• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlerimize sevimli detaylar..

hepside bir birinden güzel opjeler ama ben kelebek aynalara bayıldımmmmmm

Hepside çok güzel.Böyle küçük ayrıntılar,aksesuarlar çok hoşuma gıdıyor.Kitap dayanaklarına bayıldım.Takı düzenleyiciden benimde var.

Hepside çok güzel.Böyle küçük ayrıntılar,aksesuarlar çok hoşuma gıdıyor.Kitap dayanaklarına bayıldım.Takı düzenleyiciden benimde var.

Şimdi hepsinide canımız istedi,çünkü hepsi güzel ne yapacağız canım .Bende evde değişiklikler yapmaya bayılırım.hepside göz dolduruyor değil mi?hihoyyyt

$img37msn7.webp

bu coookkk hoş yaaaaaaaadelikafadulden

takı düzenleyici adı altında geçen takı askısından var bende ahşap boyasıyla boyayıp üzerini simledim dahada güzel oldu yerimseniben

hepsi çok güzeller özellikle takı düzenleyici nerden bulabiliriz bunları arkadaşlar söyleyebilirmisiniz:)

takı düzenleyicileri 1milyoncu gibi dükkanlarda gördüm ben.çokda çeşit vardı

merhaba arkadaşlar
resimler çok güzeller ben de çok beğendim ama konu eski olmasına rağmen bişey söylemeden geçemeyeceğim.
bu tarz fanus akvaryumları lütfen ama lütfen kullanmayın. ışığın yansıması, kırılması vs. gibi nedenlerden dolayı bu akvaryumlar balıklara işkence oluyor. zaten bu fanuslarda balık yaşayamıyor kısa sürede ölüyor. onun için nolur sırf güzelliği kullanışlı olması ( motoru filan olmadığı için bu akvaryumları tercih ediyor genelde insanlar) gibi nedenlerden dolayı balıklara işkence etmeyelim

Mumluk,nihale,kelebek ayna ve diğer bazıları da çok hoşlarr :) Kesik el şeklindeki anahtarlık ürkütücü korkar insan ondan ya :27:

Back
X