Evleriniz mis gibi koksun..kendi bulusumdur :))

minasera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
367
1
96
İstanbul
Evlerimizin de mis gibi kokmasi ferah bir koku icinde olmasi hangimizi sevindirmezki...bitip de atmadigim agzı fısfıslı temizlik kutumun yarısına kadar Vernel yumusatıcı koydum üstüne de agzına kadar su doldurdum..bu karısımı odalarıma, koltuklarıma sıkıyorum misler gibi kokuyor...deneyim..tecrubeyle sabittir...

güzel denerim valla oh koksun misler gibi ama lee yapmaz demi

dene guzelim..leke felan hic bir sey yapmıyor...Nisan ayından buyana bu kesifimi deniyorum..harika kokusu var mis gibi...arkadaslarım bana geldiklerinde daha adımlarını atar atmaz bu ev nasıl boyle guzel kokuyor diyorlar.. :) yurt dısından getirttim bulamazsınız diyorum :))) leke yapmaz iciniz rahat olsun..gayette ekonomik....hem camasirlarimiz yumusuyor hem de evlerimiz mis gibi kokuyor...

sevgimle

Aaaa ben de deniycem ablacım. Ben evde Yumoş'un oda parfümünü kullanıyorum. Kipaya gittik mi şişe şişe alırız. Stoklarımız mevcuttur. Evim her daim mis gibi kokar. Ama bir de senin yöntemini deniycem ablacım. Teşekkürlerimle...

Öpüyorum o güzel yanaklarından... Sevgilerimle...Şeniz

hemen deneyeceğim görünüşü hoşuma gittiği için spreyli bir şişe almıştım boş duruyordu işe yarayacaka.s.

himm.. evet fısfıslı bir kutu seklinde sisen yada kabın olsa..harika olurdu..neyse en kısa zamanda denersin uzulme....nasıl olsa kesif edildi...:))))))))

Evlerimizin de mis gibi kokmasi ferah bir koku icinde olmasi hangimizi sevindirmezki...bitip de atmadigim agzı fısfıslı temizlik kutumun yarısına kadar Vernel yumusatıcı koydum üstüne de agzına kadar su doldurdum..bu karısımı odalarıma, koltuklarıma sıkıyorum misler gibi kokuyor...deneyim..tecrubeyle sabittir...

minasera valla üşenmedım kalktım sımdı yaptım ve denedım süperr oldu ablacım sağolasınn hiç aklıma gelemzdı böyle bırseyy evım misss gıbı kokdu vallaa sağolasın :1hug:a.s.a.s.

minasera valla üşenmedım kalktım sımdı yaptım ve denedım süperr oldu ablacım sağolasınn hiç aklıma gelemzdı böyle bırseyy evım misss gıbı kokdu vallaa sağolasın :1hug:a.s.a.s.

o mis gibi kokan evinde saglıgın mutlulugun ve huzurun hep daim olsun...

sevindim...

sevgimle kal

evet minesara güzel oluyor, yumoş ve vernel oda parfümleri al al sonu gelmiyordu bende senin yaptığın gibi yapmıştım. Biten kutusuna doldurdum verneli. Bir nevi ev üretimi :))

evet minesara güzel oluyor, yumoş ve vernel oda parfümleri al al sonu gelmiyordu bende senin yaptığın gibi yapmıştım. Biten kutusuna doldurdum verneli. Bir nevi ev üretimi :))

Tabi sekerim bunları almakla bitmiyordu..bir de benim kucuk oglum gibi koku hastası bir cocugunuz var ise yandınız...ah bununla evlenecek kadın yandimi cok mu mutlu olacak bilemiyorum..resmen koku hastası bayılıyor kokular.kendi guzel kokmalı etrafi guzel kokmalı evi guzel kokmalı... hadi kullandigi parfumler neysede eve sıktıgı o kokulara verdigim paralar ah ah kizlar:) neyse artik rahatim ev üretimimiz sahane isliyor..uzunca süre de dayanıyor.herseyden öncesi sactigi koku insani ferahlatıyor... unutmayın soranlara yurt disından getirttim bulamazsinız diyeceksiniz :)))))))))))))))

can kardeslerim dostlarım..ben de hersey tecrubeyle sabit ise paylasırım..kulaktan dolma hic bir seyi, hic bir yerde paylasmam..denedim mi..sonuc aldım mı..sonuc ta olumlu beni memnun ettimi ..hemen paylasıma gecerim..yolum nerde olursa olsun...mutlaka paylasırım....icinizi serin tutun..tecrubeyle sabittir.....MIS kokulu opucukler hepinizeeeeeeee

mina ablam bunu 5 yıl önce üniversitede okurken ev arkadaşımla yapardık hakkaten süper olurdu..yerimseniben oda spreylerinden falan daha etkili oluyo

oglen evime yakın markete gittim.sahibi ile dost olduk....oradan buradan lafi guzel kokulara getirdim.gel su marketini soyle güzel kokulara saralım dedim.nasıl ya abla..dedi..getir dedim sen malzemeleri..nasil olsa hepsi suan sende mevcut..aklına yattı getirdi..islemi tamamladım marketi bastan asagı :)) yıkadım...adamın gozleri faltası gibi acıldı:) nasil dedim..ablam harika ya..ben niye boyle bir sey düsünemedim...dedim olsun.bugunden sonra bu yontemi kullan..yarina gelir baska bir sey gosterir dedim..catlıda gülmekten....

Back