kafamız daha rahat olur diye düşünüyorum
allahın izniyle hepsi olur cnm bnm yeterki siz alttan alın aileleri sorun çıkarmayın ses yükseltmeyin hiç bu dönemlerden geçerken sizin sevginiz eminim herşeyin üstesinden gelcektir mutluluklar şimdiden bir ömür:81:
valla bence keske ertesi gun hapi falan alsaydiniz da bebek ihtimali sifir olsaydi. daha saglikli dusunebilirdiniz o zaman..
Öncelikle gizli nikahı aklınızdan çıkartın bence, nüfus müdürlüğünden alınan aile tablosunda evli olduğunuz meydana çıkar.
Bir tanıdığımızın oğlunun başına gelmişti.
Doğuya gitme konusuna gelirsek, ben de eşim için doğuda yerleştim.
Sormak istediğin birşey varsa cevaplandırabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?