• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evli arkadaşlar bi fikir verir misiniz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Sibelim84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2011
12.687
7.774
448
arkadaşlar nişanlıyım şimdiden salon takımızı almak istiyoruz. Bir model beğendim çok güzel fiyatıda çok uygun. meğer uygun olmasının sebebi yatak haline gelmemesiymiş. Nişanlım çok beğendiysen fiyatı uygun kaçırmayalım diyor bense ilerde birkaç kişi yatılı misafirimiz olursa insanları yerde mi yatırcağım diyorum. Ne dersiniz boyle alıp pişman olan veya tam tersi tavsiye eden var mı? Sadece oturma odasını açlılır kapanır alsam yeterli miki?

evinizde misafir için ayrı oda olsa bile fazla kişi gelebileceğini hesaba katarak bence yatak olmasını tercih edin. şahsen ben o şekilde almadım diye çok pişmanım.

bence öyle olsun çok yatılı misafirin gelmez.. :1:
benim salon koltuklarımda yatak olmuyo ve memnunum hiç ihtiyaç duymuyorumm

model tam istediğim gibi ve fiyatı uygun olunca kararsız kaldım çok. yataklı olanların fiyatları neredeyse 3 katı. alıpta pişman olmakta istemiyorum

model tam istediğim gibi ve fiyatı uygun olunca kararsız kaldım çok. yataklı olanların fiyatları neredeyse 3 katı. alıpta pişman olmakta istemiyorum

nişanlının ve senin ailen nerde yaşıyor? Farklı şehirlerde mi olacaksınız yoksa aynı şehirde mi? Daha doğrusu sormak istedigim; evinize yatılı misafir gelme sıklığı ne olacak? kestirebiliyor musunuz? Benim salonumdaki koltuklar yatak olmuyor. Oturma odamdaki köşem açılıp yatak olabiliyor; ama çok sıkışılırsa koltuklardan da minderleri alıp bir kişi yatırabilirim. Ancak bize yatılı misafir gelme olasılığı zaten çok düşük; gelse de oturma odası yeter. Ben pişman değilim

benim elhamdülillah yatili misafirim eksik olmaz ama acilan koltuklarin daha cabuk yiprandigini söylüyorlar bu yüzden bende koltuklarimi acilir sekilde almadim,
bir kac tane katlanan yer dösegi aldim biri gelince onu seriyorum,evimin cok kücük olmasina ragmen pek sikinti yasamiyoruz .

canım eğer çok beğendiysen al bence. çünkü o ev senin misafirlerin değil. ve bir ömür aklında kalabilir o eşyalar.
en fazla şişme yatak alırsın...:1::1:

bence almalısın fıyatıda uygun ıse daha ne eger mısafrıın gelmeye basladıysa ne olacak acıver yere yatak :D

Canım çok beğendiysen fiyatıda uygunsa al derim benimde solon takımım yatak şeklinde olmuyor ve benim ailem şehir dışında 12 saatlikyoldan gelirler geldimie 15 20 günkalırlar ben sadece oturma odasındakileri özellikle yataklı seçtim köşeli isityorudm ama aileme yatıya gelicekleri düşününce vazgeçtim birde çoocuk odam var şimdilik yetiyor

cevaplarınız için sağolun arkadaşlar. ailelerimiz bizimle aynı şehirde oyle çok sık yatılı misafir gelme olasılığımız yok yani. ben sadece hani olurda gelen olursa diye güzelim takımı almaktan vazgeçeçeğim nerdeyse. haklısınız bide aklımda kalırsa yandık artık takarım ben niye almadım diye

beğendiysen ve fiyat olarakta alternatifi pek yoksa al bence.. sonuçta bir gün misafiin gelir yatmak ister felan diyede başka birşey alınmaz.. ama yok bize çok misafir gelir kalabalık bir aileyiz felan diyorsan o zaman yataklı alsan ii olur.... :71:

Bende almak istediğim köşe takımdan açılmıyor diye vazgeçtim.
yine güzel bir takım aldım ama salonumuzun büyüklüğüne göre köşe takım daha iyi olabilirdi.
şişme yataklar oluyor canım onlardan alırsın. bime falan geliyor arada.
ondanda aldım ben. gayet güzel rahat yerden bayağı yüksek oluyor.
keşke o zaman fikrimi değiştirmeseydim de beğendiğim köşeyi alsaydım diyorum şimdi.
beğendiysen kaçırma al derim.

Evde mutlaka misafirin yatacağı bi yer olmalı. extra şişme yatak,çekyat gibi.
benim gibi aman kim yatar diyip önemsememezlik yapmayı mutlaka işe yarıyor :21:

Ben salon takimimi bilerek yatak olan modelden aldirmadim,
yepyeni esyalar ac kapa ac kapa cabuk yipranir diye düsünüyorum
onun yerine oturma odasina yatak olan bi model almak sart..

evli değilim ama fikrimi söyleyeyim
ben hiç duymamıştım salonda yatak olduğunu. benim bildiğim, oturma odasında olur.
ayrıca kırk yılda bir kalabalık misafir gelecek diye ekstra masrafa girme bence. oturma odasındaki yataklı kanepe yeter. bir de yere iki yorgan atarsın, tamam olur. her şey mükemmel olsun istersek altından kalkamayız :)

arkadaşlar nişanlıyım şimdiden salon takımızı almak istiyoruz. Bir model beğendim çok güzel fiyatıda çok uygun. meğer uygun olmasının sebebi yatak haline gelmemesiymiş. Nişanlım çok beğendiysen fiyatı uygun kaçırmayalım diyor bense ilerde birkaç kişi yatılı misafirimiz olursa insanları yerde mi yatırcağım diyorum. Ne dersiniz boyle alıp pişman olan veya tam tersi tavsiye eden var mı? Sadece oturma odasını açlılır kapanır alsam yeterli miki?

Açılır Kapanır Bende İstiyordum..
Zamanla Esneme Yapacak Diye Vazgeçtim.. (Mobilyacım Vazgeçirdi)
Hiç Tavsiye Etmiyorum..:20:

açılan koltuk+kanepeler aslında yatılı misafir geldiğinde çok iyi olur diye düşünüyorum ama yinede siz bilirsiniz tabi

Bencede açılır kapanır almayın ve bu salon takımını kaçırmayın derim.Oturma grubunu zaten açılır kapanır almışsınız yeterli olur.Şimdiden güle güle kullanın...

Kendinizi düsünün ve begenidinizi alin, siz önemlisiniz, gelen umdugu yerde degil buldudu yerde yatsin, madem de aileler sehri disi degil, gerisini bosver.
Bir sekilde 1-2 kisi yatirilcak yer bulunur.

yeterli tabi canım.. çok kalabalık ve uzaktan gelecek yakınlara sahip değilsen sadece oturma odasına o şekil alsan olur. çocuk odasınada kendinin ya da eşinin tek kişilik yatağını koyarsın cocuk olana kadar. benim öyle mesela. öyle yatıya gelen giden hiç olmadı bana oysaki aynı muhabbetleri bana da yaptılar. tabii senin eşinin yakınlarının yatıya gelme kalma potansiyeli nedir bilemiyorum. bence önemli değil. istediğini al.

Back
X