Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

hakkaten çok güzel fikir ya bende koku hastasıyım ama o yumoşun oda sipreylleri bana dokunuyo artık bunu gönül rahatlığıyla kullanırım .

Gerçekten iyi fikir. Ben de deneyeceğim. Teşekkürler paylaşımın için. a.s.

:Roflol::Roflol: Sevdim ben bu işi...
Oda farfümlerine dünya kadar para veriyorduk, çok güzel bir fikir hemen denemem lazım.

Valla helal olsun ablacım, benim hiç aklıma gelmezdi. Teşekkürler.a.s.

Deneyin ablalarım..koltuklara kanepelere masa örtülerine sıkın..leke felan yapmıyor..odanıza banyonuza her yere sıkın misler gibi kokuyor..
opuyorum sizleriiiiiiii

çok süper bir fikir hemen uyguladım bende güzel kokulara bayılırım merak ettim kaç günde bir uyguluyorsun başka güzel fikirleriniz varsa onları da bekliyoruz

çok süper bir fikir hemen uyguladım bende güzel kokulara bayılırım merak ettim kaç günde bir uyguluyorsun başka güzel fikirleriniz varsa onları da bekliyoruz

Canım ben her sabah sıkıyorum....ama agır bir sekilde degil...kucuk odalara bir iki fısfıs yetiyor.salon biraz daha buyuk oldugu icin orayı 3-4 le idare ediyorum..
ama illaki her sabah kullanmam diyorsan günasırıda olabilir..

ben pratik bir hatunun.....hayatımı kolaylastıran ne varsa arar bulur bulustururm.bulduklarımı yasadıklarımı da merak etmeyin artik KK de paylasacagım...
optum
sevgimle

deneyeceğim demiştim denedim gerçekten çok işe yarıyor teşekkürler minaseraa.s. ama benim yumuşatıcım bingo soft un beyazı o nedenle çok kalıcı olmadı hangisi daha kalıcı oluyor hanımlar deneyimlerinizi paylaşırsanız küçük bir şişe alayım sırf bu iş için yoksa çamaşır için bu yumuşatıcıyı kullanmaya devam edeceğim

Canım ben vernel ile yaptım karisimi..istersen boyle dene
optum

evet cok iyi fikir ben zaten yumuşatıcıların kokularına bayılıyorum. Bende özellikle balık gibi ağır kokulu yemekler yaptığımda aspratör her nekadar kokuyu çeksede evde yemek kokusu kalmaması için sulandırılmıs yumusatıyı bir kaç taşım tasta kaynatırım kokusu bütün evi sarıyor..

evet bunu bende çok önceden keşfetmiştim yapıyordum gerçekten etkili bir yöntem........taki küçük oğluma astım teşhisi konaan kadar((bırak eve sıkmayı şimdi çamaşır yıkayıp balkona asınca,balkon kapısını dahi hemen kapatıyorum ona bile tahammül edemiyor((ve onun çamaşırlarını iyice kuruyup,koku dağılınca alabiliyorum ipten...büyük temizliklerde annean.postlalıyorum,o okuldayken evi silip süpürebiliyorum çamaşır suyu,yersilme deterjanları,mobilya cilası hiç bir şeye tahammülü yok((ben zamanında çok kullanırdım,böyle mis kokulu deterjanlar,ev parfümleri ve tabii değişik kokulu yumuşatıcılarla yaptığım kendi ev kokularını ve özellikle tüllerime koltuklarıma sıkardım(temizliği ve güzel kokuları çok severim(dim)...ama şimdi hep üzülüyorum acaba benim yüzümdenmi çocuk astım oldu diye(sizler yinede bence yani tedbirli kullanın özelliklede küçük çocukları ve bebekleri olanlar...dr'larda tavsiye etmiyorlar...uyarayım dedim ..sevgiler

Evet Kislar Bu Yöntemi Bende çok Kullanirim Gerçekten Faydasini Görürsünüz.ben Kişin Da Kombi Peteklerinin üstüne Sikarim Mis Gibi Kokar Valla Evim.

:)))))))) ha aha...cok hosuma gitti ..canımsın...mis kokulu evinde guzelliklerin mutlulugun huzurun hic eksik olmasin..
arada kulaklarımı cınlat olurmu
sevgimle

Canım buda iyi fikir..ama biz ekonomik olmayı da düsünüyoruz ya...tüp gitmesin :) saka bir yana senin yontem de guzel..ama benim yontemde pratiklik varya..her an elinin altında durumları....
senin de bulusuna bayıldım....

sevgimle

Canım ogluna buyuk gecmis olsun...benim rahmetli kayınvalidemde hastım hastasıydı...epey sıkıntılı gunler yasardı....bilirim yani... tabi insanlar dikkat etmek durumundalar..bende cok titiz bir annenin evladiydim..annemin evi bal dök yala dedikleri tabirdeydi..insanin gozu kamasirdi...cocuk yaslarda tanısmıstım temizlik malzemeleri ile bazen kızardım bile evdeki bu temizlige..huy iste huy. cevremizde bizlere dokunan zarar veren o kadar cok bildik yada bilmedigimiz yiyecekler giyecekler dogal atıklar.kimyevi maddeler varki..hangi birinden kacabiliyoruz ki....
uyarın icin tesekkurler..ogluna gecmis olsun
Sevgimle..

ben de yumoşun spreyini kullanıyorum o da güzel kokuyo o bitince senin yöntemini deneyim heralde dAHA EKONOMİK OLUR :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…