Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

ne kadannn akıllısınız kızlarrrrrrrr:enbuyukkk:
exrasından koydukmu,extra kokar evimiz, yapçemmm

bende dolabim icine bir kac tane sabun koyuyorum mis gibi kokuyor .özellikle de camasirlarimm .mis gibi kokuyo

bende deneyim boş fıfıs mevcut vernelde mevcut bakalım beğeneceklermi

Ayy çocukluğum aklıma geldi.Çocukken ev güzel koksun diye birkaç yumuşatıcıyı karıştırır bu karışımı da eve sıkardım.Benim için yeni birşey değil yani.sempatiksalakcinni

aynısını bende yapıyorum kızlar bu benim annemin icadıdır aynı zamanda biir gün misafir gelecekti birden kalktı verneli yada işte herhangi bir yumuşatıcıyı şişeye koydu daha sonra su ilave etti bütün koltuklar her yer mis gibi koktu o gün bugündür bende yaparım gerçekten kalıcı oluyor

denedim canımı sonuç miiiiiis başka önerilerin varsa onlarıda paylaş oda spreylerine para vermem artık

kızlar ekstra bişey de benden olsun size annem bu suyu birde ütü yaparken ütünün su haznesine dökerdi inanın çamaşırlar dahada katmerli mis gibi kokardı ben ütü yaparken özellikle beklemiş çamaşırlarımı ütülerken mutlaka bu karışımdan dökerim ütünün içine deneyin bak göreceksiniz nasıl çamaşırlarınız nasıl mis gibi kokucakkaydirigubbakcemile5

normalde çamaşırlarıma yumuşatıcı kullanmam.dün annemden senin yöntemini denemek için birazcık yumuşatıcı aldım.vernel aroma therapy şu mor renkli olandan,doldurdum fısfısa üstünede su koltuklarıma sıktım evim misler gibi kokuyor.fikir için teşekkürlera.s..ha unutmadan bundan sonra bu yumuşatıcıyı çamaşırlarımada kullanacağım süper kokusu var tavsiye ederim

bi de yumuşatıcıyla su karışımını ocakta kaynatınca acaip bi koku sarıyo evi süper oluyo...

2 gün önce spreyledim evi,eve girince hala kokuyo yaa,süper oldu,ama koltuklarıma leke yapmış biraz(

ay gerçekten çook güzel fikirler.bende şimdi deniycem.bende evimin belli bi kokusu olsun istiyorum.benim süpürgem sulu.alınca bi parfüm vermişlerdi.bitti.peki suya yumoş katsam nasıl olur yalnz suyunun köpürmemesi gerekiyomuş sizce ne yapsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…